Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/5





ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ προστατευτικοί και γενικά επιεικείς με ένα πολύ προσωπικό σας θέμα. Από την άλλη όλη η προσπάθεια που έχετε κάνει σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα θα δείτε ότι με ένα τρόπο θα κινηθεί περισσότερο και θα κερδίσετε χρήματα ή κάποια εύνοια η οποία θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεφύγετε από μια τετριμμένη κατάσταση η οποία θα σας βγάλει από το λούκι. Είστε γενικά σε καλύτερη φάση σε θέματα που αφορούν σε μια σχέση και ίσως να γίνει επιστροφή ενός ατόμου και κυρίως ενός Ζυγού.



ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε πολύ δυνατοί και κυρίως οι γεννημένοι προς το τέλος του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου. Γενικά, θα πάρετε πολύ περισσότερα πράγματα που θα πρέπει να τα εκτιμήσετε και να είστε κατά κάποιο τρόπο ευχαριστημένοι, επειδή είστε πολύ απαιτητικοί και δραστήριοι πολύ περισσότερο από παλιά. Κυρίως αναζητάτε την ατομική σας ελευθερία αλλά και την προσωπική σας ωριμότητα η οποία θα έρθει κατόπιν καλύτερης επαφής με τον εαυτό σας και όχι με τους άλλους όπως νομίζετε. Πάντως είστε περισσότερο δραστήριοι από παλιά και τώρα αναζητάτε να βρείτε κάτι που αφορά την προσωπική σας έκφραση και να εκδηλωθείτε περισσότερο.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανανεώνεστε σιγά-σιγά παρόλο που έχετε ανάγκη τουλάχιστον για σήμερα να γίνετε πιο προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις κι αυτό δεν σας εμποδίζει να είστε πιο άνετοι και επικοινωνιακοί. Γενικά, η προστασία και το ενδιαφέρον για ένα δικό σας πρόσωπο το οποίο μπορεί να αφορά και στην οικογένειά σας θα σας κάνει περισσότερο αισθαντικούς και ευαίσθητους. Έχετε πολύ περισσότερες συναισθηματικές πλευρές από αυτές που νομίζουν οι άλλοι αλλά τελείως κρυμμένες. Μερικές φορές πέρα από το χάρισμα της επικοινωνίας που έχετε, καλό είναι να τις δείχνετε γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να γνωρίσετε μεγαλύτερη γκάμα ατόμων.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ δυναμικοί αλλά συγχρόνως πιο εκφραστικοί με όλους και όλα. Οι ανάγκες σας μπορεί να μην κρυφτούν και να θελήσετε να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα έχουν δυναμικότητα, ένστικτο αλλά και έντονο συναίσθημα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κερδίσετε και χρήματα ή μια κίνησή σας να έχει ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Για αυτό ζυγίστε καλά αυτά που θέλετε να κάνετε. Πάντως θα σας έκανε πολύ καλό αν εξισορροπούσατε περισσότερο και τα βρίσκατε με ένα φίλο σας γιατί αυτό θα σας κάνει εσωτερικά πολύ καλό εφόσον όταν έχετε σχέσεις πολύ τεταμένες σας ενοχλεί. Τώρα έχετε ευκαιρία να τα πείτε και να βρείτε μεταξύ σας την χρυσή τομή.



ΛΕΩΝ

Είστε κατά κάποιο τρόπο κλεισμένοι ακόμα μέσα σε εσάς γιατί σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Αφεθείτε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο και θα τα βγάλετε πέρα πιο εύκολα με τις απαιτήσεις ή τα επαγγελματικά πλάνα τα οποία σας πιέζουν είτε για μεγαλύτερη οικονομική εξασφάλιση είτε για περισσότερη δουλειά. Η σχέση με Ταύρο γίνεται κάπως καλύτερη, αφού μπορείτε να καταλάβετε πιο εύκολα τις δικές του ανάγκες και σκέψεις για την ζωή. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια βοήθεια από την οικογένειά σας και κυρίως θα διαλευκανθεί το θέμα κληρονομιάς ή ακόμα και ενός ακινήτου κοντά σε νερό.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ προστατευτικοί και κυρίως έχετε βαθιά συναισθήματα για ένα πρόσωπο το οποίο είτε είναι μέσα στην οικογένεια σας είτε παίζει τον ρόλο της οικογένειας. Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να εξελιχτεί και να φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο. Επειδή είστε έτοιμοι στην δουλειά σας θα έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Φίλοι θα σας βοηθήσουν σε ένα πολύ δικό σας προσωπικό πρόβλημα και ίσως και να επέμβουν με δική τους πρωτοβουλία να σας φέρουν σε επαφή με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.



