Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/5






ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να υποχωρήσετε σε μια οικογενειακή υποχρέωση ή καθήκον το οποίο σας το βγάζει πιο πολύ στην επιφάνεια ο Αιγόκερως. Σίγουρα δεν αλλάζουν και πολλά από την νέα επικοινωνιακή εποχή, απλά μερικές φορές χρειάζεται να είστε συγκρατημένοι γιατί το φρένο κυρίως σε εσάς κάνει πολύ καλό, αφού έτσι δεν χάνετε τις δυνάμεις σας και το ενδιαφέρον σας. Πρέπει όμως να χαράξετε δικές σας γραμμές σε ένα προσωπικό θέμα και τελικά να διχάζεστε, αν πρέπει να κάνετε το δικό σας ή να ακολουθήσετε τα πρέπει και τους τύπους. Καλό είναι να κάνετε ένα πρόγραμμα συντηρητικό σε θέματα οικονομικά γιατί μπορεί να κάνετε πολύ μεγάλα ξαφνικά ανοίγματα.



ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να συντονίσετε τις προσπάθειές σας όπως εσείς θέλετε και σας βολεύει. Έχετε ήδη ξεκινήσει να κάνετε καινούργια πράγματα και κατά κάποιο τρόπο διαδίδετε αυτό που είχατε ξεκινήσει πριν λίγο καιρό. Η συγκροτημένη παρουσία θα βοηθήσει στο να κτίσετε κάτι εντελώς σταθερό αλλά και αποδεκτό από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Η επαφή με έναν Τοξότη θα μπει σε νέα φάση η οποία θα σας δείξει την αλήθεια γιατί είναι αυτή που παίζει τον πρώτο ρόλο. Τα οικονομικά σας πάντως, τουλάχιστον για σήμερα, θα σας έρθουν πιο βολικά γιατί θα μπορείτε να τα μανατζάρετε πολύ καλύτερα και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε την κραταιά αντίληψη και τακτική, προκειμένου να μην βγείτε τελείως έξω από το παιχνίδι. Επειδή τις τελευταίες ημέρες το σύμπαν συνηγορεί στην πιο ελεύθερη έκφραση και πρωτοβουλίες στο να φανούν τα προσόντα σας αλλά και τα ταλέντα σας, σήμερα οι επιταγές είναι να γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι με θέματα του νόμου και της οικογένειας. Ο Αιγόκερως μπορεί να σας βάλει μέσα σε πλαίσιο και καλά θα κάνετε να το δεχτείτε, παρόλο που δεν συμφωνείτε γιατί είναι μόνο για το καλό μιας κατάστασης. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε πάντως μεγάλες ευκαιρίες και πιθανόν να έρθετε πολύ κοντά με δουλειές που θα σας φέρουν κέρδος.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναζητάτε την συνεργασία και την προσωπική αναγνώριση μέσα από πράξεις και κινήσεις που θα είναι πιο πολύ τυπικές παρά ουσιαστικές αλλά προς το παρόν δεν μπορείτε να σταματήσετε τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα να μην έχουν απαιτήσεις από εσάς. Είναι αναγκαίο να είστε μέσα στα πλαίσια της λογικής, παρόλο που αυτό το διάστημα δεν συμμετέχετε σε πολλά πράγματα αφού έχετε και άποψη και γνώση και προτιμάτε το παρασκήνιο. Ο Αιγόκερως κάπου θα παίξει τον ρόλο του. Κινηθείτε όσο μπορείτε πιο έξυπνα με τον Κριό. Ο Τοξότης είναι δύσκολη σχέση αλλά αν καταφέρετε να επικοινωνήσετε μαζί του ή να έρθετε πιο κοντά θα αντιληφθείτε και άλλα πράγματα.



ΛΕΩΝ

Είστε υπερβολικά συγκρατημένοι γιατί προσπαθείτε να εκτελέσετε κατά γράμμα τον τύπο. Η υπόθεση με έναν Υδροχόο πηγαίνει προς το καλύτερο γιατί δεν είστε τόσο πλέον απαιτητικοί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο επιθυμείτε περισσότερο την τάξη στην ζωή σας για αυτό σήμερα θα τακτοποιήσετε όλες τις τρέχουσες εκκρεμότητες και κυρίως την υπόθεση ενός ακινήτου. Έχετε ανοίξει δουλειές που σίγουρα θα σας δώσουν κάτι καλό αλλά μετά από πολύ μεγάλη κούραση. Από την άλλη οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ανοίξετε τα χαρτιά σας σε κάποια άτομα που δεν θα φοβηθείτε να τους εμπιστευτείτε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε ότι όταν κάνετε το καθήκον σας, τότε έχετε επιτύχει και αυτό σας κάνει ακόμα πιο ευχάριστους και αισιόδοξους. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα περάσει σε καλύτερη φάση. Η ξαφνική ορμή που θα δείξετε πάνω σε ένα συγκεκριμένο οικονομικό θέμα θα σας δώσει και τη δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα. Αλλά χρειάζεται προσωπική πρωτοβουλία την οποία μερικές φορές φοβόσαστε, επειδή δεν πιστεύετε στον εαυτό σας όσο θα έπρεπε. Η σχέση με Κριό μπορεί να δυσκολέψει, αν ζητήσετε να είναι τυπικός και όχι ουσιαστικός. Πάντως αν οργανωθείτε περισσότερο θα έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε.



