Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/5





ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ ανοικτοί και άνετοι. Μερικοί από εσάς θα συζητήσετε και για μια νέα δουλειά από την οποία ίσως να βρεθείτε άμεσα κερδισμένοι. Για αυτό μην αφήνετε κάποιες αρνητικές καταστάσεις να σας γυρνάνε πίσω στο παρελθόν και να κάνουν να φοβάστε γιατί εσείς δεν είστε τα άτομα που κάνετε πίσω. Από την άλλη έχετε σίγουρα μεγαλύτερες ευκαιρίες να κάνετε κάτι πολύ δυναμικό και ίσως πιο εύκολο στην επικοινωνία. Κυνηγήστε την τύχη σας και μην αφήνετε κανέναν να μπει εμπόδιο στην προσωπική σας ζωή.



ΤΑΥΡΟΣ

Είστε γενικά κάπως ανήσυχοι γιατί χρειάζεται να κάνετε κάτι το διαφορετικό και ίσως να ακολουθήσετε την γραμμή μιας ομάδας ή ενός φιλικού προσώπου που μπορεί να μην συμφωνείτε καθόλου με τον τρόπο που θα πρέπει να δουλέψετε ή να κινηθείτε. Για αυτό οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να δυσκολευτείτε γιατί θα επικοινωνήσετε δύσκολα και να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Αν σχετίζεστε με ένα Σκορπιό που έχει να κάνει και με μια συνεργασία μπορεί να κοντραριστείτε γιατί δεν θα ταιριάζουν τα χνώτα σας. Ψυχραιμία για να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε φουλ ενεργοποιημένοι και προσπαθείτε όσο μπορείτε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο όλης αυτής της περιόδου. Πάντως τώρα θα γίνουν τα καλά πράγματα τα οποία θα έρθουν ξαφνικά. Προσπαθήστε να κρατηθείτε στο κέντρο σας και να μην χαθείτε μέσα στις πολλές λύσεις και προτάσεις. Η ζωή σας χαρίζει ένα δώρο και εσείς πρέπει να το πάρετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Για αυτό αφήστε ένα κομμάτι από το παρελθόν που συνεχίζει να σας ζορίζει και ασχοληθείτε μόνο με εποικοδομητικά πράγματα τα οποία με το μυαλό σας και το ταλέντο σας μπορείτε να τα κουμαντάρετε. Η επαφή με Υδροχόο σας κάνει πολύ καλό.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γεφύρωση ανόμοιων καταστάσεων ή σχέσεων είναι γενικά κάτι πολύ δύσκολο για σας. Το να επικοινωνήσετε με άτομα που κατά την γνώμη σας δεν βγάζουν καθόλου συναίσθημα και είναι ψυχροί ή αδιάφοροι σας δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ. Για αυτό τουλάχιστον για σήμερα θα πρέπει να ξεπεράσετε αυτή την φυσική σας δυσκολία και να κοιτάξετε με τα μάτια των άλλων και κυρίως ενός συνεργάτη που σας υποχρεώνει κατά κάποιο τρόπο να φερθείτε πιο ανοικτά σε θέματα πληρωμών, εισπράξεων ή ακόμα και να παραμερίσετε μια συνεργασία που αφορά μια ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσετε σε θέματα οικονομικών, ακόμα και από το παρασκήνιο που κινείστε και λειτουργείτε.



ΛΕΩΝ

Είστε πολύ επιφορτισμένοι με υποθέσεις τρίτων και ίσως βρεθείτε σε ένα ανοικτό χώρο που θα αναγκαστείτε να εκτεθείτε ή να προβάλετε τις απόψεις σας με τον καλύτερο τρόπο. Σίγουρα δεν σας εκφράζει και πολύ να δουλεύετε με ομάδα η οποία κινείται για ένα σκοπό. Εσείς θέλετε πιο πολύ να φανείτε μέσα από κινήσεις και όχι να είστε κάπου που ούτε καν θα αναγνωριστεί η αξία σας ή η ατομικότητά σας αλλά ίσως να είναι αναγκαίο κακό και με αυτόν τον τρόπο να λυθεί ακόμα και ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από το παρελθόν. Η σχέση με ένα Υδροχόο θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθείτε όσο μπορείτε να γίνετε ανοικτοί για να κερδίσετε ένα στοίχημα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι σημαντικό να κάνετε κάτι που θα σας δημιουργήσει νέες συνθήκες και επειδή μερικές φορές το φοβάστε γιατί στην ουσία δεν σας αρέσουν τα ρίσκα αλλά ούτε και οι νεωτερισμοί, το απωθείτε αλλά τώρα το χρειάζεστε. Ίσως η επαφή με έναν Υδροχόο ή με μια ομάδα να σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι πρέπει να πρωτοτυπήσετε ή να δημιουργήσετε μια συνένωση που κατά την γνώμη σας είναι παράδοξη. Αλλά οι τρέχουσες επιταγές είναι έξω από την δική σας λογική. Απλά ακολουθείστε τις και ας μην σας πηγαίνουν.











