Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/5




ΚΡΙΟΣ


Είστε πολύ φιλικοί και διαθέσιμοι προς όλους και όλα κι αυτό σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε πιο εύκολα ακόμα και με κάποιους που είχατε προσωπική δυσκολία. Επειδή αυτές τις ημέρες είναι καλό να ζείτε με κατάνυξη και με εσωτερική ηρεμία μην αφήνετε καμία στεναχώρια να πηγαίνει μέχρι το βάθος σας. Είναι πολύ σημαντικό να είστε γαλήνιοι και πολύ κοντά στον εαυτό σας. Επειδή μπορεί να δοκιμαστείτε μέσα σε μια σχέση, καλό είναι να είστε πιο ψύχραιμοι.






ΤΑΥΡΟΣ


Οι αντοχές σας δοκιμάζονται γιατί τώρα μπορεί να περάσετε μια κρίση με ένα πρόσωπο ή με μια ομάδα φίλων ή γνωστών και αυτό να σας υπενθυμίσει ένα εσωτερικό βαθύ σας πρόβλημα. Η ανασφάλειά σας μερικές φορές σας κάνει και βλέπετε τα πράγματα πολύ πιο διαφορετικά από αυτά που είναι για αυτό τώρα καλό είναι να δείτε μέσα βαθιά στον εαυτό σας, πιστεύοντας περισσότερο στις δυνάμεις σας. Όσο μπορείτε να μην είστε πιεστικοί ή εριστικοί γιατί μπορεί να υπάρχει ένταση και κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.






ΔΙΔΥΜΟΙ


Είστε πολύ ανοικτοί σε φίλους και παρέες και κατά κάποιο τρόπο βγαίνετε για λίγο έξω από το περιθώριο που είχατε μπει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Μερικές φορές και η απομόνωση μπορεί να βοηθάει τον άνθρωπο να τα βρίσκει με τον εαυτό του και να αποδέχεται κάποια κομμάτια που του είναι δύσκολο να αποδεχτεί. Έτσι και τώρα εσείς καλείστε να βρείτε οτιδήποτε σας πάει μακριά από την δική σας αλήθεια και να το αλλάξετε. Επειδή μπορεί μια σχέση μυστική να σας βασανίζει, αγαπήστε τον εαυτό σας περισσότερο και θα βρείτε την ανάλογη λύση.






ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Είστε πολύ ανοικτοί αλλά κάπως περίεργοι με ένα φίλο που σας έχει προβληματίσει και κυρίως με ένα οικονομικό θέμα. Όταν χρειάζεται να πάτε σε βάθος δεν σας πολυαρέσει και ίσως να θυμάστε κάτι από το παρελθόν που σας ζορίζει. Μην χαλάτε όμως την καλή σας διάθεση γιατί έχετε όλα τα φόντα, τουλάχιστον τα πλανητικά, να περάσετε καλά, να είστε πολύ δραστήριοι και κοινωνικοί. Η οικογένεια είναι πολύ κοντά σας και σας στηρίζει για αυτό μην αφήνετε κάτι μέσα σας σαν αγκάθι να σας στεναχωρεί. Η σχέση με έναν Υδροχόο περνάει σκαμπανεβάσματα.






ΛΕΩΝ


Είστε έντονα προδιατεθειμένοι, ώστε να γίνετε πιο συνεργάσιμοι και ανοικτοί τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο. Μην αφήνετε το μυαλό σας να σας παίζει παιχνίδια ότι δεν αξίζετε ή ότι δεν είστε όπως πρέπει απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Έχετε μεγάλη κοινωνική επέκταση και όσο μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις πάνω σε θέματα σχέσεων θα σας βοηθήσει να νιώσετε πολύ καλύτερα. Η κατανόηση απέναντι στον Υδροχόο θα σας δώσει μεγάλη απελευθέρωση.






ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Θα έρθετε πολύ κοντά με έναν Υδροχόο ή ένα φιλικό πρόσωπο που μπορεί να είναι μέσα στην δουλειά σας γιατί θα κάνει το πρώτο βήμα να ελαφρύνει μια κατάσταση και αυτό πρέπει να το σεβαστείτε και να μην το παρεξηγήσετε ή να το εκλογικεύσετε. Από την άλλη η σταθερή σας αξία είναι η αναβάθμιση που έχετε αποφασίσει να κάνετε στην ζωή σας είτε μέσω γνώσεων είτε μέσω μιας γενικής μεταμόρφωσης η οποία θα σας αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε.




