Καιρός


Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 βαθμούς Κελσλιου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.


Σχόλια