Σκοτώθηκε επειδή ... βρέθηκε τυχαία σε σημείο καταδίωξηςΤραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα ένας 46χρονος, όταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, έπεσε το Ι.Χ. ενός αλλοδαπού που καταδίωκε η αστυνομία, στην εθνική οδό, κοντά στην Αιγάνη Λάρισας.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αλλοδαπός με κατεύθυνση την Αθήνα, δεν σταμάτησε σε έλεγχο της αστυνομίας στα διόδια Πυργετού και έκανε αναστροφή για Θεσσαλονίκη. Αποτέλεσμα ήταν να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί, λίγα μέτρα παρακάτω, με ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος από τον Βρυότοπο Λάρισας, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο. Στο ίδιο αυτοκίνητο βρισκόταν και μια 27χρονη κοπέλα η οποία τραυματίστηκε.

Επιπλέον, τραυματίσθηκε σοβαρά ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, ο 30χρονος αλλοδαπός από τη Συρία, ο οποίος συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Τουλάχιστον ακόμη ένα άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων που βρισκόταν στο κλεμμένο αυτοκίνητο, διέφυγε προς αγροτική περιοχή και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, ενώ το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, λίγο μετά τη σύγκρουση.

Σχόλια