Άφαντος ο 25χρονος που σκότωσε τη φίλη του



Ελεύθερος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ο 25χρονος Β. Σ., ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη φίλη του Φαίη Μπλάχα στη Νέα Μάκρη. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο 15ος ειδικός ανακριτής έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου αλλά σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ο 25χρονος είναι ελεύθερος και εμφανίζεται στα στέκια της Νέας Μάκρης σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Όπως γράφει η εφημερίδα, όσο η κοπέλα πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, εκείνος έλεγε πως “ακόμα και να βγει ζωντανή, θα τη σκοτώσω”. Παράλληλα, φέρεται να απειλεί την οικογένεια της άτυχης κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Απριλίου 2013 η Φαίη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον 25χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση. Έκλεισαν ραντεβού στη Νέα Μάκρη κοντά στο σπίτι της και η κοπέλα βγήκε για να τον συναντήσει.
Διαπληκτίστηκαν και ο 25χρονος φέρεται να άρχισε να τη χτυπάει. Η νεαρή έχασε την ισορροπία της και χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μείνει αναίσθητη.

Πήγες αναφέρουν πως ο 25χρονος έβαλε την αναίσθητη κοπέλα στο αυτοκίνητό του και επί μια ώρα έκανε βόλτες, περιμένοντας να συνέλθει. Όταν είδε πως δε γινόταν τίποτα, τηλεφώνησε στην αδελφή της και μαζί την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η 23χρονη γνώρισε τον Β. Σ. τρεις μήνες νωρίτερα, μέσω κοινής παρέας. Κοντινή της φίλη αποκάλυψε ότι ο 25χρονος τη ζήλευε παθολογικά και την είχε απομακρύνει από τους φίλους της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός γίνεται βίαιος. Κατηγορείται για την επίθεση σε δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή. Μαζί με έναν φίλο του και ένα σκυλί ράτσας πιτ μπουλ επιτέθηκαν σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, λίγο πριν από τις επαναληπτικές εκλογές.

Φωνάζοντας "θα πεθάνετε κομμούνια" και "θα δείτε ποιος είναι ο Ηλίας (σ.σ. Κασιδιάρης)" είχαν επιτεθεί και τραυματίσει τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιμπουκάκη. Το θύμα αναγνώρισε τον Β. Σ. στις φωτογραφίες που του έδειξαν στο αστυνομικό τμήμα, η επίθεση ταυτοποιήθηκε επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ. και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Αλλά ο 25χρονος δεν συνελήφθη ποτέ.

Μετά την παρέλευση του αυτόφωρου, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του επικοινώνησε με την αστυνομία ενημερώνοντας πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο γιος του. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι ο γιος του δεν ανήκει σε καμία συγκεκριμένη οργάνωση, απλώς έχει βίαιη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 25χρονος μένει μόνιμα στον Γέρακα μαζί με τον πατέρα του που είναι συνταξιούχος μηχανικός αυτοκινήτων.


Σχόλια