Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/6





ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείτε να κερδίσετε χρήματα ή να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση που αφορά την δουλειά σας. Γενικά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα η οποία σας δημιουργεί διάθεση για επικοινωνία, μοίρασμα και νέες γνωριμίες. Από την άλλη, κρατάτε και ένα κομμάτι για σας πολύ κλειστό και κυρίως το θέμα της οικογένειάς σας ή του σπιτιού σας και προσπαθείτε να γεφυρώσετε κάποιες αποστάσεις με τα δικά σας άτομα, προστατεύοντας ή βοηθώντας να γίνουν περισσότερα πράγματα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο πιέζεστε να πείτε πράγματα έξω από τα δόντια και κυρίως με Καρκίνο ή Αιγόκερω.



ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ προσεκτικοί με τις κινήσεις που κάνετε γιατί θέλετε να έχετε ασφάλεια η οποία σας προστατεύει ακόμα και από προσωπικά λάθη. Η δυνατότητα που έχετε αυτή την περίοδο να κάνετε καλύτερες συμφωνίες με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας για κληρονομικά ή κοινά θέματα θα σας δώσει το προβάδισμα να μπορείτε να σχεδιάζετε καλύτερα το μέλλον σας. Η πιθανή γνώση που θα πάρετε θα σας βοηθήσει στο να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση. Γενικά έχετε αρχίσει και ηρεμείτε και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Καρκίνο.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σας θα σας δώσει μεγαλύτερη διάθεση για δράση αλλά χρειάζεται οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες να αναγκάσετε τον εαυτό σας κατά κάποιο τρόπο να κάνει πράγματα που αφορούν μόνο σε δημιουργικές απασχολήσεις και να μην χάνεστε μέσα στα σύννεφα του σχεδιασμού, χωρίς ή με λανθασμένη δράση. Σίγουρα κάποια συναισθήματα βαριεστιμάρας σας κουράζουν αλλά χρειάζεστε περισσότερο πειθαρχία για να κινηθείτε. Ο χορός ή άλλη εκφραστική και δημιουργική μέθοδος μπορεί να σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Γενικά το να βρίσκεστε εν μέσω φίλων ίσως να είναι ο καλύτερος τρόπος να μοιράζεστε κάποια θέματα που σας απασχολούν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πιο σταθεροί και σίγουροι με τα θέλω σας και ξέρετε τουλάχιστον προς τα πού θα κατευθυνθείτε για να έχετε ένα καλό και κυρίως προσοδοφόρο αποτέλεσμα. Θεωρείστε κατά κάποιο τρόπο ευνοούμενοι γιατί ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν μπει στο ζώδιό σας και προσπαθείτε να ανανεώσετε τις δυνάμεις σας είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο προσπαθείτε να εξισορροπήσετε πάνω σε δυο σημαντικά κομμάτια και ίσως προς το παρόν να αισθάνεστε πίεση γιατί από την μια είναι όλες οι προσωπικές σας επιθυμίες και από την άλλη η κοινωνία που προσπαθεί να επιβάλει το δικό της μοντέλο και εσείς θα πρέπει να γεφυρώσετε αυτή την απόσταση, αλλάζοντας ακόμα και κάποια στάση σας απέναντι στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις.



ΛΕΩΝ

Αναζητάτε την ποιότητα και την αναγνώριση ακόμα και από κάποια υλικά σας δημιουργήματα και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας δημιουργεί πίεση και δική σας αλλά και απέναντι στους άλλους που με τον τρόπο σας θέλετε να αναγνωριστείτε. Κάποια υλικά θέματα που μπορεί να αφορούν και σε έναν Σκορπιό θα σας πιέσουν γιατί πρέπει να χαλάσετε όλο το πρόγραμμά σας για να αντεπεξέλθετε σε αυτή την υποχρέωση. Γενικά αποφύγετε όλων των ειδών τις υπερβολές ακόμα και στο φαγητό. Νέες γνωριμίες και πιθανόν επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να σας φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντως τώρα μπορείτε να κινηθείτε και να αλλάξετε αν θέλετε κάποια πράγματα που δεν σας αρέσουν γιατί υπάρχουν ευκαιρίες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε προσανατολισμένοι στο να βρείτε νέες ευκαιρίες τις οποίες θα τις βελτιώσετε μέσα από την δική σας πρωτοβουλία και έμπνευση. Ζητάτε βέβαια ασυνείδητα να γίνει εκ των βάθρων μια αναγέννηση και μερικοί από εσάς ίσως να έχετε τινάξει συνεργασίες, άτομα ή ακόμα και τρόπους συμπεριφοράς που παλιά δεν θα κάνετε αλλά τώρα νιώθετε ότι ένας νέος αέρας πνέει στην ζωή σας και αναγκαστικά κόβετε γέφυρες με το παρελθόν ή ακόμα και με τρέχουσες καταστάσεις που κατά την γνώμη σας δεν είναι υγιείς. Η σχέση με Καρκίνο και Ταύρο βελτιώνεται.




ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείτε να κερδίσετε την εύνοια κάποιων συνεργατών και να αλλάξετε τις οικονομικές σας συναλλαγές γιατί βλέπετε ότι κάπου έχετε κολλήσει και θέλετε οπωσδήποτε να κινηθείτε, ώστε να εξασφαλιστείτε έστω και για λίγο. Δεν θέλετε να πάνε οι προσπάθειες σας χαμένες και επειδή είστε πολύ ευέλικτοι σαν προσωπικότητες θα δείτε ότι θα πετύχετε να διατηρήσετε έστω και κάτι μικρό από ένα μεγάλο κομμάτι πίτας που σας ανήκει. Ένα κληρονομικό θέμα που περιμένετε να γίνει άμεσα ίσως τώρα να ξεκινήσουν και πάλι κάποιες διαδικασίες. Χρειάζεστε βέβαια και την βοήθεια από την οικογένεια που εκεί υπάρχουν κάποιες ζυμώσεις και αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε πολύ δυνατοί γιατί έχετε κατά κάποιο τρόπο ολοκληρώσει ένα μέρος συζητήσεων και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση μέσω άλλων. Τουλάχιστον έχετε μπροστά σας κάτι να ελπίζετε και να λαμβάνετε κυρίως από μια οικονομική υπόθεση. Σε σχέση με το εξωτερικό τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Αν περιμένετε την απόφαση ενός δικαστηρίου ή εκκρεμεί ένα νομικό θέμα θα δείτε ότι θα έχετε νέα ή θετικά αποτελέσματα. Αρκεί να είστε ψύχραιμοι και περισσότερο ανοικτοί στα θέλω σας και στις συνεργασίες σας. Μην δώσετε περιθώριο σε αρνητικές σκέψεις να σας κατευθύνουν γιατί τώρα έχετε αρχίσει και βλέπετε φως στο τούνελ.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανακατεύεστε με πράγματα τα οποία δεν σας πολυαρέσουν και μπορεί να σας απασχολήσει ένας Ταύρος ο οποίος κατά κάποιο τρόπο ίσως θελήσει να σας πει δυο πράγματα στα οποία έχει ίσως σφάλει ακόμα και απέναντί σας. Οι συνθήκες πάντως είναι καλές για να κάνετε συνεργασίες, αρκεί να μην παραδίνετε από φόβο την δύναμή σας σε άτομα ή ακόμα και σε ολόκληρη ομάδα. Κλείστε τα αυτιά σας στις συμφωνίες που είναι μπερδεμένες και δεν έχουν αρχή και τέλος γιατί πιθανόν να μην στοχεύσετε καλά και να υποσχεθείτε πράγματα τα οποία μετά να μην μπορείτε να τα κάνετε γιατί δεν θα είστε ικανοποιημένοι με τους οικονομικούς όρους. Για αυτό προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναπτύσσετε γενικά καλές άμυνες, ώστε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο εξασφαλισμένοι. Τώρα νιώθετε ότι όλα θα μπουν στην θέση τους και πιστεύετε ότι πάει να συμπληρωθεί το πάζλ με πληροφορίες που μπορεί να έχουν να κάνουν και με το οικογενειακό σας δένδρο ή με θέματα που αφορούν σε κάποιες συναλλαγές σας με δημόσιο ή οργανισμούς. Είστε πάντως αρκετά προστατευτικοί και δοτικοί με τα δικά σας άτομα που έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να τα φροντίζετε περισσότερο γιατί με αυτόν τον τρόπο θα τους δείξετε την αγάπη σας. Η σχέση με έναν Καρκίνο σίγουρα θα εξελιχτεί πολύ καλύτερα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ματαίωση που πιθανόν να νιώσατε σίγουρα δεν σας βοηθάει να δείτε ότι έχετε ανάγκη να πατήσετε πάνω σε πιο πρακτικά πράγματα και καταστάσεις για να νιώσετε ασφαλείς. Ίσως ένα θέμα που σας απασχολεί με έναν Σκορπιό να είναι τελικά πιο βαθύ από ό, τι νομίζατε και τώρα να αρχίσετε να διαμορφώνετε την κανονική σας άποψη γιατί συμμετέχετε περισσότερο σε θέματα συναισθηματικά από ό, τι παλιά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε μπει σε νέα φάση διαπραγματεύσεων και αυτό θα σας δώσει καινούργια πνοή σε δημιουργικά σχέδια και επαγγελματικές δραστηριότητες.



ΙΧΘYΕΣ

Είστε πολύ σίγουροι για αυτό που θέλετε για αυτό δεν έχετε ανάγκη την γνώμη κανενός για να αποφασίσετε τι θα πρέπει να κάνετε σε ένα υλικό θέμα. Είστε βέβαια αναπτυσσόμενοι αυτή την περίοδο και συγχρόνως υπάρχει και κάτι που σας βγάζει από το πρόγραμμά σας και σας ξεσηκώνει για νέες δραστηριότητες και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε μια καλή επιρροή αλλά και μια δυσκολία και χρειάζεται να παρατηρήσετε αυτό ακριβώς το φαινόμενο για να απομονώσετε το ένα από το άλλο γιατί έτσι δεν θα κινδυνέψετε και το καλό κομμάτι που είναι έτοιμο να σας αποδώσει καρπούς.



Μπέλλα Κυδωνάκη / astrology.gr

Σχόλια