"Δεν σκότωσα εγώ την αστρολόγο με το αυτοκίνητο"



Σε θρίλερ εξελίσσεται το έγκλημα στην Κηφισιά.Ο 43χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να σκότωσε την 55χρονη σύντροφό του και αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη υποστηρίζει πως δεν είναι εκείνος που πάτησε την άτυχη γυναίκα με το αυτοκίνητο. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατονομάζει κάποιον άλλον ως δράστη και υποστηρίζει πως εκείνον πρέπει να ψάξουν οι αστυνομικοί.


Όπως έγινε γνωστό, ο σύντροφος της 55χρονης αστρολόγου παραδέχεται στην κατάθεσή του ότι την Δευτέρα το βράδυ ήταν μαζί με το θύμα και το γιο της, ότι είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ, καθώς και ότι η 55χρονη ήταν αυτή που τον έφερε έξω από το σπίτι του στην Κηφισιά, αλλά από εκεί και πέρα υποστηρίζει πως από την ώρα που έφτασε στο σπίτι του δεν θυμάται το παραμικρό.


Στην ερώτηση των αστυνομικών «ποιος σκότωσε τη γυναίκα» ο φερόμενος ως δράστης τους είπε ότι υπήρχε και ένα άλλο πρόσωπο στο αυτοκίνητο, ένας άνδρας, φίλος του θύματος τον οποίο η 55χρονη τον φιλοξενούσε κατά διαστήματα.


Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και το δεύτερο πρόσωπο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης θα εξεταστεί όπως λένε οι πληροφορίες και από ιατροδικαστή.



star.gr

Σχόλια