Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/5






ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε πολύ δυνατοί και ερωτικοί. Μερικοί από εσάς ίσως να το παρακάνετε με κάποια πρόσωπα τα οποία σας ενδιαφέρουν πάρα πολύ αλλά τουλάχιστον θα είστε ο εαυτός σας. Η σημερινή ημέρα πάντως θα έχει και μια χροιά ρίσκου, αφού θα είστε φορτσάτοι στο να κάνετε νέες δουλειές και να κερδίσετε ξαφνικά χρήματα. Ο Τοξότης σας ενδυναμώνει και σας δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία.



ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ πιο ανοικτοί σε θέματα στενής συνεργασίας. Η αίσθηση της ελευθερίας που θα νιώσετε θα σας ξεμπλοκάρει από κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες είναι πολύ έντονες και σας δημιουργούν εδώ και ημέρες πίεση. Επειδή ξαφνικά μπορεί να εκδηλωθεί ένα άτομο στο χώρο της δουλειάς σας και να σας δώσει μεγαλύτερη εκτίμηση ή προσοχή, θα επηρεαστείτε, αλλά θα χρειαστεί να πέσουν αλήθειες στο τραπέζι. Η σχέση με έναν Δίδυμο που μπορεί να επικοινωνείτε μυστικά θα εξελιχτεί ιδιαίτερα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Υποχρεώνεστε κατά κάποιο τρόπο να δείτε και την πλευρά των άλλων και κυρίως ενός Τοξότη. Οι συνεργασίες είναι απαραίτητες ακόμα και σε σημερινό επίπεδο γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ελιχθείτε και θα τα καταφέρετε περισσότερο αν παραμείνετε ειλικρινείς και σταθεροί στις δικές σας θέσεις και απόψεις. Να είστε προσεκτικοί και κυρίως αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στο θέμα ενός ακινήτου ή μια νέας δουλειάς γιατί πρέπει να απομακρύνετε τυχόν λάθος πεποιθήσεις ή ατομικές ψευδαισθήσεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ανάγκη να βγείτε προς τα έξω περισσότερο και κυρίως να δείξετε ότι είστε αυτοί που δεν φοβόσαστε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση η οποία δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Για αυτό αφήστε τις αλήθειες να βγουν χωρίς να φοβόσαστε τις ανατροπές. Πλησιάζει πάντως ο καιρός που θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια οπότε όσο μπορείτε να είστε ξεκάθαροι με αυτά που θέλετε. Οι εναλλακτικές θεραπείες είναι πολύ ωφέλιμες για το νευρικό σας σύστημα.



ΛΕΩΝ

Είστε σε πολύ καλή φάση αφού ξέρετε με ποιο τρόπο θα λειτουργήσετε τα δικά σας συμφέροντα. Η επαφή με έναν Τοξότη σας δημιουργεί όμορφη αίσθηση και αυτό σας ανοίγει και σας κάνει πολύ καλό. Επειδή είστε πιο ανοικτοί σε φιλίες και επαφές σίγουρα θα κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα έχουν και την χροιά της επαγγελματικής αποκατάστασης, αφού μπορεί από αυτές τις επαφές να βρεθείτε με κάποια δουλειά από το πουθενά. Η τύχη σας κτυπάει την πόρτα. Η σχέση με έναν Ιχθύ μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρη όσο νομίζετε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε μέσα στην υπερβολή και από αυτήν θα βρεθείτε να κάνετε ανοίγματα σε άτομα που ίσως να μην το περιμένατε. Η διάθεση για να μάθετε καινούργια πράγματα ίσως να σας βγάλει από το πρόγραμμά σας και επειδή θα είστε κατά κάποιο τρόπο περισσότερο χαοτικοί δεν θα δείτε γρήγορα ότι ίσως να έχετε παραμελήσει πρακτικά θέματα. Η επαφή με ένα Ιχθύ θα σας αυξήσει το συναίσθημα αλλά θα σας αποσυντονίσει από τις υπόλοιπες υποθέσεις.



ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ ανοικτοί σε νέες ευκαιρίες και μπορεί να παρασυρθείτε ακόμα και οι δεσμευμένοι να κάνετε γνωριμία με ένα πρόσωπο πολύ δυναμικό. Γενικά έχετε την διαίσθηση που σας καθοδηγεί και σας δίνει μια νέα διάσταση στα πράγματα και στα εξωτερικά γεγονότα και με αυτόν τον τρόπο τελικά κερδίζετε. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης είναι πολύ κοντά στην ψυχολογία σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ δοτικοί κυρίως σε πράγματα αλλά και σε αγορές που κάνετε είτε για τον εαυτό σας αλλά είτε και για δικά σας άτομα. Επειδή θα θέλετε να τους ευχαριστήσετε όλους ίσως στο τέλος να κάνετε υπερβολές. Όσοι βρίσκεστε σε ταξίδι σίγουρα θα έχετε βομβαρδιστεί με καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις που θα σας κάνουν καλό αλλά μπορεί να σας κουράζουν γιατί θα θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα. Ο Δίδυμος έχει έναν τρόπο να σας υποστηρίζει παρόλο που δεν τον δέχεστε εκατό τοις εκατό.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο που γίνεται στον άξονά σας και κατά κάποιο τρόπο σας δημιουργεί μια έντονη ανησυχία θα σας δώσει και κάτι καλό αφού θα κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές που αργότερα μπορεί να σας χρησιμεύσουν σε θέματα δουλειάς ή συνεργασίας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, επειδή θα έχετε μεγάλη δράση μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και από αυτό να δεχτείτε νέες επιρροές αλλά κρατήστε τις ισορροπίες προς όλες τις κατευθύνσεις και πάνω από όλα το στόμα σας κλειστό.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας έχουν πιάσει οι κλειστές σας και συγχρόνως έχετε ανάγκη ή να βοηθήσετε κάτω από το τραπέζι χωρίς να ξέρει κανένας κάτι ένα πρόσωπο που σας αφορά άμεσα είτε θα μάθετε κάτι που είναι προσωπικό σας μυστικό και ίσως σας αναστατώσει γιατί δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε όλη αυτή την πληροφορία. Η σκέψη ενός Δίδυμου σας απασχολεί αλλά τουλάχιστον έχετε το θάρρος να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε πολύ καλά αφού η γνώση μέσα από ομάδα ή οι φίλοι που είναι πολύ ανοικτοί και μπορείτε να μοιραστείτε τις κοινές ανησυχίες, θα σας δημιουργήσουν ευεξία και αισιοδοξία. Επειδή έχετε πολύ περισσότερη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια θα παίξετε και θα είστε πιο απελευθερωμένοι από άλλες φορές. Ένας φίλος μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον του που δεν είναι ακριβώς φίλος θα δείξει ξαφνικά το ενδιαφέρον του. Αποφύγετε τα λόγια και μπείτε σε πράξη.



ΙΧΘYΕΣ

Αναλύοντας κάποιες καταστάσεις μέσα σας νιώθετε ότι έχετε ανάγκη να φύγετε μακριά από τον εαυτό σας και να μεταφερθείτε σε άλλες περισσότερο πιο ανοικτές συμπεριφορές που μπορεί να μην σας κάνουν πιστούς απέναντι σε μια σχέση που μπάζει νερά αλλά τουλάχιστον μερικοί από εσάς ικανοποιείστε από την ανταπόκριση ενός ατόμου απέναντι σας και μπορεί να αρκεστείτε μόνο σε αυτό χωρίς να προχωρήσετε και στην άμεση η έμπρακτη επαφή. Τα λόγια του σας φτάνουν. Σίγουρα θα ζήσετε ένα ακόμα παραμύθι. Το ζητούμενο είναι να μην έχετε επιπτώσεις που θα επηρεάσουν αργότερα αρνητικά την προσωπικότητά σας. Πάντως αν μπορείτε να διαχειριστείτε τα πράγματα θα έχετε ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα.



Μπέλλα Κυδωνάκη / astrology.gr

Σχόλια