ΖΥΓΟΣ

Αναγκαστικά η σοβαρότητα και η στόχευση πάνω σε ένα συγκεκριμένο τυπικό θέμα μπορεί να σας κόβει για λίγο την έμπνευση αλλά σας βάζει σε πλαίσιο που μερικές φορές έχετε ανάγκη για να καθορίσετε τις κινήσεις σας. Οι συνεργάτες σας χρειάζεται να έχουν πυγμή αλλά και ισορροπίες για να νιώθετε εσείς καλά. Η ανασφάλεια πάνω σε ένα θέμα που κρίνεται η αξία σας μπορεί να είναι μεγαλύτερη, τουλάχιστον για σήμερα και ίσως ένας Κριός να παίξει τον ρόλο του καταλύτη για τους φόβους σας. Είναι σημαντικό για να αντεπεξέλθετε σε κάποιες δυσκολίες να δείτε τουλάχιστον μέσα σας ότι υπάρχουν λύσεις και αν το αντιληφθείτε αυτό, τότε θα βρείτε και έξω την λύση που ψάχνετε.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναγνωρίζετε πάνω σας τη δύναμη της πειθαρχίας και του καθήκοντος. Πάντως κατά βάθος το προτιμάτε αυτό, παρά να είστε υποχρεωμένοι να κάνετε δημόσιες σχέσεις ή να συναναστρέφεστε με πολύ άσχετο κόσμο, προκειμένου να έχετε την υποστήριξή τους. Πάντως με την στάση σας ή τις αποφάσεις σας μπορεί να βάλετε φρένο σε έναν Δίδυμο ο οποίος έχει ακόμα τη δύναμη να σας επηρεάζει και να σας δείχνει ένα καινούργιο δρόμο που μερικές φορές νιώθετε ότι σας αποσυντονίζει αντί να σας βοηθάει. Επειδή μπορεί να υπάρξει υποστήριξη είτε από ένα συνεργάτη είτε από ένα άτομο και κυρίως οικονομική, μην αφήνετε τους δισταγμούς σας να σας μπλοκάρουν το παρόν σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διαπιστώνετε και μόνοι σας ότι θέλετε μεγαλύτερη οργάνωση και πειθαρχία στα θέματα των οικονομικών τα οποία προς το παρόν έχουν σκαμπανεβάσματα, χωρίς όμως αυτό να σας απαγορεύει τα ανοίγματα και το ρίσκο μέσα σε συνεργάτες και σχέσεις. Το ζητούμενο είναι τουλάχιστον για σήμερα να διαλέξετε τον δρόμο της σύνεσης στον τρόπο των πληρωμών και των λογαριασμών. Καλύτερα να στερηθείτε κάποια πράγματα παρά να έχετε λογαριασμούς απλήρωτους. Ο Καρκίνος και η οικογένεια μπορεί να σας στριμώξουν να είστε πολύ τυπικοί. Από την άλλη να είστε ευγνώμονες σε κάποια άτομα τα οποία σας στηρίζουν και μάλιστα βάζουν το κεφάλι τους στον ντορβά για σας γιατί θέλουν να πάρετε μια θέση η οποία σας αξίζει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είστε πιο πολύ ο εαυτός σας αλλά για να περάσετε τις γραμμές σας και να νιώσετε άνετα και με ασφάλεια, θα χρειαστεί να γεφυρώσετε πιθανόν αντίξοες καταστάσεις και ίσως να νιώσετε ότι αν ανοιχτείτε πάρα πολύ θα εκτεθείτε ή θα φανείτε ψεύτες στα μάτια κάποιων. Πάντως η επαφή με έναν Τοξότη σας βοηθάει σε ένα δημιουργικό ή ερωτικό σας θέμα. Αν δεν φοβηθείτε να ρισκάρετε και κυρίως με έναν Κριό, δεν θα δείτε μεγάλες αλλαγές. Το ζητούμενο αυτής της ημέρας είναι η ανοικτή επικοινωνία και η θέληση να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία σε κάποιες καταστάσεις τις οποίες μέσα σας τις έχετε κλείσει επειδή δεν βλέπετε φως και μάλλον βιάζεστε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σχέση σας με την εξουσία ή με πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν κλασικές αξίες μπορεί να είναι κατά κάποιο τρόπο είτε ανύπαρκτη είτε πολύ προσωπική. Δεν έχετε καμία διάθεση να σας πούνε τι θα κάνετε και πως θα κινηθείτε αλλά το καταλαβαίνετε και εσείς ότι είναι αναγκαίο να κάνετε πράγματα για την τάξη. Η μυστική επαφή με έναν Καρκίνο σας κρατάει εξαρτημένους από μια κατάσταση που δεν μπορείτε να αποφύγετε, κυρίως αν αφορά θέματα οικογένειας ή επαγγελματικής συνεργασίας. Πάντως αν χρειάζεστε ξεκούραση, καλό είναι να ακούσετε και το σώμα σας γιατί μερικές φορές δεν έχετε και την καλύτερη επαφή με αυτό.



ΙΧΘYΕΣ

Αναζητάτε την τάξη για αυτό επανέρχεστε σε ένα μοντέλο που δεν θα σας κάνει επιπόλαιους ή ανεπαρκείς. Η σχέση με άτομα από την οικογένειά σας θυμίζει τις υποχρεώσεις σας με ένα τρόπο που δεν σας βαραίνει, αντίθετα βλέπετε ότι το καθήκον προέχει περισσότερο από την προσωπική σας ευχαρίστηση. Τα μεγάλα ανοίγματα μπορεί να φέρουν και εξομολογήσεις που δεν χρειάζονται να γίνουν αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να βιώσετε μια προδοσία. Η επαφή με ένα πρόσωπο που ίσως να είναι πιο μεγάλο από εσάς και πιθανόν πιο ώριμο να σας αρέσει αλλά να φοβάστε περισσότερο την κρίση του και τον τρόπο που θα σας αξιολογήσει.





Μπέλλα Κυδωνάκη / astrology.gr

Σχόλια