Ανατίναξαν το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών ΚορυδαλλούΆγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμός κάτω από το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στη Δάφνη. Από την ισχυρή έκρηξη το αυτοκίνητο μάρκας BMW καταστράφηκε ολοσχερώς.


Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:40 το πρωί και από την ισχυρή έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα, καταστράφηκε η είσοδος πολυκατοικίας, ενώ έσπασαν τζάμια γειτονικών σπιτιών και προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Οι δράστες είχαν κάνει προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 04:15 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Έδωσαν περιθώριο 20 λεπτών στην αστυνομία, ωστόσο ο χρόνος δεν επαρκούσε για να μπορέσει η ΕΛ.ΑΣ να εκκενώσει πλήρως την περιοχή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ και με δεδομένο το διπλό προειδοποιητικό τηλεφώνημα κάνουν λόγο ακόμα για τρομοκρατικό χτύπημα.

Ωστόσο επειδή ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, ενδεχομένως πίσω από την επίθεση να βρίσκονται ποινικοί εγκληματίες.
iefimerida.gr


Σχόλια