Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/6


ΚΡΙΟΣ

Ένα παρελθοντικό χρέος θα σας κάνει να ψάξετε περισσότερο και ίσως να αναθεωρήσετε μία συνεργασία ή ένα οικονομικό ζήτημα. Αυτό σίγουρα θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο ερευνητικοί σε θέματα που τα περνούσατε στο ντούκου. Η σχέση με έναν Σκορπιό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερα να ασχοληθείτε ακόμα και με πιο μεταφυσικά ή θέματα που αφορούν στην ουσία του εαυτού σας. Γενικά η ευαισθησία που αντιμετωπίζετε τους δικούς σας ανθρώπους σας βοηθάει στο να κτίσετε καλύτερη σχέση μαζί τους. Όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες μέσω από μια συνεργασία κυρίως με Δίδυμο ή Ζυγό.



ΤΑΥΡΟΣ

Αμφιταλαντεύεστε στο να πάρετε κάποια απόφαση και επίσης έχετε διάθεση φιλική με ένα πρόσωπο που προσπαθείτε να του περάσετε κάποια προσωπικά σας μηνύματα. Η σχέση με έναν Ζυγό θα σας προβληματίσει γιατί βλέπετε κάποια αναποφασιστικότητα από την πλευρά του και αυτό σας δημιουργεί μεγαλύτερη ανασφάλεια. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερο κόλλημα στο να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες και ίσως να δυσκολέψετε κάπως τα πράγματα μέσα σε μια συνεργασία ή ακόμα και με τον σύντροφό σας. Όταν ζητάτε το απόλυτο μπορεί να βρεθείτε σε δυσχέρεια.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα κομμάτι από το παρελθόν σας μπορεί να αφυπνιστεί και ίσως να σας βάλει σε μια βαθιά διαδικασία η οποία σίγουρα θα σας ωριμάσει. Ασχολίες με χρήματα τρίτων, από μια κληρονομική υπόθεση ή ασφάλειες θα σας ρίξουν στην έρευνα και ίσως να γίνετε και λίγο καχύποπτοι για το αν σας λένε τελικά αλήθεια σε κάποια θέματα. Η επαφή με έναν Σκορπιό σίγουρα δεν είναι εύκολη και κυρίως όταν διαπραγματεύεστε μαζί του θέματα οικονομικά γιατί ανά πάσα στιγμή ξέρει τι ακριβώς θέλει από εσάς. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από μια υπόθεσή σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείτε να πιάσετε βαθιά μια κατάσταση και να την εξετάσετε πιο μεθοδικά. Ίσως να δοθεί μια εκτόνωση σε ένα ερωτικό θέμα το οποίο σας προβληματίζει εδώ και πολύ καιρό. Μια σχέση από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή της και δε θα ξέρετε με ποιό τρόπο να τη διαχειριστείτε γιατί ναι μεν μπορεί να έχει κάποιες καλές προοπτικές αλλά κρατάει ακόμα και ένα κομμάτι που δεν έχει αλλάξει καθόλου και εσείς δεν το ανέχεστε. Με προσοχή να επιλέξετε και δεν χρειάζεται να βιάζεστε γιατί θα γίνουν λάθη.



ΛΕΩΝ

Οι αναφορές στο παρελθόν ή σε θέματα που σας κουράζουν και σας μικραίνουν τον εσωτερικό σας χώρο σας μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σας δημιουργήσουν αναστάτωση. Οι υποθέσεις ενός ηλικιωμένου ατόμου μπορεί να σας βάλουν να τρέχετε με χαρτιά και θέματα τα οποία δεν έχουν κλείσει και αυτό σίγουρα θα σας δημιουργήσει παραπάνω άγχος. Πιθανόν να σας τραβάει μια σχέση η οποία είναι σε απόσταση ή δεν είστε έτοιμοι να την εμφανίσετε. Η επαφή με τον Αιγόκερω σας βγάζει συναισθήματα προστασίας και ευαισθησίας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την υποστήριξη κάποιων φίλων και κυρίως στην ερωτική ιστορία που έχετε με έναν Καρκίνο. Σίγουρα θα μιλήσει το συναίσθημά σας και ίσως γίνετε πιο προστατευτικοί και τρυφεροί. Αυτό θα σας σώσει γιατί έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να αλλάξετε κάποιες πιθανότητες σας οι οποίες έχουν βαθιές ρίζες μοναχικότητας. Η αλλαγή της συμπεριφορά σας ανάλογα με το ποιον έχετε απέναντί σας μπορεί να σας κάνει να παρασυρθείτε και να βγάλετε κρίσεις επιδερμικές οι οποίες δεν ταιριάζουν στην δική σας νοοτροπία.



