Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια




Από 5/5 έως 11/5


ΚΡΙΟΣ


Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, μπορεί να βγάλει τις ανασφάλειές σας στην επιφάνεια και να αισθάνεστε λίγο ασφυκτικά όχι τόσο εξ' αιτίας των συντρόφων σας όσο εξ' αιτίας των συναισθημάτων που σας αποδυναμώνουν και δεν θέλετε να το παραδεχθείτε για να μην αποδεχθείτε τις αδυναμίες σας. Καλό θα ήταν να μην ζητάτε από το ταίρι σας να καταθέσει γη και ύδωρ για να καλύψει τις δικές σας ανησυχίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας γι αυτό και πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στον συγκεκριμένο τομέα. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα. Επίσης, δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε γιατί μπορεί να μην πληρωθείτε για δεδουλευμένα σας. Αν σας χρωστούν χρήματα, διεκδικήστε τα δυναμικά κι αν έχετε αμφιβολίες για τη συνέπεια κάποιων ατόμων, μη συνεργαστείτε μαζί τους για να μη βγείτε χαμένοι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη που η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους, αρχίζει μία καλή περίοδος για ταξίδια και για να αυξήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

.



ΤΑΥΡΟΣ


Έρωτας: Πολυαστρία και, κυρίως, έκλειψη στο ζώδιό σας που πραγματοποιείται την Παρασκευή 10 Μαΐου και σας δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που, αρκετοί, ίσως και να μην τον θέλετε. Όσοι έχετε γενέθλια αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνετε να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το αίτημα της έκλειψης είναι να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας και να αποποιηθείτε τις ανασφάλειές σας. Όλοι σας πρέπει να ξεφύγετε από την παγίδα του ακραίου υποκειμενισμού σας και να μάθετε να μπαίνετε στη θέση των άλλων, προκειμένου να έχετε πιο υγιείς σχέσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Συνεργασίες, παιχνίδια εξουσίας με πελάτες και συνεταίρους, εντάσεις. Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν σενάριο της καθημερινότητάς σας στη δουλειά αν δεν προσέχετε τις κινήσεις σας. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μια συντηρητική στάση αυτή την περίοδο. Αν πάλι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, προσπαθήστε τουλάχιστον να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη που η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να ανακτήσω τις ισορροπίες μου στον οικονομικό τομέα.



ΔΙΔΥΜΟΙ


Έρωτας: Ενώ η πολυαστρία και η έκλειψη στον Ταύρο, δηλώνουν ότι οι κρυφοί έρωτες είναι το φόρτε σας αυτή την περίοδο, από την Πέμπτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ρίξει τους προβολείς της επάνω σας. Σύντομα αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις γι αυτό, αν αυτή η εβδομάδα σας βάλει στα δύσκολα, μην πτοηθείτε. Είναι θέμα χρόνου να ξαναβρείτε τον καλό σας εαυτό και να αρχίσετε και πάλι τα παιχνίδια.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο δεν είναι ότι καλύτερο για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα πρέπει να φυλάτε τα νώτα σας γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σας. Επίσης, θα πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο γιατί δεν αποκλείεται να χάνετε ενέργεια και να μην μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας που μάλλον είναι αυξημένες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Κόντρα σε κάθε ροπή μου εν όψει καλοκαιριού, πρέπει να αποφεύγω τα ξενύχτια και τις καταχρήσεις και να φροντίζω περισσότερο για την υγεία μου.

.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Παρασκευή, επηρεάζει τον άξονα των ερώτων σας. Τίποτε δεν αποκλείεται κάτω από αυτές τις αστρολογικές συνθήκες. Ούτε οι μοιραίοι έρωτες ούτε η οριστική διάλυση κάποιων σχέσεων ούτε οι εντάσεις. Το Σύμπαν απαιτεί από εσάς να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις που σας κρατούν δέσμιους σε καταστάσεις που δεν σας προάγουν και εν τέλει δεν σας κάνουν ευτυχισμένους.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει, εκτός των άλλων, και τον τομέα των στόχων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει η αναγκαιότητα να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας, να επανεξετάσετε τα δεδομένα σας και να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας. Ίσως επενδύσετε σε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες ενώ δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε μια άλλη πορεία για να πραγματώσετε τις επιθυμίες σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να νιώσω κάτι παραπάνω για ένα φιλικό μου πρόσωπο και η ερωτική έλξη ανάμεσά μας δεν αποκλείεται να είναι μοιραία.

.



ΛΕΩΝ


Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Ταύρο, ταράζει το ζωδιακό σας σταυρό, γεγονός που απαιτεί την προσοχή σας σε όλους τους τομείς. Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σας το κλειδί είναι να αντιληφθείτε εγκαίρως αν η σχέση σας πατάει σε γερές βάσεις ή όχι. Πλήττονται περισσότερο οι γάμοι που δεν στηρίζονται σε συμπαγή θεμέλια.

