Μαχαιρώματα και άγριο ξύλο σε Αγρίνιο και Καλαμάτα



Έρευνες για τον εντοπισμό ενός νεαρού που μαχαίρωσε έναν 22χρονο με τον οποίο διεκδικούσαν την… ίδια γυναίκα διενεργούν οι άνδρες της Αστυνομίας στο Αγρίνιο! Αυτό ήταν ένα από τα δυο αιματηρά επεισόδια που έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά στην πόλη, ενώ συμπλοκή με δυο τραυματίες έγινε και στην Καλαμάτα!

Το πιο σοβαρό επεισόδιο έγινε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο του Αγρινίου, όταν δράστης και θύμα που είχαν προσωπικές διαφορές καυγάδισαν για τα… μάτια μιας γυναίκας. Όμως, ο νεαρός από χωριό της περιοχής έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον αντίζηλό του στο θώρακα!
Ο 22χρονος, που κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας αν και αιμόφυρτος, ήταν τυχερός καθώς δεν επλήγησαν ζωτικά όργανα. Ωστόσο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου και από εκεί στην Πάτρα όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο δράστης, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά, διέφυγε και η Αστυνομία τον αναζητά παντού με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Λίγο αργότερα, σε άλλο σημείο του Αγρινίου, μια ομάδα τεσσάρων νεαρών καταδίωξε σε κεντρική πλατεία ένα νεαρό που διένειμε φυλλάδια και, όταν τον έφτασαν τον ξυλοκόπησαν αλύπητα! Με την παρέμβαση περαστικών, το θύμα σώθηκε από τα χέρια τους και μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε για να εντοπίσει τους δράστες, με το φόβο ότι πρόκειται για μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης. Σύντομα, όμως, διαπιστώθηκε από το νεαρό θύμα ότι είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον από τους δράστες για ερωτικούς λόγους λόγω μιας γυναίκας!

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα αλλά εκτός κινδύνου ένας Έλληνας και ένας Αλβανός που ξυλοκοπήθηκαν αλύπητα με κλομπ το βράδυ της Κυριακής, μέσα σε ένα μπαρ στο κέντρο της πόλης! Ως δράστες της επίθεσης, τα κίνητρα της οποίας παραμένουν άγνωστα, αναζητούνται τέσσερις άνδρες οι οποίοι εξαφανίστηκαν αμέσως μετά την επίθεση που αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών. Η Ασφάλεια Καλαμάτας διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό τους.


protothema.gr

Σχόλια