Καιρός



Σήμερα Παρασκευή, θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί φτάνοντας τα 7 μποφόρ στο Ιόνιο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι νεφελώδης με πιθανότητα βροχών από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές και σποραδικές καταιγίδες αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου

Σχόλια