Καριέρα – Οικονομικά: Εκτός από πολλές ευθύνες, θα έχετε και πάρα πολλές ευθύνες. Η έκλειψη στον Ταύρο θα σας αγχώσει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους ανωτέρους σας ή να αναγκαστείτε να επωμιστείτε βάρη που δεν σας αναλογούν. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις, βλάβες, προβλήματα στην οικογενειακή εστία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και θα με αναπτερώσει. Θα αρχίσει μία περίοδος με περισσότερο Φως και αισιοδοξία τόσο για τα αισθηματικά μου όσο και για να υλοποιήσω κάποια σχέδιά μου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Έρωτας: Ανήκετε στους σχετικά ευνοημένους καθώς η Ηλιακή έκλειψη δεν «βλέπει» το ζώδιό σας επιθετικά. Τώρα δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον μοιραίο έρωτά σας σε ένα ταξίδι ή να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Πάντως πρέπει να θυμάστε ότι η περίοδος επιβάλλει το παιχνίδι και ότι τώρα κερδισμένοι θα βγείτε όσοι έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε για την ευτυχία σας, αποκόβοντας τους δεσμούς που βαυκαλίζουν τις ανασφάλειές σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος προσφέρεται για να κάνετε κάποιες προσπάθειες να διευρύνετε τον κύκλο σας, να κάνετε γνωριμίες, να αυξήσετε το πελατολόγιό σας. Οι μέρες είναι καλές για όσους κάνετε επαγγέλματα που σχετίζονται με διδασκαλία, συγγραφή, επιμόρφωση. Επίσης, αρκετά καλά είναι τα πράγματα για τους σπουδαστές αλλά και για τους εφήβους που τώρα θα συμμετέχετε στις Πανελλήνιες εξετάσεις αν, βεβαίως, το ωροσκόπιό σας δεν προσβάλλεται από κάποια άλλη ισχυρή όψη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από την Πέμπτη θα βρίσκεται στους Διδύμους, γεγονός που μου επιτρέπει να κάνω κάποιες σημαντικές κινήσεις για την καριέρα μου.





ΖΥΓΟΣ


Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει την Παρασκευή και στιγματίζει αυτή την εβδομάδα, θα επηρεάσει το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, το οποίο –εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τη λίμπιντό σας, τα βαθιά σας συναισθήματα, την ψυχολογική σας κατάσταση. Επειδή οι ενέργειες που ελκύονται κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας έκλειψης είναι τεράστιες, είναι πιθανό να νιώθετε αναστατωμένοι ή και ανασφαλείς συναισθηματικά, γεγονός που δεν αποκλείεται να επιφέρει ανάλογα αποτελέσματα στη σχέση σας. Ενδείκνυται η ψυχραιμία και εννοείται ότι είναι προτιμότερο να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο.

Καριέρα – Οικονομικά: Οικονομικά που σχετίζονται με ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζες, κληρονομικά, δάνεια και χρηματιστήριο βάλλονται από την Ηλιακή έκλειψη γι αυτό πρέπει να είστε και εστιασμένοι στους συγκεκριμένους τομείς και προσεκτικοί. Η καλύτερη επιλογή γι αυτό το διάστημα είναι να αποφύγετε τους διακανονισμούς και να μην προβείτε σε καμία σημαντική οικονομική κίνηση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ευνοϊκό περιβάλλον των Διδύμων θα είναι αρκετά βοηθητική για μένα.

.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονά σας και δίνει το στίγμα της σε αυτή την περίοδο, μπορεί να σας αναστατώσει αρκετά, αν δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα επιφέρει. Στην περίπτωσή σας όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται. Από την πιθανότητα να χωρίσετε οριστικά από μία μακρόχρονη σχέση, αποφασίζοντας να «δουλέψετε» με τις ανασφάλειές σας μέχρι την πιθανότητα να βρείτε τον μοιραίο έρωτα, η γκάμα είναι μεγάλη και θέλει δυνατούς λύτες, όπως είστε εκ φύσεως εσείς.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει την Παρασκευή, επηρεάζει τις συνεργασίες σας γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Κάποια άτομα που είναι εχθρικά απέναντί σας δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σας βάλουν κι εσάς στο παιχνίδι να παίξετε μια «παρτίδα σκάκι» αν και θα ήταν προτιμότερο να το αποφύγετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από την Πέμπτη μπαίνει στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι. Από τη μια μπορεί να με διευκολύνει στις οικονομικές μου δοσοληψίες με τράπεζες, εφορία, δημόσιο ενώ από την άλλη μπορεί να ανεβάσει τη λίμπιντό μου και να με βάλει σε σεξουαλικά παιχνίδια! Ας την αξιοποιήσω...

.



