Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/5




ΚΡΙΟΣ

Έχετε ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας κάνει να δημιουργήσετε δικές σας εικόνες σε όλα τα επίπεδα. Χωρίς να είναι απαραίτητα αρνητικές ή άσχημες, σας απομακρύνουν από την δράση και ζείτε για λίγο μακριά από την αληθινή ζωή. Ίσως να έχετε ανάγκη όλο αυτό γιατί έτσι ξεκουράζεστε αλλά και ελπίζετε σε κάτι πολύ καλό και δεν θέλετε να το χαλάσετε. Ο Παρθένος βέβαια θα προσπαθήσει να σας επαναφέρει γιατί από την πλευρά σας θα γίνουν παραλείψεις και λάθη που ίσως να είναι σοβαρά για μια δουλειά που θέλετε να κάνετε.



ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ καλά, αφού κατά κάποιο τρόπο έχετε καλύψει τη μόνιμη ανασφάλεια που νιώθετε με έναν τρόπο γαλήνιο και ήρεμο. Ούτε και εσείς μερικές φορές δεν καταλαβαίνετε με ποιο τρόπο λύνετε μέσα σας την δυσκολία που νιώθετε, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και είστε πιο χαλαροί γι' αυτό θα μπορέσετε να δώσετε μια εκτόνωση σε ένα θέμα που σας προβληματίζει ιδιαιτέρως. Όταν πάντως είστε μακριά από την βιοτική μέριμνα ακόμα και από θρησκευτικό ιδεαλισμό, σας βοηθάει και σας χαλαρώνει την ένταση και κάτι μέσα σας σάς δημιουργεί ηρεμία και γαλήνη.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μεγάλη ευαισθησία και κυρίως οι συναισθηματικές σας ανάγκες που θα βγουν στην επιφάνεια όλο αυτόν τον καιρό και θα κρατήσουν από σήμερα και για αρκετό διάστημα ίσως σας αφαιρέσει κατά κάποιο τρόπο την δράση και τον στόχο. Παρόλο που έχετε εύνοια ακόμα κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να χάσετε τον στόχο σας, επειδή θα έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία από παλιά. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί με συναλλαγές και με πράγματα τα οποία θέλετε να κάνετε γιατί μπορεί να διαψευστείτε ή να χάσετε ακόμα και αντικείμενα όπως κλειδιά ή πορτοφόλια λόγω αφηρημάδας και έλλειψη αφοσίωσης. Η σχέση με Ιχθύ θα σας κάνει πιο ευαίσθητους αλλά η κατάσταση θα είναι πολύ ρευστή.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής μπαίνει από σήμερα στο ζώδιο σας, οπότε σιγά-σιγά και σταδιακά θα αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη με τον εαυτό σας γιατί κατά κάποιο τρόπο θα δείτε ότι οι ιδέες σας θα γίνουν πιο εύκολες στο να εφαρμοστούν. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αρχίσετε να εμπιστεύεστε πιο πολύ το μέσα σας και να κάνετε καλύτερες συμφωνίες με τους γύρω σας. Αυτό θα σας φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στα οικονομικά σας, αρκεί να έχετε στόχο που θα ξοδέψετε τα χρήματά σας γιατί μπορεί όσο εύκολα να τα κερδίσετε και άλλο τόσο να χαθούν.



ΛΕΩΝ

Κάτι που είχατε σταματήσει απότομα εδώ και λίγο καιρό, τώρα σιγά-σιγά μπορεί να το αρχίσετε και πάλι με στόχο να συνεργαστείτε με άτομα που κατά κάποιο τρόπο μπορεί να σας υποστηρίξουν είτε να σας φέρουν ξαφνικά κέρδη εύκολα ή χωρίς καθόλου εσείς να βάλετε κεφάλαιο. Χρειάζεται όμως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μάλλον θα γίνουν λάθη τα οποία ίσως να μην μπορούν να διορθωθούν μετά. Καλύτερα να αρκεστείτε σε οτιδήποτε μπορεί να γίνει πράξη και κυρίως αν συνεργάζεστε ή σχετίζεστε με έναν Ιχθύ.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ πιο ανοικτοί αλλά και ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων. Γενικά η στάση σας θα αλλάξει και ίσως να παρασυρθείτε από την κρίση και τις γνώμες συνεργατών ή ατόμων που είναι πολύ κοντά σας. Εδώ χρειάζεται να κάνετε πολύ αγώνα για να προσαρμοστείτε στα δικά σας θέλω και όχι των άλλων. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο σίγουρα έχετε ένα δικό σας πολύ αφαιρετικό τρόπο να επικοινωνείτε με τους γύρω σας αυτό το διάστημα που ίσως να μην είναι και τόσο της λογικής που συνήθως ακολουθείτε.



