Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/5




ΚΡΙΟΣ

Επειδή διαλέγετε τον εύκολο δρόμο της επαφής και της επικοινωνίας θα κερδίσετε και θα περάσετε την απέναντι όχθη πιο εύκολα και αβίαστα. Σίγουρα θα μπείτε μπροστά σε κάποιες ομάδες ή στο φιλικό σας περιβάλλον για να βγάλετε ακόμα και το φίδι από την τρύπα. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο επενδύετε σε μια κατάσταση που μπορεί να σας φαίνεται καινούργια και ίσως και πολύ πρωτοποριακή και αυτό είναι που σας κάνει να ενθουσιάζεστε περισσότερο. Πιθανόν κέρδος από εμπορική κίνηση. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο ή Υδροχόο θα δείτε ότι θα τα πάτε πολύ καλά.



ΤΑΥΡΟΣ

Αγωνίζεστε να δεχτείτε τα καινούργια πρότυπα που επιβάλλονται είτε από μια ομάδα είτε από μια κατάσταση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και ίσως να ζορίζεστε. Αλλά αν το δεχτείτε σίγουρα θα κερδίσετε πόντους και μια ευνοϊκή μεταχείριση γιατί επιτέλους θα δεχτείτε το καινούργιο και το διαφορετικό που δεν είναι όπως ακριβώς το φαντάζεστε μάλλον είναι πιο εύκολο και καλύτερο, αρκεί να μην το φοβηθείτε. Προσέξτε την επαφή με έναν Υδροχόο γιατί μπορεί να υπάρχουν κόντρες και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγωνίζεστε να γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλετε και τελικά θα το πετύχετε, αρκεί να παραμείνετε σταθεροί και να μην επηρεάζεστε από τους άλλους γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν κρατάτε τα δικά σας ατομικά μηνύματα και ίσως μπλεχτείτε σε πολλές δουλειές και χάσετε τελικά το κέντρο σας. Σίγουρα θα νιώσετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε σε πολλά επίπεδα αλλά προς το παρόν πρέπει να είστε τολμηροί και αυθεντικοί και αυτό θα σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο και στην επιτυχία. Κυρίως οι γεννημένο τρίτο δεκαήμερο θα δείτε ξαφνικά αυτά που έχετε ονειρευτεί να γίνεται πραγματικότητα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σας αναγκαστικά στρέφεται προς πρωτότυπες συνεργασίες που όμως θέλετε να σας φέρουν ασφάλεια και σταθερότητα. Η πιθανή στροφή που θα κάνετε μέσα σας θα σας καλύψει τουλάχιστον την ανάγκη για ψυχολογική προσέγγιση ενός θέματος. Σίγουρα θα κάνετε αντίθετα πράγματα από τα καθιερωμένα και τα τυπικά που έχετε ήδη μάθει. Ίσως να αναζητήσετε στήριξη από μια ομάδα η οποία βλέπετε ότι μπορεί να σας δώσει βοήθεια αλλά θα πρέπει εσείς να συμβιβαστείτε σε πράγματα που ίσως να μην σας ταιριάζουν απόλυτα. Είναι η ημέρα των υπερβάσεων και των πρωτότυπων συνδυασμών.



ΛΕΩΝ

Σίγουρα θα αναζητήσετε να συνεργαστείτε με κάποια συγκεκριμένα άτομα και να έχετε καλή επαφή μαζί τους γιατί από εκεί θα ξεκινήσετε κάτι πολύ καλό που αφορά και στην ατομική σας καριέρα Αναζητάτε την συνεργασία και την καλή επαφή και μέσα από αυτό θα καταλάβετε ότι μερικές φορές οι δυο είναι καλύτερα από τον ένα για αυτό ίσως να πιστέψετε περισσότερο στην δύναμη της ομάδας. Η συμφιλίωση με έναν Υδροχόο που είχατε απομακρυνθεί θα γίνει πιο εύκολα γιατί θα βάλετε νερό στο κρασί σας και θα δεχτείτε να είστε περισσότερο φιλικοί και συνεργάσιμοι. Η πρωτοτυπία και η πρωτοπορία είναι κάτι που πρέπει να ασπαστείτε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε περισσότερο διαφορετικοί από παλιά και αναζητάτε την χαμένη σας εφηβεία γιατί έχετε ανάγκη από το βάθος της ψυχής σας να κάνετε και κάποιες τρέλες για αυτό μπορεί να παραξενευτείτε με αυτή την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά σας αλλά ίσως να χρειάζεστε να αναβαθμίσετε την ζωή σας και όλο σας τον περίγυρο και επειδή είστε τα άτομα της λογικής και δεν παραβαίνετε τους κανόνες τώρα θα γίνει και αυτό για να αλλάξει η ενέργεια. Η επικοινωνία και το άνοιγμα θα σας δώσουν νέες ευκαιρίες ακόμα και σε επίπεδο πληροφορίας ή γνώσεων. Ο Κριός, Δίδυμος και Υδροχόος είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε.




