Πάτρα: Γυναίκα διαιτητής καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από δυο συναδέλφους της


Με μηνύσεις απειλούν μια συνάδελφό τους δυο διαιτητές ύστερα από την καταγγελία που έκανε η γυναίκα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στην οποία ανέφερε ότι οι συγκεκριμένοι άνδρες την παρενόχλησαν σεξουαλικά.



Οπως αναφέρει ο ιστότοπος Dete η Πατρινιά διαιτητής κατήγγειλε ότι την περασμένη Παρασκευή δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από δυο συναδέλφους της κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Συνδέσμου Διαιτητών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην καταγγελία και στη μήνυση που υπέβαλε, οι δύο άνδρες προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της στο ασανσέρ και προσπάθησαν να την σπρώξουν σε ένα χώρο προφανώς με σκοπό ερωτικό, κάτι το οποίο δεν συνέβη καθώς η νεαρή κατάφερε να τους ξεφύγει.

Η γυναίκα έκανε την Δευτέρα σχετική καταγγελία στον Σύνδεσμο Διαιτητών, στη συνέχεια έγγραφη καταγγελία και τότε της συνεστήθη να μεταβεί και στην Ασφάλεια Πατρών στην οποία υπέβαλε μήνυση κατά δύο συγκεκριμένων προσώπων.

Από την πλευρά τους οι δύο άνδρες διαιτητές, οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και οι οποίοι προανήγγειλαν ότι τη Δευτέρα θα καταθέσουν μήνυση εναντίον της νεαρής, απορρίπτουν τους ισχυρισμούς της λέγοντας πως τα όσα καταγγέλλει είναι αποκυήματα της φαντασίας της. Μάλιστα είπαν πως έκαναν ένα αστείο το οποίο όμως εξέλαβε διαφορετικά η θιγόμενη.

Σημειώνεται ότι και η νεαρή γυναίκα τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Σχόλια