Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/5




ΚΡΙΟΣ

Μερικές φορές γίνεστε πιο απαιτητικοί και απόλυτοι και τελικά αυτό σας βοηθάει ώστε να μην βαριέστε εύκολα, ως συνήθως, γιατί βρίσκετε ενδιαφέρον μέσα από τις δυσκολίες. Το βάθος σας έλκει σαν μαγνήτης και παρόλο που δεν το παραδέχεστε, όταν είναι να ερευνήσετε ή να παίξετε ακόμα και τον ρόλο του κατασκόπου, είστε πολύ ενεργοί και παθιασμένοι. Η κατάκτησή σας είναι το τρόπαιό σας και η σχέση με έναν Σκορπιό από εκεί που λέτε «τέλος» όλο και κάτι βγαίνει στην επιφάνεια και σας γυρίζει πίσω ή σας κάνει περισσότερο επίμονους με κάτι.



ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αρκετά δυνατοί, ώστε να αντεπεξέλθετε σε κάποιες δυσκολίες που ήταν καλά κρυμμένες και κυρίως στις σχέσεις σας με τα στενά πρόσωπα. Η υποστήριξη που ζητάτε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα είναι χωρίς τίμημα γιατί με τον τρόπο που το θέτετε δεν υπάρχει ελευθερία κινήσεων από καμία πλευρά. Το σίγουρο είναι ότι ο Σκορπιός είναι κοντά σας και εσείς θα πρέπει να το εκτιμήσετε προτού θέσετε τους δικούς σας όρους που μπορεί να είναι και υπερβολικοί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε ακόμα την επιρροή του Άρη που είναι στο ζώδιό σας και αυτό σας δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα από έντονη δράση μέχρι και συστηματική διεκδίκηση.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί πλανήτες που σας πριμοδοτούν, εσείς ίσως να αναζητάτε την δυσκολία και να γκρινιάζετε για κάτι το οποίο, επειδή σας πονάει, δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Ίσως να είναι μέσα στην καθημερινότητά σας και με τον τρόπο που γίνεται σας υπενθυμίζει όλα τα κακώς κείμενα. Αν δεν δώσετε τόσο μεγάλη σημασία και δεν ζητάτε ενδόμυχα το κοντρόλ των άλλων γύρω σας θα απελευθερωθείτε μια και καλή.Oι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες καλό είναι να προσέξετε πολύ από τις ψευδαισθήσεις που μπορεί να τρέφετε για ένα πολύ προσωπικό θέμα. Καλύτερα να δεσμεύεστε με πράγματα που έχουν να κάνουν και με την λογική.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ ερωτικοί αλλά και παθιασμένοι. Με μια κίνηση πολύ δυναμική, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα ξεκαθαρίσετε μια και καλή τη θέση σας απέναντι σε ένα πρόσωπο και θα σταματήσετε τις λάθος ερμηνείες από την πλευρά του. Σίγουρα όμως μερικοί θα είστε μπερδεμένοι πάνω σε δυο καταστάσεις και δεν θα ξέρετε το σωστό από το λάθος. Να θυμάστε ότι η καρδιά έχει θέση για ένα πρόσωπο. Η επαφή με έναν Τοξότη μπορεί να έχει και τον ρόλο δασκάλου μαθητή. Πάντως είναι η περίοδος που παίρνετε κατά κάποιο τρόπο γνώση εφ όλης της ύλης.



ΛΕΩΝ

Σίγουρα θα κολλήσετε και δεν θα είστε τόσο ευέλικτοι όσο τις προηγούμενες ημέρες γιατί αναζητάτε την αξία ή ακόμα και την ποιότητα που θα σας αναγνωρίσουν και κυρίως ένας Σκορπιός που έχετε κόντρα αλλά δεν βγαίνει στην επιφάνεια από καμία πλευρά. Πιθανόν κόλλημα για το θέμα ενός ακινήτου θα σας ξαναβάλει και πάλι σε μια κατάσταση ανασφάλειας αλλά ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ, αν δεν του δώσετε και μεγάλη σημασία ή αξία. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε ότι υπάρχει αδιέξοδο ή μεγάλη πίεση και σε οικονομικά ζητήματα. Παρόλα αυτά κάτι σας «εκβιάζει» στην κυριολεξία μέσα σας να βγείτε νικητές και θα το κάνετε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ πιο μαζεμένοι και σίγουροι για κάποια πράγματα. Η σταθερότητα που πρέπει να δείξετε για μια κατάσταση δεν θα σας αφήσει να παρασυρθείτε από τις υπάρχουσες τρέχουσες εξωτερικές συνθήκες που μερικές φορές δεν σας αφήνουν ανεπηρέαστους. Με το μυαλό σας συνέχεια τακτοποιείτε και τα θέλετε όλα στην εντέλεια. Το καλό είναι ότι όσο διεκδικείτε και βάζετε τα όριά σας τόσο πιο μεγαλύτερη επιτυχία οικονομική και επαγγελματική θα έχετε. Στο χέρι σας είναι, αν θέλετε τώρα να κλείσετε μια δουλειά η οποία σας εξασφαλίζει και μελλοντικά.




