Το σπίτι στο Κλίβελαντ όπου οι απαγωγείς βίαζαν επί 10 χρόνια τρεις γυναίκες



Αποτροπιασμό προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσων συνέβαιναν στο σπίτι του Κλίβελαντ όπου τρία αδέλφια κρατούσαν δέσμια επί μια δεκαετία τρία κορίτσια.

Με λουκέτα στις πόρτες του υπογείου, της σοφίτας και του γκαράζ ο ο Αριελ Κάστρο κρατούσε μακριά την οικογένειά του από τη «φυλακή» που είχε χτίσει για να κρατά τις νεαρές κοπέλες τις οποίες μαζί με τα δυο του αδέλφια βίαζε καθημερινά επί χρόνια.

Οι αλυσίδες που κρέμονταν από το ταβάνι του υπογείου, τα πεταμένα στο δάπεδο σχοινιά και οι χειροπέδες που βρέθηκαν έκαναν ακόμη πιο άγριο το χώρο όπου βρίσκονταν κλειδωμένες οι τρεις γυναίκες και το παιδί μιας εξ αυτών.

Ο Αριελ Κάστρο και τα αδέλφια του κρατούσαν τις τρεις γυναίκες γυμνές, δεμένες με λουριά για σκύλους και στη συνέχεια προχωρούσαν σε σεξουαλική πράξη.

Αυτό γινόταν κάθε βράδυ επί 10 χρόνια, μέχρι την περασμένη Δευτέρα όταν μια από τις γυναίκες κατάφερε να δραπετεύσει και να βάλει τέλος στην ομηρία.

Ανατριχίλα προκαλούν και οι πληροφορίες για τις εγκυμοσύνες και τις αποβολές των κοριτσιών, καθώς θεωρείται σίγουρο ότι τουλάχιστον πέντε παιδιά γεννήθηκαν στο υπόγειο του σπιτιού.

Στις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού στο Κλίβελαντ που δημοσιεύει η Daily Mail διακρίνονται, στην πρώτη ο Αριελ Κάστρο με τον γιο του Αντονυ και στη δεύτερη με μια φίλη του. Φόντο και στις δύο εικόνες η πόρτα με την κλειδαριά που οδηγούσε στα άδυτα του σπιτιού, εκεί όπου κρατούνταν σιδηροδέσμιες οι τρεις γυναίκες.






Σχόλια