Αυτή είναι η αδερφή της 23χρονης Φαίης που φέρεται να είχε σχέση με τον δράστη







«Αυτή είναι η αγαπημένη μου αδερφή» είχε γράψει δίπλα σε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook στις 4 Φεβρουαρίου η αδερφή της 23χρονης Φαίης που βρήκε τραγικό θάνατο από τον 25χρονο σύντροφό της.





Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η αδερφή της Φαίης, Μαρία Έλενα, είναι μια μελαχρινή και ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα, 32 ετών.

Η Μαρία Έλενα κατηγορείται για ψευδή κατάθεση ενώ σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο δράστης 

Σ. Κ, διατηρούσε παράνομη σχέση μαζί του ενώ ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της.

Στο μεταξύ, η άτυχη Φαίη σε δημοσιεύματα εμφανίζεται ως κορίτσι χαμηλών τόνων, δούλευε σε καφετέρια και τα χρήματα από τον μισθό της φαίνεται πως τα έδινε για την περίθαλψη της μητέρας της η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Όπως υποστήριξε ο δράστης η 23χρονη πέθανε μετά από ...ερωτικό καυγαδάκι που είχαν όταν έμαθε από την ίδια της την αδερφή για τον δεσμό που διατηρούσε με τον σύντροφό της!!!

Η Μαρία Έλενα, έχει εργαστεί σε νυχτερινά κέντρα της περιοχής, στην υποδοχή.
Είχε φύγει τα τελευταία χρόνια από το πατρικό της μετά το γάμο που έκανε αν και σήμερα είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της.


«Είχαν καλή σχέση οι δυο τους. Τώρα τελευταία μάλιστα πήγαιναν και για καφέ, βόλτες…»αποκαλύπτει η οικιακή βοηθός του σπιτιού.
Ο δικηγόρος της αδερφής της 23χρονης, Θανάσης Πλεύρης, υποστήριξε πως η Μαρία Έλενα θρηνεί για το χαμό της αδερφής της ενώ τόνισε πως τα «στοιχεία της δικογραφίας δεν δείχνουν ότι έπεσε ένα σκαμπιλάκι όπως ισχυρίζεται ο δράστης».

Στη συνέχεια ανέφερε πως όπως προκύπτει από τις τηλεφωνικές κλήσεις μετά την άρση απορρήτου που έγινε πολλά από αυτά που ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 25χρονος, δεν ευσταθούν.


«Η αδερφή της Φαίης δεν μίλησε το μοιραίο βράδυ με τον δράστη. Η μοναδική κλήση που δέχθηκε η εντολέας μου είναι αυτή όταν κλήθηκε να πάει στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Φαίη», σημείωσε ο κος Πλεύρης.


Τέλος ισχυρίζεται κατηγορηματικά πως δεν υπήρξε ερωτικό τρίγωνο ενώ ή εντολέας του αμέσως μετά την πρώτη κατάθεση στην οποία δεν έδωσε σαφή στοιχεία παρουσιάστηκε μόνη της, πήγε και είπε όλη την αλήθεια. «Το μόνο που μπορούμε να της καταλογίσουμε είναι η καθυστέρηση. Ο κατηγορούμενος πάει να την μπλέξει» τόνισε ο δικηγόρος.



Star.gr - Μεσημεριανή Μελέτη, Μίλα

Σχόλια