Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/6


ΚΡΙΟΣ
Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και κατά κάποιο τρόπο παραμένετε κλεισμένοι είτε στον εαυτό σας είτε στον προσωπικό σας κόσμο. Ίσως να έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε από διάφορες καταστάσεις και μπορεί να αφεθείτε άνευ όρων. Η σχέση με έναν Παρθένο μπορεί να αναπτυχθεί ξαφνικά. Γενικά η προσφορά και η υπηρεσία θα σας κάνουν καλό και θα σας μεγαλώσουν την διάθεση για βοήθεια και προστασία, κυρίως σε άτομα της οικογένειάς σας ή στα πολύ δικά σας πρόσωπα. Ο ρόλος ενός Αιγόκερω μπορεί να σας πιέζει μερικές φορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και γενικά έχετε τάση να αφεθείτε σε μια ερωτική περιπέτεια που μπορεί να είναι και απαγορευτική για σας. Ίσως ένα φιλικό πρόσωπο που είναι Ιχθύς να σας μπερδεύει με την συμπεριφορά του και τώρα να ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα διαπιστώσετε ότι κάτι καλό πάει να γίνει στην ζωή σας, αφού θα σας ανοιχτεί κάτι ξαφνικά που δεν θα το περιμένετε. Ο ρόλος σας στην οικογένεια θα ενδυναμώσει και εσείς θα νιώσετε γενικά πιο ασφαλείς και σίγουροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε γενικά πολύ ευάλωτοι συναισθηματικά και μπορεί να μην σας είναι εύκολο να πάρετε αποφάσεις σημαντικές γιατί παρασύρεστε. Ίσως να είστε πάνω στην προσπάθεια να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση η οποία σας αποπροσανατολίζει και κυρίως σας αδρανεί. Παρόλα αυτά διαθέτετε την δυναμικότητα να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο γιατί ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σας. Αν εμπλέκεστε συναισθηματικά με Ιχθύ θα έρθετε πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε πάνω σε μεγάλη συναισθηματική ηρεμία γι” αυτό μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα κάποιες δύσκολες αποστολές. Η γενική σας ευδιαθεσία θα βοηθήσει στην εν γένει καλυτέρευση της ζωής σας. Ο Ερμής που έχει γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας μπορεί να σας βγάλει στην επιφάνεια νοσταλγικές μνήμες ή ακόμα και κάποιες ιδέες που τις είχατε πριν λίγο καιρό ξεκινήσει και τις είχατε σταματήσει. Πάντως θα έχετε μια βοήθεια από το εξωτερικό που δεν την περιμένατε. Η διαίσθησή σας θα είναι πολύ οξυμένη και σίγουρα θα έχετε μια εσωτερική κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ
Είστε έτοιμοι να αφεθείτε σε μια συνεργασία η οποία για να είναι τελικά έτοιμη να σας αποφέρει χρήματα χρειάζεται να δουλέψετε σε πρακτικό επίπεδο. Αν δεν δουλέψει με αυτόν τον τρόπο, καλό είναι να αποφύγετε τις δεσμεύσεις. Η ιστορία με έναν Ιχθύ και ένα ακίνητο θα σας αποφέρει κάποια χρήματα αλλά χρειάζεται πρώτα εσείς να βάλετε τους όρους σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας φέρει μια γενική ευεξία και αισιοδοξία εφ όλης της ύλης. Η σχέση με Υδροχόο θα βελτιωθεί αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μοιράζετε τον χρόνο σας με τους άλλους και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας κάνει καλό γιατί είστε σε ετοιμότητα να δώσετε μέσα σε μια συνεργασία. Πάντως θα βγάλετε το φιλάνθρωπο πρόσωπό σας και από αυτό θα κερδίσετε με ευκολία τις υποθέσεις σας. Ο Ιχθύς θα είναι ένα πρόσωπο που θα θέλει να είστε πολύ μαζί και σίγουρα μερικοί από εσάς θα νιώσετε ότι σιγά-σιγά είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις για σοβαρή δέσμευση. Αν πάντως είχατε δώσει τον λόγο σας για μια υπόθεση πολύ προσωπική πιθανόν να δείτε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε την υπόσχεσή σας και ο λόγος είναι ότι δεν έχετε τα εχέγγυα που πιστεύατε ότι θα υπήρχαν.