ΖΥΓΟΣ

Συναισθηματική ευαισθησία και γενικά μια διαφορετική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων σας. Το περισσότερο συναίσθημα αλλά ίσως και κάποιες ενοχές ότι δεν είστε προστατευτικοί απέναντι στις ανάγκες των άλλων θα σας κάνει να δείξετε περισσότερο αυτό το πρόσωπό σας. Κυρίως άτομα από την οικογένεια σας έχουν την βαθιά ανάγκη να επικοινωνήσετε και να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Η καριέρα σας ή η κοινωνική σας εικόνα έχει ανάγκη από μια διαφορετική κατεύθυνση με ένα μεγαλύτερο άνοιγμα και εμπιστοσύνη σε νέα πράγματα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε μια επιτυχία παρόλο που δαπανάτε όλη σας την ενέργεια στο να κάνετε μια συνεργασία η οποία είναι πολύ ιδιαίτερη. Το ότι θα φροντίσετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας θα σας κάνει καλό γιατί θα είστε πιο ανοικτοί και εύκολοι στην επικοινωνία. Μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας χαλάνε τα σχέδιά σας. Επενδύστε εκεί που θέλετε να φτάσετε και να είστε προσεκτικοί με τα θέματα της οικογένειας σας. Καλό είναι να μην πληγώσετε κανένα με τα λόγια σας. Τα πράγματα γίνονται πιο απλά όταν είστε θετικοί σε συμπεριφορά. Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς είναι άτομα που ίσως να σας φανούν σε κάτι πολύ χρήσιμοι.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε στραμμένοι μέσα σας και ασχολείστε περισσότερο με τα συναισθήματά σας παρά με τα υπόλοιπα. Ίσως η βαθιά κατανόηση κάποιων εσωτερικών δικών σας πραγμάτων να σας βγάλει και σε ένα καλό δρόμο γιατί μερικές φορές παραπλανάστε και χάνετε τον στόχο σας. Επειδή είστε ιδιαίτερα επιφορτισμένοι αυτή την περίοδο κυρίως με δυσκολίες είτε πρακτικές, είτε με ένα ακίνητο που αφορά και οικονομικά σίγουρα θα είστε πιο συγκρατημένοι και σε συμπεριφορά αλλά και σε στάση ζωής. Η σχέση με έναν Ταύρο χρειάζεται περισσότερο δουλειά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε ετοιμότητα και μπορείτε να λαμβάνετε περισσότερα πράγματα από τους άλλους. Κυρίως αν συνεργάζεστε με άτομα που παίζουν τον ρόλο της οικογένειας στην ζωή σας θα κάνετε πολλά πράγματα προκειμένου είτε να τα προστατέψετε είτε να δείξετε την βαθιά συναισθηματική σας φύση. Πάντως είναι καλή ημέρα για να ρισκάρετε σε κάτι που έχετε δουλέψει εδώ και πολύ καιρό και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Χρειάζεται να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και να δώσετε περισσότερες ευκαιρίες σε συνεργασίες και σε άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Η υπόθεση με ένα παιδί θα σας δώσει ικανοποίηση.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε κάπως παράξενα γιατί χρειάζεστε να αντιληφθείτε περισσότερο όχι μόνο τα συναισθήματά σας αλλά και των άλλων και όταν συμβαίνει αυτό ζορίζεστε γιατί βγαίνετε έξω από τα νερά σας. Έχετε μια φιλική στάση προς όλους και όλα και λείπει ο χρωματισμός. Ο Καρκίνος είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο για σας και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε πιο εύκολα και ποιοτικά. Γενικά είναι μια περίοδος που προσπαθείτε να κρατηθείτε γιατί μερικοί νιώθετε από την πίεση ότι θα καταρρεύσετε. Θα τα καταφέρετε όσο ένα πρόβλημα που έχετε το συζητάτε και δεν το κουκουλώνετε.



ΙΧΘYΕΣ

Νιώθετε πιο έτοιμοι να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας και αυτό σας δίνει ένα προβάδισμα πολύ σημαντικό έναντι των άλλων γιατί καταλαβαίνετε διαισθητικά τι πρέπει να γίνει και δεν έχετε καμία δυσκολία να το εκτελέσετε. Μερικές φορές κολλάτε από τους άλλους και δεν προχωράτε στα δικά σας πράγματα. Η επαφή με ένα άτομο από την οικογένειά σας θα είναι πολύ καλή και ίσως να ξεμπλοκάρει και ένα οικονομικό ζήτημα που περιμένατε εδώ και καιρό. Νιώθετε γενικά καλά, αφού υπάρχει σταθερότητα και καλή επικοινωνία με άτομα που θέλετε. Η επαφή με έναν Δίδυμο μπορεί να γίνει ξαφνικά.


 
 
Μπέλλα Κυδωνάκη/astrology.gr


Σχόλια