Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/5




Υποχρεώσεις με θέματα που αφορούν στην πρακτική πλευρά αλλά και το κομμάτι το οποίο εσείς αναγκαστικά χρειάζεται να κάνετε βαθιά την αλλαγή σας. Συνήθως από αυτά πλήττεστε γιατί σας φαίνονται ένα μεγάλο βάρος ή καθήκον αλλά το ξέρετε ότι, όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με αυτό που νιώθετε, είναι δύσκολο μεν για σας όμως καταφέρνετε και βρίσκετε τις σωστές ισορροπίες και τότε νιώθετε πολύ δυνατοί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε πολύ μεγάλη εύνοια σε όλα τα επίπεδα και θα νιώθετε πολύ καλά με τον τρόπο που επικοινωνείτε. Ένας νέος δρόμος σας ανοίγεται αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε αρκετά.



ΤΑΥΡΟΣ

Είστε όσο μπορείτε πιο ανοικτοί και έτοιμοι να κερδίσετε χρήματα με έναν πιο ευέλικτο τρόπο, αφού θα βάλετε, θέλετε δε θέλετε, το μυαλό σας να δουλέψει περισσότερο και δεν θα έχετε τα κολλήματά σας για αυτό και έχετε ανάγκη να βάλετε και λίγο πράξη στην ζωή σας. Θα διαπιστώσετε ότι, όταν πιάνετε τον ταύρο από τα κέρατα, νιώθετε πολύ δυνατοί και σίγουροι για την ασφάλειά σας. Επειδή κινείστε με νέες ιδέες για οικονομική ανάπτυξη ίσως να δείτε αν τελικά μπορούν να εφαρμοστούν ή όταν πάνε να γίνουν σε πρακτικό επίπεδο δεν υλοποιούνται. Η επαφή με έναν Τοξότη θα είναι πολύ δημιουργική αλλά χρειάζεται να βάλετε την σχέση σας σε νέα βάση.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να φορτσάρετε, ανεξαρτήτως των συνθηκών, γιατί έχετε μια καταπληκτική εύνοια την οποία πρέπει να κερδίσετε πάση θυσία. Είστε πολύ συγκρατημένοι και μπορεί και εκτεθειμένοι σε ένα προσωπικό ή οικογενειακό θέμα το οποίο μπορεί να σας χαλάσει το κέφι και την διάθεση όλων αυτών των ημερών. Ο λόγος είναι ότι αναγκαστικά θα δείτε μια πραγματικότητα η οποία μπορεί να μην σας πολυαρέσει και ίσως αφορά και την οικογένειά σας. Πιθανή μοναξιά και έλλειψη επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι μεγαλύτερο από εσάς σε ηλικία. Ψυχραιμία, πολλά πράγματα βρίσκονται μέσα μας και νομίζουμε ότι μας τα βγάζουν οι άλλοι.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα κομμάτι του εαυτού σας δουλεύει μέσα σε ησυχία και κατά κάποιο τρόπο πολύ δυναμικό το οποίο δεν σας επιβαρύνει πάρα πολύ. Απλά χαλαρώστε και μπορεί να σας έρθει κάτι πολύ καλό από το πουθενά. Η διακριτικότητα και η σοβαρότητα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια κοινή υπόθεση είτε με τον σύντροφό σας είτε με ένα άτομο που είστε στενά συνδεδεμένοι θα σας δημιουργήσει την αίσθηση του καθήκοντος. Προσπαθείτε βέβαια να κάνετε προσεκτικές κινήσεις γιατί δεν θέλετε να φαίνεστε ότι μπαίνετε εμπόδιο σε μια κίνηση που γίνεται είτε από μια ομάδα είτε από μεμονωμένα άτομα. Παρ' όλα αυτά παραμένετε κατά κάποιο τρόπο εξαρτημένοι από τις κινήσεις ή την γνώμη των άλλων.



ΛΕΩΝ

Υπάρχουν θέματα που σίγουρα σας ενοχλούν και θα πρέπει να λειτουργήσετε πιο πολύ με τους τύπους παρά με την καρδιά σας. Αυτό σας κουράζει αλλά είναι πολύ σημαντικό να είστε και προσγειωμένοι προς μια κατεύθυνση η οποία θα σας βάλει να κάνετε πράγματα λόγω μιας υποχρέωσης ή υπόσχεσης που έχετε δώσει και δεν μπορείτε να την πάρετε πίσω κυρίως με έναν Αιγόκερω. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο εκμεταλλευτείτε τις όμορφες στιγμές που σας παρουσιάζονται σαν ευκαιρία να εξασκήσετε τις δυνατότητές σας οι οποίες τώρα μπορεί να βγουν περισσότερο στην επιφάνεια, επειδή έχετε κατά κάποιο τρόπο γίνει πιο ανοικτοί στις προκλήσεις και στην επικοινωνία.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ σίγουροι για κάτι που κάνετε γιατί όταν λειτουργείτε τυπικά, νιώθετε πιο εξασφαλισμένοι και δυνατοί. Από την άλλη η καριέρα σας παρουσιάζει ένα μεγάλο ξάπλωμα και ίσως για μερικούς από εσάς η φήμη σας να σας βοηθήσει να ασχοληθείτε και με κάτι καινούργιο το οποίο ίσως και να το φοβόσαστε αρκετά επειδή μπορεί να μην ξέρετε που θα σταματήσει η επέκταση. Αν ασχολείστε με διδασκαλίες και γενικά με θέματα γνώσης, θα σας παρουσιαστούν μεγαλύτερες ευκολίες για να κινηθείτε γρήγορα και με άνεση. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα βρεθείτε προ εκπλήξεων και θα δείτε μια πιο ανοικτή πραγματικότητα που μέσα της έχει λύσεις μη αναμενόμενες.



