Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29 και 30 Ιουνίου



ΚΡΙΟΣ

Είστε προς το παρόν συγκρατημένοι και νιώθετε και μια βαθιά θλίψη ή κάτι που σας τραβάει στο παρελθόν δεν σας κάνει και πολύ καλό. Σύντομα θα ανακαλύψετε πώς να ξεφεύγετε από αυτές τις σκέψεις γιατί δεν σας κάνουν καλό και δεν σας προοδεύουν. Από όποια πλευρά και να βλέπετε το πρόβλημα χρειάζεται να είστε αισιόδοξοι και να μην χάνετε την πίστη σας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό το οποίο θα το ξανακερδίσετε σήμερα και κυρίως αν έχετε πάρει απόφαση να δυναμώσετε και να μην μπαίνει τίποτε και κανένας εμπόδιο στα σχέδια σας θα είναι η οριστική σας πρόθεση και αυτό είναι εξέλιξη. Πάντως σήμερα θα πάρετε χρήματα και ίσως και από εκεί που δεν το περιμένατε.


ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πιο ανοικτοί και αισιόδοξοι. Μπορεί να μην σας βοηθούν οι άλλοι να κάνετε τις αλλαγές σας και μέσα από γεγονότα ή συμπεριφορές να σας κρατάνε πίσω αλλά αν εσείς το επιθυμείτε, επειδή έχετε ισχυρή θέληση, κανένας και τίποτε δεν σας αντιστέκεται. Το ζητούμενο είναι μια άλλη οπτική γωνία η οποία θα έρθει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι την περιμένατε. Κυρίως μέσα στην δουλειά σας θα βρείτε λύσεις τις οποίες δεν τις βλέπατε και τώρα ξαφνικά θα βγουν με ένα πολύ ιδιαίτερο η ευχάριστο τρόπο. Όταν σταματήσετε να βλέπετε ότι δεν υπάρχουν λύσεις τότε θα γεμίσετε από ευκαιρίες μη αναμενόμενες. Η διατροφή σας είναι σημαντική για αυτό να την προσέξετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε αποφασισμένοι να κάνετε τις αλλαγές σας. Όταν μένετε πολύ σε μια στάση νιώθετε ότι δεν προχωράτε και αντί να μουρμουράτε και να βλέπετε παντού μαυρίλες σήμερα θα κάνετε την υπέρβαση και θα βιώσετε τα γεγονότα πιο ανάλαφρα και όλα σας τα προβλήματα θα δείτε ότι θα βρείτε λύσεις σε πολλά αδιέξοδα. Σίγουρα θα μοιραστείτε με τρίτους αλλά και με κοντινά πρόσωπα όλες σας τις σκέψεις αλλά και συνεργασίες η επαφές. Όταν γίνεστε κοινωνικοί και ανοικτοί βλέπετε τις ευκαιρίες να αυξάνονται. Για αυτό μια ξαφνική πρόταση που ούτε καν την περιμένατε κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα σας δώσει κάτι πολύ καλό. Η επαφή με Τοξότη σας δίνει δύναμη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναλώνεστε και ίσως χάσετε την ενέργειά σας με ένα θέμα που μπορεί να μην έχει την αξία που εσείς του δίνετε. Καλύτερα να αδειάσετε το μυαλό σας και να μην σκέφτεστε ότι υπάρχει πρόβλημα και με αυτόν τον τρόπο θα βγείτε και θα βρεθεί λύση. Εσείς ειδικά το ξέρετε πολύ καλά σε συναισθηματικό επίπεδο ότι η λύση και το φως έρχονται από μέσα μας και αυτό σας κάνει να αναβιώσετε μια εσωτερική δύναμη που έχετε και να πετάξετε από πάνω σας τυχόν φοβίες και ανασφάλειες. Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερη σήμερα αφού μπορεί να συναντήσετε ένα πρόσωπο που ίσως να παίξει ρόλο στην ζωή σας τουλάχιστον για ένα μικρό ή μεγάλο διάστημα.


ΛΕΩΝ

Είστε έξω από την αρνητική ενέργεια που μπορεί να νιώθατε τις προηγούμενες ημέρες. Ανανεωμένοι και ευδιάθετοι ξεκινάτε ένα νέο κύκλο μικρών ευχάριστων εμπειριών οι οποίες θα σας δώσουν την δράση αλλά και την σωματική ευεξία να ρισκάρετε και να κάνετε πολλά πράγματα. Ίσως τον τελευταίο καιρό να νιώθατε κουρασμένοι η αποσυντονισμένοι. Τώρα θα είστε πιο ευχάριστοι και για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Κυρίως θα ρισκάρετε στο ερωτικό κομμάτι και θα εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο πολύ παραπάνω. Η τύχη είναι γύρω σας για αυτό παίξτε και ένα τυχερό παιχνίδι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανακατατάξεις οι οποίες θα σας βγάλουν έξω από την λογική της ρουτίνας και της καθημερινότητας. Ένα ταξίδι ή γενικά μια επαφή με την φύση και τα σπορ θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ευεξία και καλή ενέργεια. Μέσα στο σπίτι σας μπορεί να κάνετε αλλαγές και φίλοι να σας δώσουν την ευκαιρία να ανοιχτείτε μαζί τους. Τουλάχιστον για σήμερα θα έχει πνεύμα περιπετειώδες και ανοικτό και ίσως να πάρετε απόφαση να λυτρωθείτε από θυμό και πίκρα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο εδώ και καιρό σας έχει ενοχλήσει. Η σχέση με ένα παιδί σας θα βελτιωθεί, αρκεί εσείς να είστε πιο ανοικτοί στα αιτήματά του.