ΖΥΓΟΣ

Αλλάζουν τα δεδομένα και θα ξεκινήσει μια περίοδος για σας που θα γίνετε πιο επιλεκτικοί αλλά και πιθανόν γκρινιάρηδες στον τρόπο που θα μεταφέρετε τα μηνύματά σας. Τα άτομα που είναι κοντά σας και κυρίως με αυτά που συνεργάζεστε στενά μαζί τους θέλετε τους μεταφέρετε ακόμα και κάποια μυστικά σας. Οι ανάγκες της οικογένειάς σας και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να παίξουν τον πρώτο ρόλο στην ζωή σας. Παρόλα αυτά εσείς θα δυσκολεύεστε να καταλάβετε πλήρως τα μηνύματα των γύρω σας γιατί είστε πλασμένοι για την επικοινωνία και όχι για γρίφους που πιθανόν ένας Καρκίνος ή ακόμα και ένας Αιγόκερως θα σας αναγκάσουν να υιοθετήσετε αν θέλετε να είστε πολύ κοντά τους.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνετε σε πιο ήρεμα νερά από εδώ και πέρα και σιγά-σιγά θα νιώσετε ότι επιτέλους θα φτάσετε στον στόχο σας και μετά από πολύ αγωνία και κόπο οι προσπάθειες σας θα αρχίσουν να πιάνουν τόπο. Γιατί τώρα θα κατανοήσουν είτε από την ομάδα που δουλεύετε είτε από τους κοντινούς σας συνεργάτες και τα δικά σας άτομα ότι τελικά αυτό που προσπαθούσατε τόσο καιρό να τους πείτε είναι το σωστό. Μια βοήθεια άνωθεν θα σας κάνει να ρισκάρετε και γενικά θα είστε όσο μπορείτε πιο αισθαντικοί και δημιουργικοί ακόμα και σε θέματα ρίσκου ή παιδιών.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χαθείτε για λίγο από τον στόχο σας αλλά μάλλον θα είναι για καλό σας γιατί θα βάλετε μέσα στην ζωή σας ένα κομμάτι είτε πιο πνευματικό είτε πιο συγχωρητικό, αφού θα έχετε την ανάγκη να συμφιλιωθείτε ακόμα και με τους πιο δύσκολους ανταγωνιστές σας ή εχθρούς σας. Γενικά, θα περάσετε μια εσωτερική φάση που θα γαληνέψετε αλλά ίσως και να αδρανήσετε για την βιοτική μέριμνα. Τουλάχιστον, για λίγο απολαύστε το αλλά μην το παρακάνετε. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ιχθύ θα χρειαστεί προσοχή με τον τρόπο που συναλλάσσεστε μαζί του ή ακόμα αν είναι να υπογράψετε συμβόλαια ή σφίξετε τα χέρια για δουλειές. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει σκοπό να σας ξεγελάσει αλλά μπορεί να γίνουν λάθη. Επίσης διασφαλίστε τα αντικείμενά σας ή τα πορτοφόλια σας κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπαίνετε σε μια πολύ καλή φάση που μπορεί να αφεθείτε, αφού δεν θα έχετε μέσα σας κάτι το πολύ έντονο να σας σφυροκοπάει και να σας υπενθυμίζει ότι έχουν γίνει λάθη ή παραλείψεις. Αλλά με αυτόν τον τρόπο θα αφεθείτε και πιθανόν να δεχτείτε και λανθασμένη πληροφόρηση από άτομα που βλέπουν τα πράγματα με ένα δικό τους τρόπο. Είναι πάντως καλή ημέρα αν αναζητάτε δημιουργικές εμπνεύσεις και καλλιτεχνικά οράματα αλλά όχι για υπογραφή συμβολαίων. Επίσης αν θέλετε να πάρετε περισσότερο γνώση ή ακόμα και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο πχ μαθήματα ζαχαροπλαστικής τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε να κερδίσετε χρόνο και να κάνετε μια άλλη πολιτική στα θέματα των οικονομικών σας γιατί το άγχος σας έχει φάει. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές και γενικά οτιδήποτε δεν είναι χειροπιαστό γιατί μπορεί να πέσει μεγάλη παραπληροφόρηση και να εφοδιαστείτε με πράγματα που τελικά δεν σας είναι αναγκαία. Καλό είναι να μην χάνεστε μέσα σε συναισθηματικές θολούρες και εξαπατήσεις. Ένα άτομο από το άμεσα κοντινό σας περιβάλλον θα αναζητήσει μια πιο κλειστή επικοινωνία μαζί σας και πιθανόν από αυτά που θα σας πει να σας δημιουργήσει ενοχές ή αμφιβολίες για αυτό πάτε να κάνετε. Μην πτοηθείτε και προ πάντων μην κάνετε πίσω γιατί τότε θα δυσκολευτείτε να στήσετε κάτι από την αρχή.



ΙΧΘYΕΣ

Είστε για λίγο απομονωμένοι γιατί πιστεύετε ότι πρέπει είτε να μείνετε μόνοι είτε να επικοινωνήσετε επιλεκτικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σας είτε από το συγγενικό σας περιβάλλον γιατί κατά κάποιο τρόπο υπάρχει ανάγκη να αφιερωθείτε και να δώσετε την βοήθεια σας μόνο σε αυτό. Είστε όμως έτοιμοι να ρισκάρετε για κάτι που μέχρι τώρα δεν το κάνατε είτε από φόβο είτε από άγνοια. Προς το παρόν πάντως έχετε ένα μεγάλο άνοιγμα στον επικοινωνιακό σας τομέα που ίσως αυτό να σας μπερδεύει ή να σας αποπροσανατολίζει αλλά μην ανησυχείτε γιατί όλα σιγά-σιγά θα αρχίσουν να λειτουργούν καλύτερα για σας, αφού θα είστε μέσα στην ροή.



Μπέλλα Κυδωνάκη / astrology.gr

Σχόλια