Χρυσό Apple iPhone5



Η Ελβετική εταιρία πολυτελών εξατομικευμένων iPhone5, γνωστή για τη δημιουργία των πιο πολυτελών στον κόσμο iPhone5, παρουσίασε στο BaselWorld μια εκπληκτική περιορισμένη έκδοση 50 τεμαχίων Mansory.


Ο παγκοσμίου φήμης οίκος βελτίωσης πολυτελών αυτοκινήτων και κατασκευαστής Mansory, διάσημος για τα αυτοκίνητα όπως Bugatti Veyron, Lamborghini, Rolls Royce, Ferrari και Aston Martin, δημιούργησε αυτή την εκπληκτική περιορισμένη έκδοση του τηλεφώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vivanews.gr, από το ixauto.gr, το Mansory iPhone5 έχει γυάλισμα καθρέφτη και καλύπτεται με χρυσό 24 καρατίων. Κάθε τηλέφωνο είναι 100% εξατομικευμένο στην Ελβετία και εγγυημένο από την τεχνογνωσία της Ελβετικής εταιρίας κοσμημάτων και κατασκευής ρολογιών.



Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι αναμφίβολα το ιδανικό αξεσουάρ για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Mansory και τους λάτρεις πολυτελών αξεσουάρ.

Η τιμή γι’ αυτό το περιορισμένης παραγωγής 50 τεμαχίων χρυσό 24 καρατίων Mansory iPhone5 είναι μόλις... 4.900 ευρώ (τιμή με ΦΠΑ στη Γερμανία).



vivanews.gr

Σχόλια