Ο καιρός σήμερα Πέμπτη






Αττική
Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν το απόγευμα κυρίως στα γύρω ορεινά, όπου ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόνησσος
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Το απόγευμα στο ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόνησσος
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.




Σχόλια