Χανιά: Ένας νεκρός, μετά από διαμάχη συγγενών



H διαμάχη μελών μιας οικογένειας κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ένας 56χρονος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα, χάνοντας τη ζωή του.

Το σκηνικό  εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις σε συγκρότημα ισάριθμων κατοικιών στη γωνία των οδών Δρομονέρου και Δείκτης στο Μεϊντάνι Χαλέπας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 56χρονος, κρατώντας μια καραμπίνα εισέβαλε στο σπίτι της αδελφής του, όπου βρισκόταν η ίδια με την κόρη της και τον αρραβωνιαστικό της.

Ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο καθώς οι εμπλεκόμενοι φαίνεται πως είχαν περιουσιακές διαφορές.

Την ώρα που ο καβγάς ήταν σε εξέλιξη, ο αρραβωνιαστικός της κοπέλας προσπάθησε να αφοπλίσει τον 56χρονο. Εκείνη την ώρα το όπλο εκπυρσοκρότησε χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Όμως, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο 56χρονος άνδρας έφυγε από το σπίτι της αδελφής του με το όπλο στο χέρι, σε έξαλλη κατάσταση και πήγε στο σπίτι του που βρισκόταν ακριβώς δίπλα.
Εκεί έβαλε φωτιά και λίγο μετά ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Οι περίοικοι, ειδοποίησαν την αστυνομία, στελέχη της οποίας μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τον άνδρα μέσα σε μια λίμνη αίματος νεκρό, καθώς είχε αυτοπυροβοληθεί.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο όπου έφθασε και η Πυροσβεστική για να σβήσει τη φωτιά, ενώ η σορός του 56χρονου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

ΑΜΠΕ

Σχόλια