ΖΥΓΟΣ

Είστε τα άτομα που αντιλαμβάνονται πιο εύκολα τους μοντέρνους και πρωτοποριακούς ρυθμούς και τώρα δημιουργούνται νέες ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες να κερδίσετε το παιχνίδι το οποίο μπορεί να ξεκινάει και να σας δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής. Καλό είναι να αφήσετε τον εαυτό σας δράσει με μεγαλύτερο αυθορμητισμό. Επειδή είστε άτομα που παίρνετε δύναμη όταν επικοινωνείτε, καλό είναι ανανεωθείτε μέσα από τις επαφές και τις ευκαιρίες που πιάνουν οι κεραίες σας σαν νέα πρόσβαση σε νέα κανάλια που θα μπορέσετε εσείς με τα ταλέντα σας να τα αξιοποιήσετε. Οι φοβίες που ίσως να νιώθετε και σας κάνουν κάπως διστακτικούς σε θέματα οικονομικά χρειάζεται να καταπολεμηθούν για να έχετε άμεσα αποτελέσματα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε γενικά ανοικτοί αλλά και αντιδραστικοί σε κάθε νέα γνώμη ή σε κάθε τι που μπορεί ναι μεν να σας προοδεύει αλλά σας δημιουργεί ανασφάλεια και αστάθεια. Μέσα στο σπίτι σας μπορεί να επικρατεί μια κατάσταση που ίσως να μην σας πολυαρέσει επειδή υπάρχει μια διάχυτη αβεβαιότητα από την οποία χάνετε την ατομικότητά σας. Ίσως οι φίλοι να παίζουν σημαντικό ρόλο αλλά από την άλλη να ζητάνε από εσάς να κατανοήσετε πράγματα που ίσως να μην πιάνετε εύκολα. Καλό είναι να μην εστιάζετε σε λόγια ή ακόμα και πράξεις μιας ομάδας γιατί μπορεί να βιώσετε μια προδοσία ή μπλοκάρισμα που μπορεί να συμμετέχει και ένας φίλος σας του οποίου η συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό είναι διφορούμενη.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Επειδή θα σας κάνουν μια πολύ καλή πρόταση ίσως πιεστείτε να αναλάβετε ένα όγκο δουλειάς τον οποίο άνετα μπορείτε να διεκπεραιώσετε αλλά το ζητούμενο είναι να αποδοθεί η αξία σας οικονομικά. Γιατί την δουλειά μπορεί να την κλείσετε αλλά να μην είστε ευχαριστημένοι με τα χρήματά που θέλουν να σας δώσουν και ίσως υποτιμήσετε την δύναμή σας ή θα συμβιβαστείτε με στόχο να την κερδίσετε. Αλλά ό, τι και να γίνει η ευκαιρία είναι στα χέρια σας, αφού έχετε την υποστήριξη κάποιων ισχυρών ατόμων.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πολύ φιλικοί και ανοικτοί σε νέες προκλήσεις, τουλάχιστον σε θέματα που αφορούν αγορές και νέες τεχνολογίες. Η ερωτική περιπέτεια με έναν Δίδυμο μπορεί να μην σας αρέσει κατά βάθος γιατί δε θέλετε να ρισκάρετε πράγματα που έχουν να κάνουν με τις αξίες σας ή τα προσωπικά σας δεδομένα αλλά είναι μια εμπειρία που τελικά δοκιμάζεστε αν τελικά θα είστε με κάποιον και θα μπορέσετε να κρατήσετε τα δικά σας θέλω. Πάντως είστε σε φάση που γίνονται βαθιές αλλαγές στην ζωή σας, επειδή πολλά πράγματα που είναι γύρω σας δεν ανταποκρίνονται στα δικά σας πρότυπα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιλαμβάνεστε ότι είστε δυνατοί και έτοιμοι να ριχτείτε στην μάχη της ζωής με μια καινούργια φιλοσοφία που σας υποβάλλει το μέσα σας. Για αυτό επενδύστε περισσότερο σε νέες θεωρίες και γνώσεις αλλά και σε ομαδικές συνεργασίες γιατί εκεί θα σας οδηγήσουν τα πράγματα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πάρετε πίσω κατά κάποιο τρόπο οτιδήποτε έχετε κάνει ή δημιουργήσει με πολύ μεράκι και αγώνα και η υπομονή σας θα αποδειχτεί τελικά για ένα συγκεκριμένο στόχο πολύ ευεργετική. Πάντως αν συμφιλιωθείτε και με άτομα του πολύ κοντινού σας περιβάλλοντος θα δείτε ότι όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα.



ΙΧΘYΕΣ

Είστε για λίγο απομονωμένοι γιατί πιστεύετε ότι πρέπει είτε να μείνετε μόνοι είτε να επικοινωνήσετε επιλεκτικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σας είτε από το συγγενικό σας περιβάλλον γιατί κατά κάποιο τρόπο υπάρχει ανάγκη να αφιερωθείτε και να δώσετε την βοήθεια σας μόνο σε αυτό. Είστε όμως έτοιμοι να ρισκάρετε για κάτι που μέχρι τώρα δεν το κάνατε είτε από φόβο είτε από άγνοια. Προς το παρόν πάντως έχετε ένα μεγάλο άνοιγμα στον επικοινωνιακό σας τομέα που ίσως αυτό να σας μπερδεύει ή να σας αποπροσανατολίζει αλλά μην ανησυχείτε γιατί όλα σιγά-σιγά θα αρχίσουν να λειτουργούν καλύτερα για σας, αφού θα είστε μέσα στην ροή.



Μπέλλα Κυδωνάκη / astrology.gr

Σχόλια