ΖΥΓΟΣ


Γίνονται διάφορες ανακατατάξεις και μέσα σας και έξω από σας κι αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο. Αλλά, προσπαθείτε να κάνετε όλα αυτά που θέλετε πραγματικότητα και μπορεί να ζορίζεστε στον συνδυασμό και στην υλοποίηση. Άμα είστε σταθεροί και σίγουροι και δεν χάνετε την δύναμή σας, τότε όλα θα κυλήσουν κανονικά. Κάποια οικονομικά θέματα σας ευνοούν και γενικά έχετε την υψηλή υποστήριξη από άτομα που μπορεί και να μην το περιμένετε.






ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Χρειάζεται να είστε όσο μπορείτε πιο εύκολοι και με μεγαλύτερη ανοχή σε θέματα φίλων και γενικά πεποιθήσεων πάνω σε μια κοινή συνεργασία ή μια νέα κατάσταση η οποία σας ζορίζει και μερικές φορές σας ενοχλεί. Από την άλλη είστε περιτριγυρισμένοι με πολλούς φίλους και γνωστούς και αυτό σας διευκολύνει στα προσωπικά σας σχέδια. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε πληροφορίες και σε συζητήσεις και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί θα γίνουν λάθη και παρεξηγήσεις.






ΤΟΞΟΤΗΣ


Είστε πολύ έντιμοι με τον εαυτό σας και προσπαθείτε όσο μπορείτε να γίνετε καθαροί και σωστοί. Τα υλικά θέματα και ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίσετε είναι σημαντικός γιατί δεν θέλετε να γίνετε απαισιόδοξοι και κρατάτε όσο μπορείτε τις δυνάμεις σας για να μην σας πάρει από κάτω κι αυτό πρέπει να κάνετε. Υπάρχουν φίλοι που είναι κοντά σας και αυτό σας ξεκουράζει. Ένα ταξίδι που είναι ήδη προγραμματισμένο θα σας δώσει καλύτερη ενέργεια. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε και εσείς τι γίνεται πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα που απασχολεί ένα συγγενικό πρόσωπο.






ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Προσπαθείτε να κερδίσετε χρόνο και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας και αυτό σας δίνει μεγαλύτερο κέφι. Βέβαια επειδή υπάρχουν και πολλές υποθέσεις που έχουν να κάνουν και με την οργανωτική δομή της ζωής σας και είστε οι άνθρωποι της τελειότητας όλο και κάτι σας ενοχλεί. Πιθανές αγορές σε θέματα ηλεκτρονικών ειδών. Όσο πάντως παραμένετε σταθεροί σε θέματα αξιών μέσα στην οικογένεια τόσο αυξάνουν οι προϋποθέσεις να λύσετε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που έχει να κάνει και με την δική σας την εσωτερική υπόσταση.






ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Νιώθετε πιο δυνατοί, αφού θα κατορθώσετε να μείνετε κοντά στα πιστεύω σας και στις πεποιθήσεις σας. Βέβαια επειδή έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα που ίσως να αφορούν και σε ένα θέμα ακινήτου αυτό θα σας βγάλει για λίγο έξω από τις τρέχουσες ανάγκες αλλά χρειάζεται να παραμείνετε ο εαυτός σας για να δείξετε και στους γύρω σας ότι αυτοί είστε και κανένας δεν μπορεί να σας κουνήσει. Η σχέση με έναν Ταύρο μπορεί να εξελιχτεί και να γίνει πιο σταθερή.






ΙΧΘYΕΣ


Αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορεί να μην φαίνονται γιατί θέλετε να κινηθείτε πολύ μυστικά ή να κρατήσετε τις αποστάσεις. Η υπόθεση ενός φίλου σας σάς απασχολεί και προσπαθείτε όσο μπορείτε να στηρίξετε την κατάσταση. Η σχέση με ένα Λιοντάρι μπορεί να κρατηθεί σε κρυφό επίπεδο γιατί δεν θέλετε να μάθουν οι γύρω τι ακριβώς συμβαίνει. Είστε γενικά πολύ δυναμικοί τις τελευταίες ημέρες και έχετε μεγαλύτερη δράση από παλιά.




Μπέλλα Κυδωνάκη/astrology.gr

Σχόλια