ΖΥΓΟΣ

Είστε απόλυτα εστιασμένοι στις υποθέσεις είτε ενός ατόμου που συνεργάζεστε στενά είτε σε μια πολύ προσωπική υπόθεση στην οποία ίσως και να το παρακάνετε γιατί δεν ξέρετε από πού θα την πιάσετε και σχετίζεται κυρίως με το παρελθόν σας. Η επαφή με έναν Ταύρο θα γίνει κάτω από πίεση, αφού θα πρέπει από κοινού να τελειώσετε κάτι που ήδη είχατε ξεκινήσει. Τουλάχιστον η ευέλικτη πολιτική θα σας σώσει γιατί θα μπορέσετε να δείτε και άλλες λύσεις. Η αδυναμία σας στο να κερδίστε χρήματα από κάποιες πιθανές κινήσεις που θα έχουν και την μορφή επένδυσης ή ελέγχου θα σας βγει σε καλό, αρκεί να είστε σε ετοιμότητα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε εστιασμένοι στα δικά σας θέλω και με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε τρόπο να παρακάμψετε μια κόντρα που ήδη υπάρχει με κάποια άτομα από το στενό σας περιβάλλον. Οι περισσότερο θαρραλέοι μπορεί και να απαιτήσετε να ανοιχτούν τα χαρτιά κάποιων ατόμων που σας ενοχλούν ή υπάρχει ένας βουβός ανταγωνισμός. Να είστε λιγότερο ανταγωνιστικοί γιατί κατά κάποιο τρόπο παραδίνετε την δύναμή σας στους άλλους κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Η επενδυτική σας μανία σίγουρα θα πιάσει τους πιο τολμηρούς και ίσως να ασχοληθείτε έντονα με το κέρδος και την εξασφάλιση.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Υποφέρετε από μια κατάσταση η οποία σας έχει βαρύνει συναισθηματικά. Με αυτόν τον τρόπο κάνει την εμφάνισή της η ευαίσθητη φύση σας που μερικές φορές κάτω από την μάσκα της αισιοδοξίας και την ανεμελιάς δεν φαίνεται και τόσο πολύ ενώ οι περισσότεροι νομίζουν το αντίθετο. Το να κλειστείτε στον εαυτό σας δεν είναι και τόσο κακό, αρκεί να μην παραμείνετε σε σκέψεις ή κάνετε επαφές που σχετίζονται με το παρελθόν σας και δεν σας κάνουν και πολύ καλό, κυρίως αν υπάρχει και ένας Ταύρος στην υπόθεση. Λόγω της αυριανής έκλειψης στον άξονά σας, φροντίσετε να μην αφαιρείστε και πολύ γιατί θα γίνουν λάθη ή παραλείψεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρατάτε καλά τις θέσεις και τις απόψεις σας για ένα θέμα που μπορεί να αφορά ακόμα και μια υπόθεση για κληρονομικά. Πάντως όσο πιο απόλυτοι είστε, τόσο κατά την γνώμη σας βοηθάει στο να σας εκτιμήσουν παραπάνω και να γίνει τελικά αυτό που νομίζετε ότι είναι το σωστό. Από την άλλη, η επαφή με έναν Δίδυμο σας βγάζει από την μονοτονία αλλά καλό είναι να μην ανακατέψετε οικονομικά με ερωτικά. Ένα μικρό ταξιδάκι ή μια μετακίνηση μπορεί να σας φορτίσει συναισθηματικά γιατί μπορεί να συναντήσετε ή να κάνετε συζήτηση με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν σας αλλά τουλάχιστον θα έχετε την εσωτερική δύναμη να αντιμετωπίσετε την κατάσταση όπως εσείς θέλετε και όχι όπως οι άλλοι. Ένα θέμα με τον νόμο μάλλον θα βγει για καλό σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε κατά κάποιο τρόπο αρκετά προβληματισμένοι και πιθανόν κολλημένοι σε μια τεχνική που τελικά δεν βγάζει πουθενά. Απλά αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια και αυτό δεν σας προοδεύει καθόλου. Ίσως να πιστεύετε ότι καλό θα είναι να μην αφήσετε τα ηνία μιας κατάστασης η οποία μπορεί να σας ενοχλεί αλλά τουλάχιστον σας είναι γνώριμη. Η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό θα ενταθεί ιδιαίτερα και ο πήχης θα ανέβει ψηλά, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Επειδή σίγουρα έχετε πείρα σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, μερικές φορές αναζητάτε το πρόβλημα γιατί το έδαφος είναι γνώριμο. Είναι καιρός να στρέψετε την ενέργειά σας σε πιο εύκολα πράγματα και θα δείτε ότι σιγά σιγά θα αλλάξουν τα κακώς κείμενα.



ΙΧΘYΕΣ

Είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Μια πιθανή επιστροφή ενός ατόμου που σχετιζόσασταν παλιά θα σας ξεμπλοκάρει και θα σας δώσει και μεγαλύτερη προσωπική αξία. Ίσως να γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί με τις οικονομικές σας υποθέσεις και μέσα από αυτό θα επιμείνετε να πάρετε κάτι που σας ανήκει. Οι κινήσεις σας πάντως θα έχουν την χροιά της μυστικότητας, κυρίως αν συνδέεστε με έναν Σκορπιό ο οποίος σας αποδεικνύει ότι είναι συνέχεια δίπλα σας. Η σεξουαλικότητα που εκπέμπετε αυτές τις ημέρες δεν θα περάσει απαρατήρητη. Το σώμα σας μιλάει και λέει ότι θέλετε να κατακτήσετε τα πάντα, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.






Μπέλλα Κυδωνάκη/astrology.gr

Σχόλια