Ο καιρός της Πέμπτης




Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόνησσος
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόνησσος
Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.



Σχόλια