Αναβάλλεται η κυκλοφορία των Google GlassesΗ εταιρεία Google, η οποία είχε την πώληση του φουτουριστικού συστήματος γυαλιών εντός του 2013, ζήτησε την Παρασκευή από τους πελάτες της να είναι υπομονετικοί. «Θα πρέπει να υποθέσουμε ότι θα μας πάρει κάποιο χρόνο», δήλωσε ο Έρικ Σμιτ, εκτελεστικός διευθυντής της Google, σε συνέντευξη στην Ουάσιγκτον.

Η αμερικανική ομάδα άρχισε την αποστολή μόνο των πρωτοτύπων «Glass Google» των γυαλιών που είναι εξοπλισμένα με κάμερα και μικρόφωνο και είναι σε θέση να συνδεθούν στο Internet μέσω Wi-Fi ή Bluetooth. «Είναι ακόμα πολύ νωρίς», σημείωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Google. «Σκεφτείτε το σαν μια επιλογή για την οποία η Google κάνει πολλές δοκιμές μέχρι να είμαστε πολύ καλοί», συμπλήρωσε.

Ο συνιδρυτής της Google, είχε ανακοινώσει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι τα γυαλιά θα διατεθούν σε ευρεία χρήση φέτος με τιμή θα κυμαίνεται λιγότερο από 1.500 δολάρια ανά μονάδα.

Όσον αφορά το εξαιρετικά φιλόδοξο έργο της Google, για το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό, ο Σμιτ ανέφερε ότι το σχέδιο τους υπολογίζεται να είναι έτοιμο "σε κάποια χρόνια και όχι δεκαετίες, και προφανώς όχι σε μερικούς μήνες", καθώς ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της έρευνας και της ανάπτυξης.
ΑΜΠΕ

Σχόλια