Νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την Πέμπτη



Σε νέα συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης παραπέμπεται το μείζον ζήτημα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όπως ανακοίνωσαν οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης μετά την μαραθώνια συνάντηση που είχαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.


Μιλώντας από τα γραφεία του κόμματός του στην Ιπποκράτους, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε πως «η συζήτηση συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί αύριο το βράδυ» ενώ ξεκαθάρισε πως «οι πολίτες θέλουν πολιτική σταθερότητα, όχι εκλογές».

Ταυτόχρονα, ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε πως αύριο το απόγευμα στις 17:00 θα συνεδριάσουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Πολιτικό Συμβούλιου του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση του κόμματος.

Aπό την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης αναφέρθηκε στη λειτουργία της τρικομματικής κυβέρνησης, σημειώνοντας πως πρέπει να εξασφαλίζει τον κοινό τόπο και των τριών κομμάτων.

«Είναι αναγκαίο και διεκδικώ να υπάρξει νέα επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας», πρόσθεσε και ανακοίνωσε πως την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.


newpost.gr

Σχόλια