Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/5



ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα θα είστε πιο συντηρητικοί και θα δείξετε ένα άλλα μέρος της προσωπικότητά σας που θα είναι περισσότερο ήπια και τρυφερή. Ίσως να σας ας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας αλλά και πιθανόν και οι τσιγκουνιές σας και μπορεί να σκέφτεστε ότι έχετε κάνει λάθη και σπατάλες και τώρα έχετε πιάσει χαρτί και μολύβι και προσπαθείτε να μπείτε σε μια τάξη. Αυτό τουλάχιστον θα κρατήσει για λίγο και μετά ξανά προς την δόξα θα τραβήξετε. Αλλά όσο θα κρατήσει προσπαθήστε να προστατέψετε τον εαυτό σας, χωρίς να τον κρίνετε ότι κάνετε υπερβολές ή ακόμα και μιζέριες. Είναι αναγκαίο να περνάτε και στην άλλη όχθη που θα είστε πιο συντηρητικοί και μαζεμένοι.



ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ευκαιρία να κάνετε κινήσεις γιατί το ένστικτό σας θα σας δώσει μια μεγάλη ευκολία στον να κερδίσετε χρήματα ή ό, τι άλλο έχετε βάλει σαν στόχο. Νιώθετε πολύ δυνατοί, αφού έχετε την χαρά να καταλαβαίνετε πιο εύκολα τι χρειάζεται να πείτε και τι να αφήσετε. Μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον που ίσως να είναι και Καρκίνος θα σας κάνει να νιώσετε ότι έχετε ένα σύμμαχο. Και με αυτόν τον τρόπο θα λυθούν θέματα που μπορεί να αφορούν σε ένα περιουσιακό στοιχείο που υπάρχει από κοινού. Πάντως όσο είστε πιο άνετοι και δεν απαιτείτε τόσο θα λύνονται τα προβλήματά σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε αρχίσει σιγά-σιγά να ξανακερδίζετε τις μετοχές σας. Αυτό σας δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμική γιατί επιτέλους θα σηκωθείτε και θα νιώσετε ότι έχετε μεγαλύτερη αξία και κυρίως θα γίνετε πιο άνετοι στην επικοινωνία. Η Αφροδίτη σας δίνει τα δώρα της αλλά χρειάζεται οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από λύπη αντί για αληθινά συναισθήματα. Η προστασία των οικονομικών σας συμφερόντων θα είναι το πρωταρχικό σας μέλημα τουλάχιστον για σήμερα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας πιο εύκολα προς τα έξω μαζί με τα θέλω σας που προσπαθείτε να τα ικανοποιήσετε γιατί η πραγματικότητα είναι ότι χρειάζεστε άμεσα ενδυνάμωση και αλλαγή προς το καλύτερο. Επειδή μερικές φορές βιάζεστε γιατί είστε άτομα που δράτε για το μέλλον μερικές φορές η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική. Όμως για σήμερα θα μπορέσετε να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα γιατί θα δουλέψει το ένστικτο με το συναίσθημα και ο σωστός συνδυασμός φέρνει πάντα κέρδος. Μια ερωτική υπόθεση που σας απασχολεί έντονα θα λήξει με καλό τρόπο.



ΛΕΩΝ

Έχετε ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο γιατί προσπαθείτε να ζυγίσετε τα καλά και τα δύσκολα και πρέπει να πάρετε αποφάσεις τι θα χρειαστεί να κρατήσετε και τι θα πετάξετε. Πάντως η προστασία ενός πολύ δικού σας θέματος είναι αναγκαία. Η σχέση με έναν Αιγόκερω που μπορεί να μοιράζεστε και από κοινού μια εργασία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε κομμάτια τα οποία δεν τα είχατε σκεφτεί και κυρίως αν αφορούν στην κοινωνική σας εικόνα ή την καριέρα σας. Γενικά ακόμα είστε κάπως αμετακίνητοι σε ιδέες και απόψεις και μπορεί να έχετε κολλήσει σε θέματα που είναι προς άμεση επίλυση.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν νιώθετε προστατευμένοι κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα. Η αυτοπεποίθησή σας είναι πολύ μεγαλύτερη αυτό το διάστημα και σίγουρα έχετε κάνει πιο δραστικά βήματα σε κάτι που θέλετε είτε με το εξωτερικό, είτε σε ένα θέμα σπουδών. Επειδή θα έρθετε πιο κοντά με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από τα πράγματα που κατά την γνώμη σας χρειάζεται να συμφωνήσετε για να τα βρείτε, αν τουλάχιστον σας ενδιαφέρουν.. Η επιθυμία για δημιουργία προσωπικής σας οικογένειας μπορεί να είναι έντονη αυτές τις ημέρες. Μια οικονομική επιτυχία θα σας κάνει αισιόδοξους.