ΖΥΓΟΣ

Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ημερών. Όταν είστε σίγουροι και αισιόδοξοι ανοίγεστε και πάνω από όλα ανοίγει η καρδιά σας και κάνετε πράγματα που σας δημιουργούν μεγαλύτερες ευκαιρίες από παλιά. Η σχέση με Παρθένο χρειάζεται αναβάθμιση και εσείς είστε αυτοί που θα κάνετε το πρώτο βήμα. Επειδή συζητάτε τις τελευταίες ημέρες με πολύ κόσμο σίγουρα μια ιδέα ή μια ανταλλαγή πληροφορίας από έναν Κριό ή άλλο πρόσωπο θα σας δώσει μια ευκαιρία για εξέλιξη επαγγελματική.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναλαμβάνετε μεγαλύτερες πρωτοβουλίες σε θέματα οικονομικά. Σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερη αισιοδοξία και θα γίνετε πιο εύκολοι σε συνεργασίες και επαφές που κυρίως αφορούν ένα ακίνητο. Μπορεί ξαφνικά να βρείτε μια λύση σε ένα σας οικονομικό θέμα που σίγουρα όμως θα έχει βάλει το χεράκι του και ένας Κριός. Επειδή έχετε μεγαλύτερη στήριξη από συνεργασίες και γνωριμίες κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μην σπαταλιέστε από εδώ και από εκεί. Ο Δίδυμος θα σας δώσει το στίγμα του με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Κρατάτε για λίγο ακόμα ένα προβληματισμό σε σχέση με ένα φίλο ή με μια ομάδα, όμως όσο περνάει η ημέρα οι συνθήκες μέσα σας αλλάζουν γιατί η καρδιά σας έχει όρεξη να συγχωρέσει, να δικαιολογήσει και γενικά να ανοιχτεί και να ξεπεράσει κάποιες πληγές από το παρελθόν. Θα έχετε πάντως μεγαλύτερη δύναμη να διαπραγματευτείτε τα θέματα που πιστεύετε ότι έχετε δίκιο και έχετε αδικηθεί. Η σχέση με έναν Δίδυμο θα αποκατασταθεί πολύ πιο εύκολα. Οικονομική εύνοια και γενικά μια ευκολία σε οτιδήποτε κάνετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε συγκρατημένοι γιατί θέλετε να γίνουν όλα με τάξη γιατί αυτό που φοβόσαστε είναι ότι έχει χαθεί η έννοια της τάξης και των αρχών. Φίλοι και ομάδες και κυρίως ένας Τοξότης μπορεί να σας απασχολήσει με τους προβληματισμούς του ή με τον τρόπο που κάνει επαφή μαζί σας. Μερικοί ίσως να επιλέξετε να πάρετε κάποια νέα γνώση μέσα από κάποιο σεμινάριο ή επαφή με ομάδες που ασχολούνται με όλα αυτά. Από την άλλη θα έχετε πιο έντονη προσωπική επαφή με τον εαυτό σας προσπαθώντας να του πείτε αλήθειες που δεν τις παραδέχεστε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναλαμβάνετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα γιατί βλέπετε ότι δεν πάει άλλο να μένετε στα σκοτάδια ή την αδράνεια. Όσο περνάει η ημέρα ότι οι απόλυτες θέσεις που έχετε με ένα θέμα που ίσως να σχετίζεται και με έναν Σκορπιό αρχίζουν και μεταλλάσσονται και στην θέση του μπαίνει ένα καινούργιο όραμα ή μια νέα πραγματικότητα την οποία δεν την είχατε δει καθόλου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό να θυμάστε ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις από εκεί που υπάρχει αδιέξοδο. Η σχέση με έναν Τοξότη και κυρίως αν είναι φιλικό πρόσωπο θα είναι πολύ έντονη και θα επιβεβαιώσετε για άλλη μια φορά ότι είναι καλό που είναι στην ζωή σας.


ΙΧΘYΕΣ

Είστε πολύ αφοσιωμένοι στην επαφή σας με έναν Σκορπιό ή με ένα άλλο άτομο που σας προσφέρει σταθερότητα αλλά και λύσεις στον ορίζοντα, αλλά μερικές φορές επειδή έχετε την τάση να κολλάτε, δεν κάνετε τίποτε. Γρήγορα θα το καταλάβετε κατά την διάρκεια της ημέρας και θα αρχίσετε πλέον να κινείστε πιο ελεύθερα και ανεξάρτητα. Η ελευθερία σας πηγαίνει γιατί είστε πιο αυτόνομοι και όταν γίνετε αυτό τότε εσείς απελευθερώνεστε και βρίσκετε την προσωπική σας δύναμη και αξία. Η επαφή με Λιοντάρι θα είναι πιο καλή αφού εσείς θα πείτε τα θέλω σας και δεν θα έχετε αναστολές ή φοβίες μήπως με τον τρόπο του σας παραπέμψει.




astrologio.gr

Σχόλια