Καταγγελία των εργαζομένων στην ΕΡΤ για Ραδιοτηλεόραση «μαϊμού» στα περίπτερα



Διαφέρει στον τίτλο καθώς έχει προστεθεί η λέξη «ο κόσμος στη» Ραδιοτηλεόραση, διαφέρει η γραμματοσειρά, διαφέρει γενικώς. Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ κατήγγειλαν την πλαστή έκδοση και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους με μηνύματα στο Twitter:




«Το έκαναν και αυτό! Έβγαλαν πλαστό φύλλο της Ραδιοτηλεόρασης. Κυκλοφορεί τεύχος της Ραδιοτηλεόρασης με κλεμμένο το λογότυπο του περιοδικού και εξώφυλλο την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία δηλώνει ότι δεν έδωσε καμία συνέντευξη. Θεωρούν πως «κάποιοι έκλεψαν αρχεία, γραμματοσειρές κλπ για να βγει αυτό το τεύχος».


Το τεύχος που κυκλοφόρησε σήμερα γράφει στην ταυτότητά του ότι ο εκδότης είναι η ΧΡΩΜΑΞΞ ΕΠΕ και διευθυντής σύνταξης ο Γιάννης Βαγγελάτος. Τα κείμενα είναι ως επί το πλείστον ανυπόγραφα πλην ορισμένων με υπογραφή  Εβελίνα Καραγιαννοπούλου. Στο εξώφυλλο προβάλλεται πορτρέτο της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία διέψευσε ότι έχει παραχωρήσει συνέντευξη. 

Στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» η εκδότρια του περιοδικού Ραδιοτηλεόραση Βασιλεία Ζερβού τόνισε: «Είναι μια κλοπή της περιουσίας της ΕΡΤ, ο τίτλος “Ραδιοτηλεόραση”  που καπηλεύτηκαν κάποιοι προς δικό τους όφελος και προκειμένου να ξεγελάσουν τους αναγνώστες του περιοδικού Ραδιοτηλεόραση που είχε σταθερούς αναγνώστες από το 1938».




athensvoice.gr

Σχόλια