Τους έκλεινε ραντεβού στο Facebook ως Δήμητρα Ματσούκα















Δεν είναι πρώτη φορά, που Έλληνες ηθοποιοί πέφτουν θύματα στο Facebook. Αυτή τη φορά η Δήμητρα Ματσούκα έκλεινε ραντεβού με αγνώστους, αλλά δεν το ήξερε.



Δημοσίευμα της Espresso αναφέρει: "Τον ύπνο της έχει χάσει η Δήμητρα Ματσούκα καθώς κάποιοι επιτήδειοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ με το όνομά της στο Facebook. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, μιλούν με άλλους ιντερνετικά λες και είναι η ηθοποιός.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν εμφανίστηκε ένας κύριος στο θέατρο όπου παίζει η Δήμητρα και τη ζήτησε.

Στη συνέχεια, όμως, εκείνη έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν ο άγνωστος άντρας της είπε ότι είναι το πρόσωπο με το οποίο είχε κλείσει ραντεβού να βρεθούν μετά την παράσταση!

Η Δήμητρα Ματσούκα δεν μπορούσε να πιστέψει στα αφτιά της αφού όχι μόνο δνε έχει κάποιο λογαριαμσό στο Facebook, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έκλεινε με κάποιον άγνωστο ραντεβού.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος της έδειξε και τις συνομιλίες που είχε κάνει με την ψεύτικη Δήμητρα Ματσούκα. Όπως είναι λογικό, η ηθοποιός δεν έχει σκοπό να κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα και άμεσα θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να καταργηθεί το συγκεκριμένο ψεύτικο προφίλ".



 Espresso

Σχόλια