DNA αλόγου και στο «ΑΒ Παριζάκι»



Dna αλόγου εντοπίστηκε στο «ΑΒ Παριζάκι» που παράγεται και συσκευάζεται για την εταιρία «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.». Ο ΕΦΕΤ που πραγματοποίησε δειγματοληψία και εργαστηριακή ανάλυση μετά από καταγγελία, ανακοίνωσε την προληπτική απόσυρση του προϊόντος. Το ποσοστό dna αλόγου στο σύνολο του δείγματος ήταν 0,1%). Το τρόφιμο, έφερε στοιχεία επί της επισήμανσης «ανάλωση πριν από 05/06/2013». Με πρωτοβουλία της εταιρείας, το προϊόν ανακλήθηκε προληπτικά από την 1η Μαΐου.


Σχόλια