ΖΥΓΟΣ

Πολύ καλή περίοδος για σας και για τους γύρω σας γιατί βλέπετε ότι υπάρχει επιτέλους φως στο τούνελ και δεν χρειάζεται να περάσει ο καιρός για να γίνουν θετικά πράγματα, μπορεί να γίνουν και στο εδώ και τώρα. Το ζητούμενο για σας είναι ότι τουλάχιστον για σήμερα θα πρέπει να αναγνωρίσετε την αξία κάποιας σταθερότητας στην ζωή σας η οποία όμως σας δίνεται με συνθήκες που μπορεί να μην σας κάνουν ή να νιώθετε καταπίεση από έναν Αιγόκερω.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ανοιχτεί σε πολλά μέτωπα και ίσως να νιώθετε ότι θα διασπαστείτε γιατί μπορεί να διχάζεστε και να μην ξέρετε προς τα πού πρέπει να πάτε. Μπορεί να υπάρχουν δυο ή τρείς προτάσεις για συνεργασία ή σε ένα θέμα που σας απασχολεί να έχετε πολλές λύσεις και εσείς θα πρέπει να διαλέξετε την πιο κοντινή για σας. Επειδή όλα σας φαίνονται ίδια και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε την ειδοποιό διαφορά, επενδύστε στο μόνιμο και το σταθερό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε πιο οργανωμένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε επικεντρωμένοι στο καθήκον και ίσως να νιώθετε ότι δεν ζείτε με τα συγκεκριμένα στάνταρ που έχετε βάλει για να αισθάνεστε καλά. Ενώ κάτι πήγε να γίνει και να εξαπλωθείτε τώρα και πάλι κάτι ή κάποιος σας περιορίζει και δεν μπορείτε τουλάχιστον μέσα σας να οργανώνετε την ζωή σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχετε την εξάπλωση που θέλετε. Να συνεχίσετε να προσέχετε το βάρος σας γιατί είστε μέσα στην υπερβολή και ίσως αυτό να μην σας βγει σε καλό.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε εστιασμένοι στο να είστε τυπικοί και σωστοί απέναντι σε κάποιες υποχρεώσεις σας αλλά χρειάζεται να αναπτύξετε περισσότερο την επικοινωνία και τις χαλαρές επαφές για να κερδίσετε τουλάχιστον μέσα στον ερωτικό τομέα. Επειδή είναι αναγκαίο να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και ευέλικτοι ίσως η γνώση να σας χρειάζεται για να καταλάβετε ή και να έρθετε πιο κοντά με οτιδήποτε αυτή την στιγμή δημιουργείτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πάρετε κάποια χρήματα που ίσως και να μην τα περιμένατε ή θα έχετε μια επαγγελματική επιτυχία την οποία εδώ και καιρό την προσπαθούσατε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που είστε πολύ δημιουργικοί και έχετε πάρει αποφάσεις για να κερδίσετε ένα στοίχημα που έχετε βάλει, κάνετε πίσω γιατί πιστεύετε ότι ίσως και να πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί ή συναισθηματικά νιώθετε κουμπωμένοι. Ενδιαφέρεστε πολύ περισσότερο για την τυπική πλευρά των πραγμάτων και ίσως να προσπαθείτε να κάνετε μια πιο σωστή προσέγγιση με γνώμονα τα πρέπει και πιθανόν τις ενοχές σας είτε απέναντι σε άτομα και καταστάσεις είτε σε ένα πρόσωπο που ζει και κινείται μέσα στον εργασιακό σας χώρο από κοινού. Όμως επειδή είστε γενικά σε καλύτερη φάση, θα ξεπεράσετε τα τυχόν κολλήματα που έχετε και θα καταφέρετε να φέρετε τα πράγματα με το μέρος σας.



ΙΧΘYΕΣ

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε μια ευεξία η οποία να σας πιέζει να κάνετε υπερβολές και ίσως μια σούπερ επικοινωνιακή πολιτική. Όμως το συναίσθημά σας που αυτή την φορά συμφωνεί με την λογική σας σάς πιέζει να βάλετε τα πάντα σε μια πιο μεγάλη τάξη και οργάνωση για αυτό θα κάνει την ζωή σας πιο εύκολη. Αρκετά έχετε κουραστεί από εδώ και από εκεί. Μαζέψτε τις δυνάμεις σας για να μεγαλύτερη εσωτερική ασφάλεια, επειδή από εκεί που δεν είχατε και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες να δείτε ότι ξαφνικά θα σας έρθουν πάρα πολλές και δεν θα ξέρετε προς τα πού θα πρέπει να κατευθυνθείτε. Μην επηρεάζεστε από την κρίση των άλλων, διαλέξτε εσείς τι θα είναι αυτό που σας συμφέρει.




Μπέλλα Κυδωνάκη / astrology.gr

Σχόλια