Εντοπίστηκε στην Καβάλα η 13χρονη Χριστίνα


Τα ίχνη της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά που είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής από τα Σπάτα Αττικής, εντοπίστηκαν στην περιοχή των Ελευθερών Καβάλα.


Ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας κ. Κοσκερίδης, σύμφωνα με το enet.gt δήλωσε ότι τα ίχνη της μικρής εντοπίσθηκαν στην περιοχή Ελευθερές, όπου έφτασε ταξιδεύοντας μόνη της από την Αθήνα με λεωφορείο, για να συναντήσει άνδρα, αλβανικής καταγωγής, τον οποίο είχε γνωρίσει ένα χρόνο πριν, στην Αθήνα. Ο εντοπισμός έγινε μέσω ενεργοποίησης της κάρτας του κινητού της κοπέλας και ενημερώθηκε αμέσως η οικογένειά της. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις της Καβάλας εντόπισαν τα εγκαταλειμμένα σπίτια όπου κοιμήθηκαν οι δύο, καθώς και το αγρόκτημα όπου αναζήτησαν τροφή και νερό, επιβεβαιώνοντας πως είναι καλά στην υγεία τους.

Μέχρι και την Τετάρτη, επιχειρούσαν επίγειες αστυνομικές δυνάμεις της Καβάλας, ενώ για σήμερα σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή, έχουν ζητήσει και ελικόπτερα με θερμικές κάμερες για να διευκολυνθεί το έργο τους και να βρεθεί η ανήλικη.

“Αν παραμένουν στην περιοχή, μέσα στο δάσος, πιστεύουμε πως θα τους βρούμε σήμερα. Εκτός αν έχουν βγει στο δημόσιο δρόμο κι έχουν φύγει γι' αλλού”, εκτίμησε ο κ. Κοσκερίδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr, το κορίτσι το έπεισε ένας 23χρονος αλβανικής καταγωγής να τον ακολουθήσει για να του προσφέρει τη «μεγάλη ζωή». Συνομιλούσαν συχνά – πυκνά μέσω facebook και ο νεαρός κατάφερε να το πείσει να πάει κοντά του. 
Οι ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ποινικό μητρώο αφού έχει εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα έχει εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές.

Το κορίτσι επικοινώνησε μέσω κινητού τηλεφώνου με μια φίλη του στα Σπάτα και έτσι έγινε δυνατός ο εντοπισμός του.

Τελευταία φορά εθεάθη σε παραλία του νομού Καβάλας μαζί με τον 23χρονο. Μάλιστα ένας πολίτης που το αναγνώρισε προσπάθησε να πείσει τον νεαρό να το αφήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν αυτή τη στιγμή προς το συμπέρασμα ότι το κορίτσι και ο 23χρονος, βρίσκονται στην περιοχή της Καβάλας με τον αστυνομικό κλοιό να έχει σφίξει γύρω από συγκεκριμένο σημείο.

Στην προσπάθεια να βρεθεί ασφαλές το κορίτσι έχει συμμετοχή  το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Σχόλια