Ληστής που πυροβολήθηκε χάρισε ζωή με το θάνατο τουΜε μεταγωγικό αεροπλάνο C-130 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας αποστέλλεται απόψε στην Ελλάδα το ήπαρ νεαρού άνδρα που πυροβολήθηκε από αστυνομικό ενώ επιχειρούσε ληστεία σε φούρνο τα ξημερώματα της Δευτέρας. 


Το αεροπλάνο έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να παραλάβει το ήπαρ με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, προκειμένου να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένει λήπτης για μεταμόσχευση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της Δευτέρας ο νεαρός άνδρας επιχείρησε να ληστέψει φούρνο σε προάστιο της Λευκωσίας υπό την απειλή μαχαιριού. Όμως βρέθηκε αντιμέτωπος με αστυνομικό.

Ο επίδοξος ληστής αρνήθηκε να αφήσει το μαχαίρι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του αστυνομικού, ο οποίος τον πυροβόλησε αρχικά στο πόδι και στη συνέχεια, όταν προσπάθησε και πάλι να τον κτυπήσει με το μαχαίρι, τον πυροβόλησε στο στήθος και στο κεφάλι.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λευκωσίας ενημέρωσαν χθες την οικογένειά του ότι είναι κλινικά νεκρός και οι συγγενείς του έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για λήψη των οργάνων του για μεταμόσχευση.Με πληροφορίες απο seleo.gr

Σχόλια