ΖΥΓΟΣ 

Η ευαισθησία σας απέναντι στην οικογένειά σας είτε σε ένα Καρκίνο που η σχέση ακόμα είναι πολύ αντιφατική και μια είστε μαζί και μια απομακρύνεστε θα είναι πολύ έντονη και ίσως να δείξετε άλλα μηνύματα από αυτά που θέλετε στην ουσία να δείξετε. Από την άλλη έχετε ξεκινήσει σιγά-σιγά να είστε και περισσότερο διπλωμάτες, ανοικτοί και επικοινωνιακοί. Αυτό θα σας βοηθήσει στην ερωτική σας ζωή αλλά και στην επαγγελματική. Δεν χρειάζεται πλέον να γεφυρώσετε όλες τις αντιξοότητες και να κάνετε μεγάλες υπερβάσεις για να έχετε την στήριξη των άλλων.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας θα διαπιστώσετε ότι θα νιώσετε πιο σίγουροι για αυτό να κάνετε και από αυτό θα αντλήσετε μεγαλύτερη προσωπική εκτίμηση. Επειδή θα έχετε μια έντονη διαισθητική καθοδήγηση χρειάζεται να μην την παραβλέψετε γιατί θα σας μιλήσει το μέσα σας και σίγουρα θα σας δώσει μια θετική λύση. Κυρίως για μια σχέση ή συνεργασία που σας αφορά άμεσα. Θα δείτε ότι σιγά-σιγά θα σταματήσουν οι εντάσεις και οι δυσκολίες και θα γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα και δημιουργικά. Μια συνεργασία που έχετε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό σήμερα τουλάχιστον θα δείτε ότι οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι και θα πιάσουν τόπο.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε έντονα εστιασμένοι στο να κερδίσετε ή να διεκδικήσετε χρήματα μέσω των άλλων. Μπορεί να αφορά και μια κληρονομιά ή το θέμα ασφάλειας. Επειδή ακόμα είστε κάπως σφιγμένοι από τις διαδικασίες της καθημερινότητας και βλέπετε ότι τελικά δεν κινούνται εύκολα τα πράγματα είστε επηρεασμένοι και προδιατεθειμένοι κατά κάποιο τρόπο όχι και τόσο θετικά. Πρέπει να βάλετε προσωπική προσπάθεια για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα αλλά και την συναισθηματική ευαισθησία. Μαζί με όλα τα υπόλοιπα υπάρχει και ένα άνοιγμα που θα δείτε μόνο όσοι είστε εκπαιδευμένοι να ξεπερνάτε τα δύσκολα και να κάνετε συνεργασία από εκεί που δεν το περιμένατε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν χρειάζεται να ασχοληθείτε με ένα τρίτο πρόσωπο έχετε πάντα ευαισθησία και νιώθετε έντονα την αίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος. Έτσι και σήμερα που μπορεί να αναλάβετε προσωπικά την ευθύνη ενός συνεργάτη ή στενού σας προσώπου. Γενικά όταν είστε ευαισθητοποιημένοι μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα και δημιουργικά ακόμα και σε θέματα δουλειάς ή μια συνεργασίας. Ίσως τον τελευταίο καιρό να έχετε νιώσει ότι πολλές προσδοκίες που είχατε για διάφορα θέματα έχουν αλλάξει και θα χρειαστεί να κτίσετε πάνω σε ένα καινούργιο πλάνο που θα είναι πιο ρεαλιστικό αλλά κυρίως θα αφορά εσάς και όχι τα κοινωνικά πρέπει και της οικογένειας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε ανάγκη από συναισθηματική φόρτιση και για αυτό θα έρθουν έτσι οι συνθήκες που θα φροντίσετε περισσότερο τα δικά σας άτομα με τον προσωπικό τρόπο. Ίσως να είστε σε ένα δίλημμα για το τι πρέπει να κάνετε με τα θέματα ενός ακινήτου σε συνδυασμό με την οικογένειά σας. Μπορεί να έχετε ενοχές οι οποίες κατά κάποιο τρόπο σας κάνουν να κρίνετε πολύ αυστηρά τον εαυτό σας. Αλλά αν δείτε βαθιά μέσα σας θα διαπιστώσετε ότι η αλήθεια είναι διαφορετική για αυτό χρειάζεται να αποκοπείτε άμεσα και να τραβήξετε τον δικό σας δρόμο για να ξεφύγετε από όλα αυτά.



ΙΧΘYΕΣ

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Η ικανοποίηση από ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μια επικοινωνία που αφορά τη δουλειά σας θα είναι άμεση. Η ημέρα σήμερα προσφέρεται για να υπογράψετε αν χρειαστεί συμφωνητικά για ένα σπίτι ή να ασχοληθείτε με το αυτοκίνητό σας. Επίσης αν πάρετε μια απόφαση για επέκταση των γνώσεών σας είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσετε είτε ένα σεμινάριο είτε κάτι που θα σας δώσει περισσότερο άνοιγμα. Επειδή είστε γενικά πολύ τρυφεροί και με γλυκό λόγο αυτές τις ημέρες μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο από μια τυχαία επικοινωνία πιθανόν Καρκίνο ή Αιγόκερω.





Μπέλλα Κυδωνάκη/astrology.gr

Σχόλια