ΖΥΓΟΣ

Είστε πιο σκεπτικοί και σίγουρα θα το ξανασκεφτείτε για να κάνετε μια κίνηση η οποία τελικά θα σας εξυπηρετήσει σε θέματα οικονομικά, αγορών ή ακόμα και σε ένα γενικό συμμάζεμα που θα σας βγει να κάνετε γιατί βλέπετε ότι υπάρχει δυσκολία. Από την άλλη μπορεί να κάνετε πίσω σε μια σημαντική συνεργασία ή να μην ζητήσετε αυτά που τελικά έχετε σκεφτεί, συμβιβαζόμενοι με το κλίμα της εποχής. Αν έχετε την τόλμη, καλύτερα να τοποθετήσετε τα πράγματα σε σχέση με την αξία σας και όχι με το φόβο σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και κάπως συγκρατημένοι ή άτολμοι, θα κάνετε τελικά την κίνησή σας ώστε να καταλάβουν οι άλλοι τα δικά σας θέλω. Τα κεκτημένα είναι κεκτημένα και όταν εσείς νιώθετε ότι μερικές φορές σας τραβάνε το χαλί, τότε γίνεστε απόλυτοι και πολύ απαιτητικοί. Αυτό, από την μια πλευρά, σας προστατεύει και σας δημιουργεί την διάθεση να βάλετε όρια. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα γίνετε αρκετά αυστηροί και ο στόχος σας είναι να διασφαλιστείτε και να νιώσετε ότι τελικά μπορείτε και εσείς να βάλετε τα όρια σας. Ο Ταύρος, Λέων ή Υδροχόος μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε κάποια σχέδια σας. Ψυχραιμία και υπομονή.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέφτεστε με ποιο τρόπο θα κάνετε μια συγκεκριμένη συνεργασία που θα είναι μεν συνειδητή αλλά δεν μπαίνετε επί «ίσοις όροις» και αυτό είναι τελικά που σας ζορίζει και δεν βάζετε τα πράγματα στην θέση τους. Επειδή θα βρεθείτε μπροστά σε αναθεωρήσεις ατόμων και καταστάσεων σίγουρα θα σας βγουν παράπονα και παραλείψεις από την πλευρά των άλλων. Συναισθηματικές ανακατατάξεις και ίσως μια μορφή εκδίκησης μπορεί να βγει στην επιφάνεια αλλά ευτυχώς είναι εύκολο στην διαχείρισή του. Η σχέση με έναν Ταύρο που είχατε προϋπάρξει είτε σαν ζευγάρι είτε σαν είδος συνεργασίας θα σας βγάλει στην επιφάνεια δύσκολες μνήμες και κυρίως αν σχετίζονται με οικονομικά θέματα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε κάπως καυστικοί και μπορεί να μιλήσετε είτε σκληρά είτε ειρωνικά, κυρίως σε δικά σας πρόσωπα που βλέπετε συνέχεια κάτι να κάνουν που πάει κόντρα στη δική σας την νοοτροπία. Επειδή μπορεί να περιμένατε πολλά τα οποία τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνουν και συγκεκριμένα από ένα πρόσωπο ίσως να βρίσκεστε στο σημείο αναθεωρήσεων και να τα δείτε πιο αληθινά. Είναι σημαντικό πάντως να διαπραγματευτείτε κυρίως με συγγενικά πρόσωπα ένα σοβαρό οικονομικό θέμα το οποίο σας απασχολεί. Ο Καρκίνος σας γοητεύει. Μερικοί από εσάς νιώθετε πλέον την ανάγκη για σοβαρή δέσμευση.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια να κάνετε κάτι πιο δημιουργικό και ιδιαίτερα εσείς που σχετίζεστε είτε με θέματα τέχνης, είτε με συνεργασίες ή υπάρχουν νομικές διαδικασίες σε κάποιες που έχουν εμπορική χροιά. Η διάθεσή σας είναι γενικά πιο έντονα στραμμένη προς συνεργασίες και επικοινωνία. Η σχέση με έναν Καρκίνο έχει έναν περίεργο συναισθηματικό κώδικα με τον οποίο μια επικοινωνείτε και μια χάνεστε. Οι ισορροπίες είναι λεπτές, κυρίως αν συμμετέχουν στην σχέση σας ή εμπλέκονται άλλα άτομα που σχετίζονται με άμεση οικογένεια.



ΙΧΘYΕΣ

Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να εκδηλώσετε τις ευαισθησίες σας και τα συναισθήματά σας. Προσπαθείτε πάντως να κάνετε κινήσεις που ναι μεν φαίνονται εξωτερικά πολύ επικοινωνιακές αλλά μπορεί να δημιουργήσετε χάος από την δυσκολία του να κρατήσετε ισορροπίες και δικαιοσύνη. Ένα ταξίδι ή μια επαφή με έναν Δίδυμο θα σας δώσει κάποιες ευκαιρίες τις οποίες είναι δύσκολο μεν να τις βάλετε στο καλούπι αλλά αν το καταφέρετε, θα δείτε αλλαγές και διαφορές.



Μπέλλα Κυδωνάκη / astrology.gr

Σχόλια