Στο Star ο Νίκος Χατζηνικολάου - Παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου η Ζαχαρέα


Με το Star συμφώνησε ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, αναλαμβάνει εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή και το ρόλο του σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η ανακοίνωση του καναλιού: "Στα πλαίσια της στρατηγικής του STAR CHANNEL για ενίσχυση του Ενημερωτικού του τομέα με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών του, ολοκλήρωσε συμφωνία συνεργασίας με την ΕΝΙΚΟΣ Α.Ε και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η συμφωνία περιλαμβάνει παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών από την Ενικός Α.Ε προς το STAR CHANNEL στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και επιμέλεια και παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής από τον Νίκο Χατζηνικολάου". Πηγή: www.lifo.grΣυμφωνία συνεργασίας με τον Νίκο Χατζηνικολάου ανακοίνωσε το Star Channel, «στο πλαίσιο της στρατηγικής του για ενίσχυση του ενημερωτικού του τομέα με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών του».

Συμφωνία συνεργασίας με τον Νίκο Χατζηνικολάου ανακοίνωσε το Star Channel, «στο πλαίσιο της στρατηγικής του για ενίσχυση του ενημερωτικού του τομέα με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών του».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η συμφωνία περιλαμβάνει παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών από την Ενικός Α.Ε. προς το STAR CHANNEL στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και επιμέλεια και παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής από τον Νίκο Χατζηνικολάου.



Το Star πραγματοποιεί ολική επαναφορά στον τομέα της ενημέρωσης αφού μετά τον Νίκο Χατζηνικολάου και την Πόπη Τσαπανίδου, η επόμενη έκπληξη ακούσει στο όνομα Μάρα Ζαχαρέα. Όπως γράφουν ηλεκτρονικά ΜΜΕ, η δημοσιογράφος θα κάνει την μεγάλη επιστροφή στις ειδήσεις  παρουσιάζοντας το δελτίο του Star πιθανότατα από τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιογράφος θα συνεχίσει να διατηρεί τη διευθυντική θέση στο star.gr



Σχόλια