Καλαμάτα: Άφησε τα 4 ανήλικα παιδιά της στην Αστυνομία - Δεν άντεχε τη συμπεριφορά τους


Μια ανύπαντρη μητέρα άφησε στην Αστυνομία τα 4 ανήλικα αγόρια της, από 9 έως 13 ετών, επειδή ήταν ατίθασα. Όταν αργότερα τη βρήκαν και τη ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, απάντησε ότι δεν άντεχε την πίεση από τη συμπεριφορά των παιδιών. 


Η γυναίκα μένει στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, εργάζεται περιστασιακά και μεγαλώνει μόνη της τα 4 παιδιά. Γύρω στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας σταμάτησε το αυτοκίνητό της μπροστά στην πύλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, κατέβασε από μέσα τα 4 αγόρια και... έφυγε, αφήνοντας άφωνους τόσο τους αστυνομικούς όσο και τα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθεια να βρεθούν οι γονείς των παιδιών οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η γυναίκα τα μεγαλώνει μόνη της, ενώ η απόφασή της να τα αφήσει στην Αστυνομία έχει να κάνει με το γεγονός πως τα παιδιά είναι πολύ ατίθασα και η ίδια ένιωσε ότι δεν αντέχει άλλο αυτή την πίεση.

Το μεγαλύτερο από τα 4 αγόρια έχει επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ τα άλλα τρία (9, 11 και 12 ετών) φιλοξενούνται προσωρινά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, μέχρι να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον τους από τις αρμόδιες αρχές.



eleftheriaonline.gr
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/astynomika/item/26288-anypandri-afise-anilika-paidia-astynomia

Σχόλια