Πάτρα: Ερευνες για τους εκτελεστές της Σαχτούρη σε στέκια οπαδών της ΑθήναςΣτα στέκια οργανωμένων ποδοσφαιρικών οπαδών της Αθήνας επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόπτων της ανθρωποκτονίας του Κ. Φράγκου και του Β. Σινούρη, έξω από το κλαμπ Βijoux, της Πάτρας.

Και αυτό γιατί στους συγκεκριμένους χώρους εκτιμάται ότι έχουν βρει καταφύγιο οι δύο άνδρες, που αναζητούνται ως ύποπτοι για τον φόνο αλλά και για υποθέσεις ληστειών και άλλων σοβαρών αδικημάτων στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν ενημερωθεί αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους και δεν αποκλείεται να οργανωθεί επιχείρηση αντίστοιχη με εκείνη για τη σύλληψη του Αλέξη Φράγκου, στην οποία συμμετείχαν επίλεκτες δυνάμεις των ΕΚΑΜ. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΛΑΣ προσπαθεί να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τις έρευνές της, προκειμένου να έχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. 


Σημαντικά στοιχεία, πάντως, φαίνεται να έχουν αντλήσει οι αρχές και από τον κατηγορούμενο Α. Φράγκο σε σχέση με τις απειλές που είχαν εκτοξευθεί προς την πλευρά του.Εφημερίδα Πελοπόννησος

Σχόλια