Προκλητικός στην απολογία του ο Σειραγάκης


Με την απολογία του προπονητή - παιδεραστή, Νίκου Σειραγάκη συνεχίστηκε σήμερα η ακροαματική διαδικασία της πολύκροτης υπόθεσης στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου του Πειραιά.



Σύμφωνα με τα "Ρεθεμνιώτικα Νέα" στις 12 το μεσήμερι ολοκλήρωσε την απολογία του ο 49χρονος παιδεραστής Ν.Σειραγάκης. Για τρεις περίπου ώρες ο κατηγορούμενος ενώπιον του Μεικτου Ορκωτού Δικαστηρίου Πειραιά στην απολογία του φέρεται πως εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά προκλητικός και αμετανόητος, καθώς δεν παραδέχτηκε κακοποίηση των 52 ανηλίκων. Ισχυρίστηκε, οτι απλώς με 32 από τα παιδιά είχε μια σωματική επαφή που μπορεί να χαρακτηριστεί ακραία, αλλά σε καμία περίπτωση σεξουαλική.

Με προκλητικότητα και θράσος ο παιδεραστής επανέλαβε οτι αυτή η ακραία σωματική επαφή ήταν "κώδικας" των ίδιων των παιδιών και πως δεν τα κατηύθυνε ο ίδιος.

Μετά την απολογία του Σειραγάκη, προβλέπεται η πρόταση της εισαγγελέως, ενώ ακολουθούν οι αγορεύσεις των επτά συνηγόρων πολιτικής αγωγής, η αγόρευση του δικηγόρου του κατηγορουμένου και η απόφαση του δικαστηρίου. Είναι άγνωστο εάν το δικαστήριο θα καταφέρει να εκδώσει την απόφασή του την ίδια μέρα.

 


 cretalive.gr

Σχόλια