Το καλύτερο γράμμα χωρισμού


Το όνομά της δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά σίγουρα το γράμμα της θα μείνει στην ιστορία, ως ο καλύτερος τρόπος να τον χωρίσεις.

Το επί δύο χρόνια αγόρι της δεν ήταν και τόσο τυχερό, καθώς άφησε ανοιχτό το προφίλ του στο Facebook και έλαβε μήνυμα από μία άγνωστη-για τη σύντροφό του-κοπέλα. Το όνομα αυτής Kelsi.Όταν το είδε τα έχασε αλλά το σοκ δεν ήταν αρκετό για να την καθηλώσει και έτσι αποφάσισε να παίξει ένα παιχνίδι που θα έκανε το αγόρι της να μετανιώσει που της συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο.


Του έγραψε ένα γράμμα πληροφορώντας τον πως όλα του τα προσωπικά αντικείμενα είχαν ”επιστρατευτεί” για να στήσει ένα κυνήγι θησαυρού.

”Μάντεψε ποιος άφησε το προφίλ του ανοιχτό και είχε ένα μήνυμα από την Kelsi; Ναι, εσύ! Μα, μην ανησυχείς δεν έσπασα τίποτα. Μάλιστα, με μεγάλη μου χαρά πακέταρα τα πράγματα σου και εφηύρα ένα παιχνίδι, μιας και σου αρέσει γενικά να ψάχνεις, όπως για παράδειγμα άλλα κορίτσια”.

Με αυτή την εισαγωγή και τη διαβεβαίωση πως δεν κατέστρεψε τίποτα, του παρέθεσε το ”χάρτη”.

”Τα ρούχα σου είναι εκεί που γνωριστήκαμε. Τα ηλεκτρονικά σου παιχνίδια είναι εκεί που δώσαμε το πρώτο μας φιλί. Ο υπολογιστής σου είναι εκεί που αγοράσαμε το πρώτο σου ηλεκτρονικό παιχνίδι μαζί. Και όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών μας, είναι στο σπίτι της Kelsi”.Σχόλια