ΖΥΓΟΣ
Είστε πολύ επιρρεπείς στο να πάρετε αποφάσεις που ίσως σας δεσμεύσουν αργότερα. Προσέξτε την συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από καταστάσεις που δεν σας πηγαίνουν. Κυρίως μέσα στην καθημερινότητά σας που απαιτεί καλύτερη οργάνωση εσείς μπορεί να αμελήσετε να κάνετε σημαντικά πράγματα ή να μην τα πάτε καλά με τον χρόνο. Η επαφή με έναν Παρθένο μπορεί να σας κουράζει γιατί δρα με έναν τρόπο που εσάς σας αγχώνει. Είναι όμως σημαντική η στάση σας απέναντι στην οικογένεια. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να κάνετε υπερβολές και ίσως πάρετε και βάρος για αυτό να είστε προσεκτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε γενικά ηρεμήσει και οι τόνοι έχουν πέσει για αυτό μπορείτε πιο εύκολα να βάλετε τους όρους σας αλλά και να χαράξετε νέο σχεδιασμό για το μέλλον. Θα είστε πολύ δοτικοί και ερωτικοί συγχρόνως. Είναι μια πολύ δημιουργική ημέρα σε πολλά επίπεδα. Επίσης μπορείτε να προσεγγίσετε πιο εύκολα για το θέμα ενός παιδιού. Η ρομαντική σας διάθεση σίγουρα θα σας βγάλει από μεγάλα άγχη και θα σας κάνει να αναπολήσετε όμορφες στιγμές. Η επικοινωνία με ένα συγγενικό σας πρόσωπο που είχατε χαθεί, τώρα μπορεί να αποκατασταθεί πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νιώθετε από χαλαροί μέχρι και αδρανείς. Η μεγάλη σας υποχωρητικότητα ή ακόμα και ανεκτικότητα θα σας μεγαλώσει την πίστη και καλή διάθεση αλλά ίσως σας κάνει να αμελήσετε σοβαρές σας υποθέσεις. Προσπαθείτε σε μια δουλειά που έχετε πολύ μεράκι να την κάνετε αλλά χρειάζεται περισσότερο οργάνωση και πειθαρχία. Για να έχετε την υποστήριξη και την βοήθεια κάποιων ατόμων μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί τους. Ένα χρέος που μπορεί να σας έχει μείνει και να αφορά ασφάλειες ή ακόμα και κληρονομικές υποχρεώσεις θα επανέλθει και καλό είναι να ξεκινήσετε να το πληρώνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε γενικά πιο χαλαροί γιατί βλέπετε ότι υπάρχει ηρεμία γύρω σας η οποία σας κάνει καλό. Είναι η εποχή που ξεκινάει μια νέα σελίδα στην ζωή σας και αυτό σας ευνοεί σε όλα τα επίπεδα γιατί θα έχετε την υποστήριξη των τρίτων. Ό, τι σπείρατε πάντως θα θερίσετε τώρα σε σχέση με τους άλλους. Θα βρεθεί τρόπος να εισπράξετε χρήματα και να βελτιώσετε την προσωπική σας σχέση γιατί θα χαμηλώσετε τους τόνους. Θα πάρετε μια χαρά από το θέμα ενός παιδιού και η θετική σας συμπεριφορά θα κλείσει παλιές πληγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ασχολείστε με τα οικονομικά σας με έναν τρόπο που μπορεί να δείχνει ότι κατά κάποιο έχετε και ένα ρομαντικό στοιχείο στις απόψεις σας. Ίσως να έχετε μια δόση αφέλειας γιατί μπορεί να πιστεύετε σε δουλειές που δεν είναι εύκολες να γίνουν και να έχετε ψευδαισθήσεις. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα γιατί μπορεί να είστε αφηρημένοι και ονειροπόλοι. Γενικά έχετε μια διάθεση μέσα σας να προστατέψετε τον εαυτό σας και αυτό είναι πολύ θετικό για σας. Η επαφή με έναν Καρκίνο που είχε μείνει στην μέση και δεν είχατε καλυφτεί με τον τρόπο που θέλατε, τώρα μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο.

ΙΧΘYΕΣ
Νιώθετε αρκετά ενδυναμωμένοι, αρκεί να μην σπαταλήσετε την δύναμή σας από εδώ και από εκεί, κάνοντας συζητήσεις και κλείνοντας συμφωνίες χωρίς να έχετε στα χέρια σας κάτι το σίγουρο. Η επαφή με τον Δίδυμο θα γίνει πιο έντονη αλλά ίσως μπορεί να διαπληκτιστείτε γιατί θα διαφωνείτε σε κάποια πράγματα. Μέσα στην δουλειά σας αλλάζουν οι συνθήκες και ίσως να γίνουν πιο απαιτητικές από άποψη απόδοσης ή ποιότητας. Καλό είναι να τις αποδεχτείτε γιατί θα σας βγει σε καλό. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες νιώθετε εσωτερική αισιοδοξία και θετικότητα αλλά καλό είναι να είστε συγκρατημένοι σε αποφάσεις.



astrologio.gr

Σχόλια