Ηλεία: Ιατρείο κλειστό λόγω...


Μια δυσάρεστη «έκπληξη» περίμενε το πρωί της Δευτέρας τους κάτοικους του Τραγανού Ηλείας που πήγαν να γράψουν τα φάρμακά τους στο Περιφερειακό Ιατρείο της περιοχής, καθώς το βρήκαν κλειστό λόγω έλλειψης… μελανιού για τον εκτυπωτή. Και αυτό, τη στιγμή που το Περιφερειακό Ιατρείο του Τραγανού λειτουργεί πλέον μία φορά την εβδομάδα.

Στην κλειστή πόρτα του Ιατρείου, οι κάτοικοι της περιοχής είδαν ένα χαρτί το οποίο έλεγε: «Το Ιατρείο από Δευτέρα 3/6/13 θα παραμείνει κλειστό λόγω έλλειψης μελανιού για τον εκτυπωτή. Το νοσοκομείο του Πύργου δεν μας παρέχει μελάνι για τη λειτουργία του ιατρείου».

Οι ασθενείς και κυρίως οι ηλικιωμένοι που πήγαν στο ιατρείο να γράψουν τα φάρμακά τους έφυγαν άπραγοι, ενώ η «είδηση» δεν άργησε να κάνει τον «γύρο» της περιοχής.

«Αυτή είναι η Ελλάδα του 2013» σχολίασε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τραγανού κ. Νίκος Τσάκωνας και συνέχισε: «Τι μπορεί να κάνει η ιατρός σε ένα άδειο ιατρείο, όταν δεν έχει μελάνι για να τυπώσει τις συνταγές στον κόσμο; Βιώνουμε καταστάσεις πραγματικά τριτοκοσμικές. Καταστάσεις που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα τις ζήσουμε…»



patrisnews.com

Σχόλια