Φλώρινα: Σκότωσε ηλικιωμένη με καυσόξυλο

















Στις φλόγες τυλίχθηκε σπίτι στα Βαλτόνερα της Φλώρινας και κατά την κατάσβεση εντοπίστηκε το πτώμα μιας 81χρονης. Έπειτα από την έρευνα της αστυνομίας αποδείχθηκε πως η άτυχη γυναίκα ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας.


Συγκεκριμένα, από την έρευνα προέκυψαν ενδείξεις σε βάρος ενός 62χρονου, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο με την άτυχη γυναίκα, για μεταξύ τους διαφορές, την τραυμάτισε θανάσιμα, χτυπώντας την στο κεφάλι με καυσόξυλο. Μετά το συμβάν, ο φερόμενος ως δράστης έβαλε φωτιά στα σεντόνια που ήταν δίπλα στην 81χρονη, προκειμένου να εξαφανίσει ενοχοποιητικά σε βάρος του στοιχεία. Η αστυνομία εντόπισε επίσης το καυσόξυλο που χρησιμοποίησε ως όπλο ο φερόμενος δράστης, ενώ σε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια τέλεσης της πράξης του.

Ο 62χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.



ΑΜΠΕ

Σχόλια