Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο δράστης της διπλής δολοφονίας στα Ιωάννινα;

Χτυπήματα στο κεφάλι, την ώρα που βρίσκονταν στα κρεβάτια τους, δέχθηκαν οι δύο ηλικιωμένοι που βρέθηκαν δολοφονημένοι νωρίς το πρωί μέσα στο σπίτι τους, στο χωριό Κτίσματα Πωγωνίου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, ο οποίος διενήργησε αυτοψία.
Οι άτυχοι ηλικιωμένοι, 73 και 72 ετών, αν και είχαν φροντίσει να θωρακίσουν το σπίτι τους με κάγκελα στα παράθυρα, δεν είχαν ασφαλίσει την πόρτα της εισόδου, από την οποία μπήκε ο άγνωστος δράστης.

Το έγκλημα τοποθετείται χρονικά περίπου στις 10 χθες  βράδυ. Όπως όλα δείχνουν, ο κακοποιός μπήκε στο σπίτι σκότωσε και άρπαξε τα κλειδιά του αγροτικού αυτοκινήτου με το οποίο προκάλεσε τα ξημερώματα τροχαίο ατύχημα στα Γιάννενα. Το γεγονός ότι δράστης εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο σημείο του ατυχήματος και εξαφανίστηκε, οδήγησε τις αστυνομικές έρευνες στην αποκάλυψη του εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το φορτηγό αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο στα Γιάννενα, είναι ιδιοκτησίας του 72χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος, ενώ τα χαρακτηριστικά του άγνωστου οδηγού του, ο οποίος το εγκατέλειψε, προσομοίαζαν με τα χαρακτηριστικά του δράστη, που νωρίτερα, είχε εισβάλει οπλισμένος  με δυο χειροβομβίδες στο καφενείο στα Κτίσματα Ιωαννίνων.


Στο μεταξύ, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι μετά τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο καταζητούμενος δράστης να είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων.Σχόλια