ΤΟΞΟΤΗΣ


Έρωτας: Μολονότι η Ηλιακή έκλειψη και η πολυαστρία στον Ταύρο, δηλώνουν ότι η καθημερινότητά σας θα είναι αδυσώπητη για την προσωπική σας ζωή, η παρουσία του Δία στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι σώνει την κατάσταση. Από την Πέμπτη που θα μπει και η Αφροδίτη στο ίδιο περιβάλλον, τα πράγματα θα είναι σαφώς θετικότερα για όλους σας καθώς θα ανοίξει μια περίοδος με περισσότερα φλερτ και, γενικότερα, παιχνίδια της αρεσκείας σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, δίνει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα. Το βέβαιο είναι ότι θα αναγκαστείτε να ενδώσετε σε πιεστικά ωράρια καθώς θα ανοίξουν αρκετά μέτωπα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητά σας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι δουλειές σας ή να αναγκαστείτε να επωμιστείτε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η έκλειψη επηρεάζει την υγεία μου, την οποία καλούμαι να περιφρουρήσω. Ας μην ενδώσω σε καταχρήσεις, ας μετριάσω το ποτό και το φαγητό κι ας αρχίσω ένα πρόγραμμα άσκησης του σώματός μου.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Ταύρο, το ζώδιο που –εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τους έρωτές σας, θα απελευθερώσει μεγάλες ποσότητες ενέργειας που καλείστε να διαχειριστείτε. Κόντρα στην ψυχρότητα που σας καταλογίζουν, φαίνεται ότι θα είστε αρκετά ευάλωτοι συναισθηματικά. Κάτω από το πρίσμα της έκλειψης τίποτε δεν αποκλείεται: ούτε ένας λυτρωτικός χωρισμός ούτε οι αποφάσεις ούτε οι μοιραίες συναντήσεις. Εσείς είστε έτοιμοι για μια ουσιαστικοί αλλαγή;

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος δεν είναι η απόλυτα ενδεδειγμένη για να κάνετε μεγάλα ανοίγματα αλλά είναι πολύ καλή για να βάλετε σε εφαρμογή, να εντάξετε στην καθημερινότητά σας τα δημιουργικά σας σχέδια και προϊόντα. Μη διστάσετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Αντίθετα, τώρα πρέπει να ποντάρετε σε αυτά και στις επιτυχίες που πιθανώς εγκυμονούν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το καθρέφτισμά μου στους έρωτες αυτής της περιόδου είναι πολύ σημαντικό για να κατανοήσω μύχιες πτυχές του εαυτού μου, τις οποίες πιθανώς να έβαζα στην πίσω πλευρά του εγκεφάλου μου.

.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Έρωτας: Οι πιέσεις που δέχεστε αυτή την περίοδο, δεν σας αφήνουν ούτε χρόνο ούτε διάθεση για έρωτες. Ωστόσο, ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας και δεν σας αφήνει στο παράπονο. Από την επόμενη εβδομάδα, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα για εσάς καθώς θα αρχίσετε να βρίσκετε τον καλό σας, περιπετειώδη εαυτό. Η Αφροδίτη την Πέμπτη περνάει, με τη σειρά της, στους Διδύμους για να ανάψει τα αίματα, να σας βάλει στο παιχνίδι, να χαρείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, θα προκαλέσει πολλές εντάσεις καθώς θα υπάρξουν τριγμοί στις βάσεις σας: καριέρα και οικογένεια. Από πλευράς σας είναι απαραίτητη η καλή διαχείριση των υποθέσεων που θα αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στη δουλειά, αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα τώρα εκτός αν ο προσωπικός σας χάρτης είναι πολύ ευνοημένος από άλλες όψεις και εστιαστείτε περισσότερο στην οικογένειά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μία ξαφνική μετακόμιση ή μια βλάβη στο σπίτι μπορεί εκτός της αναστάτωσης, να σας βάλει και στα έξοδα.



ΙΧΘΥΕΣ


Έρωτας: Η έκλειψη δεν είναι καθόλου αρνητική για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Πολυαστρία στον Ταύρο με συμμετοχή της έκλειψης είναι η συνθήκη που όχι μόνο δεν αποκλείει ένα καινούργιο φλερτ αλλά το ενθαρρύνει. Αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και –κατά συνέπεια- οι πιθανότητες να υπάρξει κάτι ευχάριστο για να σας υποκινήσει εν μέσω άνοιξης.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν είστε επίμονοι, εστιασμένοι στο σκοπό σας και ξεκάθαροι στο τι επιδιώκετε, θα είναι σαφώς πιο εύκολο να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας αυτή την περίοδο. Σαφώς πιο ευνοημένοι θα είστε όσοι διδάσκετε, συγγράφετε, χειρίζεστε το λόγο, θέλετε να επιμορφωθείτε. Οι σπουδαστές και οι έφηβοι που τώρα θα δώσετε Πανελλήνιες, έχετε τους οιωνούς με το μέρος σας εκτός αν κάτι άλλο προσβάλλει το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη που από την Πέμπτη θα μπει στους Διδύμους, θα φωτίσει το περιβάλλον της οικογένειας και της καριέρας. Ας την αξιοποιήσω!



astrology.gr

Σχόλια