Εκπυρσοκρότησε το όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Ελ. Βενιζέλος


Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου, την ώρα που το παρέδιδε στον αρμόδιο υπάλληλο της αεροπορικής εταιρείας, προτού ταξιδέψει.


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επρόκειτο να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθείται, προτού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο παρέδωσε το όπλο του στον αρμόδιο υπάλληλο επίγειας εξυπηρέτησης.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα καρφώθηκε στο πάτωμα.
Σε βάρος του χρυσαυγίτη βουλευτή που εκλέγεται στην Α' Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε δικογραφία. 


Ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ
Σχολιάζοντας το περιστατικό, η Δημοκρατική Αριστερά κάλεσε την Πολιτεία να ελέγξει τις άδειες οπλοφορίας που έχουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεδομένου ότι αρκετοί εμπλέκονται σε υποθέσεις που αφορούν στη Δικαιοσύνη.

«Δεν υπάρχει μέρα που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μην προκαλούν με την ακραία συμπεριφορά τους, αλλά και τη συνολικότερη στάση τους. Τη μία είναι η προσπάθεια να μετατρέψουν το κοινοβούλιο σε αρένα, την άλλη είναι η επίθεση σε ανυπεράσπιστο οδηγό, την επόμενη είναι οι επιθέσεις κατά μεταναστών. Τελευταίο κρούσμα η εκπυρσοκρότηση όπλου βουλευτή της Χρυσής Αυγής» αναφέρεται στην ανακοίνωση.




Με πληροφορίες απο tanea.gr

Σχόλια