Αγρίνιο: Διευθυντής τράπεζας έκλεβε απο βιβλιάριο καταθέτριαςΥπόθεση υπεξαίρεσης σε βιβλιάριο τραπέζης έλαβε χώρα σε υποκατάστημα τράπεζας στο Αγρίνιο.

Στο υποκατάστημα της τράπεζας σε βιβλιάριο καταθέτριας υπήρχε το ποσό των 60.000 ευρώ και σύμφωνα με το agrinionet.gr, ο διευθυντής φρόντιζε να τραβάει χρήματα από το λογαριασμό αφού έβλεπε ότι δεν είχε κίνηση.

Ο λογαριασμός λέγεται ότι ανήκει σε μια ηλικιωμένη κυρία η οποία έπαιρνε τη σύνταξη της και δεν ακουμπούσε τα χρήματα του λογαριασμού. Κάποια στιγμή όμως χρειάστηκε χρήματα και της είπαν ότι στο λογαριασμό δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ...

Η τράπεζα ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε στην ηλικιωμένη το ποσό αποφεύγοντας να πάρει η υπόθεση διάσταση και να φτάσει στη δικαιοσύνη.

Υπάλληλοι της τράπεζας σχολίαζαν τη συμπεριφορά του διευθυντή τους λέγοντας ότι και στο παρελθόν είχε γίνει το ίδιο και μάλιστα σε μεγαλύτερη κατάθεση και πως όταν αποκαλύφθηκε επέστρεψε τα χρήματα χωρίς να απομακρυνθεί από τη θέση του υποδιευθυντή που κατείχε τότε.

Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι τώρα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του.


agrinionet.gr

Σχόλια