Φωκίδα: Εγκλωβισμένοι οι 5 Αλβανοί δραπέτες;


Πάνοπλοι αστυνομικοί και μπλόκα σε μια γιγαντιαία επιχείρηση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ωστόσο, η σύλληψη των Αλβανών κακοποιών παραμένει εξαιρετικά δύσκολη...

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στο Ευπάλιο της Φωκίδας. Οι ομάδες των αστυνομικών έχουν μαζί τους ειδικά εκπαιδευμένους ελεύθερους σκοπευτές, που έχουν εντολή να ρίξουν στο «ψαχνό» αν οι άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί αντισταθούν και σηκώσουν για μία ακόμα φορά τα καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε κάθε δρόμο της περιοχής έχει στηθεί μπλόκο είτε με περιπολικά είτε με συμβατικά αυτοκίνητα και γίνονται έλεγχοι. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει φύλλο και φτερό την περιοχή, ξενοδοχεία, μοναστήρια στάβλους μέχρι και ακατοίκητα σπίτια.

Οι αστυνομικοί πάντως δεν έχουν εντοπίσει τους Αλβανούς δραπέτες, αλλά εκτιμούν πως αυτό θα γίνει τις επόμενες ώρες, καθώς θεωρούν αδύνατο να έχουν καταφέρει να διαφύγουν, μετά τα όσα έγιναν χθες κατά τη διάρκεια του τελευταίου - μέχρι στιγμής τετ α τετ με τους κακοποιούς.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν κλειδωθεί στα σπίτια τους, μέχρι να τελειώσει η επιχείρηση της αστυνομίας.Σχόλια