"Πήγα με την θέληση μου"



"Δεν με απήγαγε"  φέρεται να υποστηρίζει  η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα και είχε ταξιδέψει μόνη της μέχρι την Καβάλα για να βρει τον 23χρονο  Αλβανό . 


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη λέει πως πήγε με την θέλησή της στον Μάριον Αγιάζι ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει ποια είναι τα σχέδιά του 23χρονου προκειμένου να μην πέσει στα χέρια της αστυνομίας.

Η 13χρονη,  συναντήθηκε με τον Αγιάζι, την περασμένη Δευτέρα, στην Καβάλα, όπου είχαν δώσει ραντεβού. Ταξίδεψε μόνη της μέχρι εκεί με υπεραστικό λεωφορείο μέσω Θεσσαλονίκης.

Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους κρύβονταν.

Το βράδυ της Πέμπτης όμως, όπως αναφέρει το Βήμα, ο 23χρονος πήγε στον πρώην εργοδότη του, μαζί με την 13χρονη, αναζητώντας τροφή. Οι αστυνομικοί, που είχαν ενημερωθεί, του είχαν στήσει ενέδρα στη δασική περιοχή.

Όταν το νεαρό ζευγάρι πήρε ό,τι ζητούσε και ξεκίνησε να φύγει, ο 23χρονος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς. Εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω την 13χρονη.

Η ανήλικη μόλις βρέθηκε από τους αστυνομικούς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε οι γιατροί να βεβαιωθούν πως είναι καλά στην υγεία της. 

Ο  23χρονος, που είχε επαφή μέσω Facebook με την 13χρονη, φαίνεται πώς εκμεταλλεύτηκε τα δύσκολα παιδικά χρόνια της μικρής.

Ο Μάριον Αγιάζι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα. Είχε απελαθεί πέρυσι, καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης. Η αναζήτησή του από τις αστυνομικές αρχές συνεχίζεται.




Σχόλια