ΖΥΓΟΣ

Επενδύετε σε κάτι πολύ καλό κι αυτό σας κάνει ιδιαίτερους και διαφορετικούς. Η ομαδικότητα και γενικά οι συνθήκες που σας κάνουν να δουλεύετε με άλλους πιο πρωτότυπους ρυθμούς θα σας δώσουν μια μεγάλη επιτυχία που κυρίως θα αφορά σε ένα οικονομικό σας κομμάτι, επειδή θα κινηθείτε με ευελιξία και εξυπνάδα. Ίσως η αφοσίωσή σας σε κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σας να σας οδηγήσει σε ένα σωστό δρόμο. Η σχέση με Κριό, Δίδυμο ή Υδροχόο να είναι τουλάχιστον για σήμερα ιδανική για να προλάβετε και τυχόν λάθη που μπορεί να γίνουν. Έχετε ανάγκη από δυναμικές και ευέλικτες παρουσίες για να πετύχετε τον στόχο σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναγκαστική προσγείωση σε θέματα που μπορεί να μην σας αρέσουν καθόλου γιατί υπάρχει τάση για ομαδικό πνεύμα κι αυτό θα σας ενοχλήσει αφάνταστα, επειδή δεν θέλετε να καπελωθείτε από άλλους. Το ζητούμενο είναι να προχωρήσετε και όχι να σταματήσετε γι' αυτό να είστε όσο μπορείτε πιο διπλωμάτες τώρα γιατί ίσως πρέπει να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να παρουσιάσετε δείγματα γραφής γιατί μπορείτε να πάρετε μια υποστήριξη από τους άλλους και να μην μπορείτε λόγω της αδιαλλαξίας που δείχνετε. Αν βαθιά μέσα σας είστε αποφασισμένοι ότι θα κερδίσετε χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς και περισσότερες συνεργασίες.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας, αφού θα παρουσιάσετε τα δείγματα γραφής σας είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε σε γραπτό και θα κερδίσετε με την αξία σας το πέρασμα σε μια καλύτερη κατάσταση. Ή μπορεί επίσης να γίνετε περισσότερο αποδεκτοί σε μια ομάδα που θα σας κάνει κατά κάποιον τρόπο να βγάλετε τις δυνάμεις σας στην επιφάνεια γιατί τελικά, αν δεν πιεστείτε εσείς, δεν κάνετε τίποτε. Ο στόχος σας ίσως να είναι ότι θα πρέπει να κρατήσετε την πίστη σας σε αυτά που θέλετε και να μην παραπαίετε με το παραμικρό φύσημα του αέρα. Ένα ταξίδι που μπορεί να σας βγει ξαφνικά θα είναι πολύ ωφέλιμο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναγκαστική προσγείωση και άμεση συνεργασία ή επαφή με ένα Λιοντάρι με το οποίο μερικές φορές δεν μπορείτε εύκολα να κάνετε χωριό γιατί δεν σας δίνει τα εχέγγυα. Τώρα όμως θα χρειαστεί να βάλετε περισσότερη φαντασία αλλά και προοδευτική σκέψη και να βγείτε από τα συνηθισμένα σας καλούπια, γιατί μπαίνει μια νέα επικοινωνία στα σκαριά και ίσως να βρεθείτε κατά κάποιο τρόπο προ απροόπτου. Για να γλυτώσετε λοιπόν τις εκπλήξεις θα πρέπει να βρεθείτε μπροστά από τα γεγονότα, ακόμα και με μια αγορά ενός ηλεκτρονικού συστήματος για να είστε μέσα στα πράγματα και όχι από έξω. Δεν είναι δύσκολο αν αφήσετε τον παραδοσιακό τρόπο και πάτε τελικά σε κάτι πιο μοντέρνο και ανοικτό.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ξαναμπείτε στους δικούς σας τους ρυθμούς φροντίζοντας να κάνετε όσο μπορείτε την ζωή σας πιο εύκολη και πιο άνετη σε όλα τα επίπεδα. Τουλάχιστον για σήμερα θα νιώσετε πολύ καλύτερα και θα πιστέψετε πιο πολύ στις δυνάμεις σας. Βέβαια υπάρχει κάτι, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, που δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε και να μην ζήσετε το τώρα. Αν το δείτε πιο διπλωματικά, θα αφήσετε πίσω σας σιγά-σιγά το παρελθόν που σας απασχολεί και κυρίως η σχέση με έναν Σκορπιό. Αναμφισβήτητα όμως έχετε ιδέες πολύ πρωτοποριακές και γενικά ανοικτές οι οποίες θα σας φέρουν κάποια χρήματα.



ΙΧΘYΕΣ

Είστε πολύ προσεκτικοί με θέματα που έχουν να κάνουν με τα συναισθήματά σας και ίσως να είστε κάπως απομονωμένοι γιατί πιστεύετε ότι αυτή η δυσκολία που σας προέκυψε να αφορά και στη σχέση με έναν Λιοντάρι σε συνδυασμό με Υδροχόο. Από την άλλη, έχετε ανοίξει αρκετά και είστε σε φάση συζητήσεων και διαβουλεύσεων κι αυτό σας κάνει πιο διαλλακτικούς σε θέματα εμπορικά και δημιουργικά. Τα συναισθήματά σας όμως μερικές φορές σας προδίδουν και ίσως να παραμείνετε απόμακροι και ελαφρώς αποστασιοποιημένοι γιατί μπορεί να νιώθετε και μια μικρή κούραση.



Μπέλλα Κυδωνάκη/astrology.gr

Σχόλια