Από τι πάσχει η Βίκυ Σταμάτη - Οι ενοχλήσεις στο στήθοςΣύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγους μήνες η Βίκυ Σταμάτη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού με τον ισχυρισμό ότι είχε πόνο στο στήθος καθώς η ίδια φοβόταν την περίπτωση εμφάνισης όγκου. 

Φέρεται να ζήτησε να την ψηλαφίσει ο γιατρός, ώστε να δώσει το πράσινο φως για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, αλλά κατά την εξέταση ο γιατρός δεν μπόρεσε να διαπιστώσει κάτι εξαιτίας των επιθεμάτων σιλικόνης που είχε στο στήθος της η κρατούμενη και το αίτημά της απορρίφθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Σταμάτη είχε μεταφερθεί τον Μάιο του 2012 στο «Αττικόν» στο Χαϊδάρι και λίγες ημέρες αργότερα στο «Θριάσιο» με αιμορραγία μετά από γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, ενώ τον Ιούλιο είχε ζητήσει διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης επικαλούμενη ψυχολογικά προβλήματα.


Με πληροφορίες απο athensvoice.gr

Σχόλια