Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/4




ΚΡΙΟΣ

Είστε ακόμα διστακτικοί στο να δείξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Κρατώντας μια πισινή και δουλεύοντας σκληρά δεν σταματάτε με τίποτε να διεκδικείτε και να θέλετε ό, τι καλύτερο για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας μπορεί να υπάρχει ένα παρασκήνιο και καλά θα κάνετε να μην ανακατευτείτε γιατί μπορεί, χωρίς να το θέλετε, να πείτε πράγματα τα οποία είναι πολύ αληθινά αλλά καμιά φορά δεν είναι έτοιμοι οι άλλοι να τα ακούσουν.



ΤΑΥΡΟΣ

Είστε κάτω από την επήρεια μιας δύσκολης ενέργειας η οποία μπορεί να σας έχει δημιουργήσει ανασφάλεια ή ακόμα και εσωτερικές βαθιές αναζητήσεις. Το καλό είναι ότι υπάρχει μήνυμα βελτίωσης και πάνω από όλα έχετε το σωστό ένστικτο και τη διάθεση να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να στήσετε κάτι καινούργιο, αρκεί να μην επεμβαίνουν οι φοβίες που έχουν να κάνουν με τα φαντάσματα του παρελθόντος σας. Σίγουρα υπάρχει κάτι που σας ωριμάζει και συγχρόνως σας δοκιμάζει σε όλες σας τις στενές σχέσεις αλλά το σύμπαν πάντα προνοεί για την εξέλιξη φτάνει να είμαστε πιστοί με το όραμά μας.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε γίνει περισσότερο συναισθηματικοί και ίσως να υπάρχουν εσωτερικές ανησυχίες τις οποίες δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Το ζητούμενο είναι να γίνει κάτι το πολύ ουσιαστικό και σωστό και να μην αφήσετε να σας καπελώσουν αναφορές από το παρελθόν ή μνήμες που δεν είναι καθόλου νοσταλγικές. Επειδή χρειάζεται να είστε πιο άμεσοι και αποτελεσματικοί σε σχέση με ένα οικονομικό θέμα, μην αφήνετε να σας ξεπερνούν πράγματα και καταστάσεις και εσείς απλά να κοιτάτε χωρίς να κάνετε κάτι. Έχετε αν θέλετε μεγάλο κίνητρο, αρκεί να το δείτε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απαιτείτε κατά κάποιο τρόπο να ασχοληθούν με εσάς συναισθηματικά κι ίσως αυτό να φρενάρει κάπως τα όρια που έχετε βάλει σε μια σχέση. Το σίγουρο είναι ότι νιώθετε ότι έχετε ωριμάσει και δεν θέλετε να γίνουν λάθη μέσα στο ερωτικό παιχνίδι για αυτό παρουσιάζεστε περισσότερο συγκρατημένοι αλλά και αυστηροί. Όσο όμως κρατάτε τα όρια τόσο δεν είστε αυθόρμητοι και χάνετε το παιχνίδι της ζωής. Για αυτό απαλλαγείτε από τις φοβίες του παρελθόντος και ρισκάρετε. Επειδή φοβάστε τα μεγάλα ανοίγματα, επιχειρήστε τουλάχιστον μικρά πράγματα για να συνηθίσετε στην ιδέα της δράσης.



ΛΕΩΝ

Κρατάτε μέσα σας θυμό και ένταση με κάτι που μπορεί να δημιουργήθηκε ξαφνικά και να σχετίζεται με μια σχέση η οποία σας εμπλέκει και σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να νιώθετε προσβεβλημένοι ή θιγμένοι κι αυτό είναι το πιο δύσκολο που καλείστε να διαχειριστείτε. Από την άλλη όμως, έχετε μια εσωτερική καθοδήγηση η οποία σας βοηθάει στο να πετάτε από πάνω σας το πέπλο του μυστηρίου και να βλέπετε την αλήθεια από το ψέμα. Για αυτό ό, τι είναι να μην χρεωθείτε θα το αναγνωρίσετε γρήγορα. Σταματήστε να νιώθετε ενοχές και προχωρήστε άφοβα στις καινούργιες εμπειρίες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναλογικά, σε σχέση με τα υπάρχοντα προβλήματα εσείς, παρόλο που δεν το πιστεύετε, έχετε προϋποθέσεις να είστε καλά. Και αυτό φαίνεται από τις διάφορες κινήσεις που κάνετε οι οποίες σας δίνουν ένα αέρα ελευθερίας και κινητικότητας. Παραβιάζετε για λίγο τους κανόνες της υπερβολικής λογικής και κριτικής που βάζετε όρο για να λειτουργήσετε για αυτό το σύμπαν δουλεύει υπέρ σας και σας ανακουφίζει από τα πολλά δεινά. Κυρίως όσοι κάνετε μια πολύ σοβαρή εργασία, μελέτη ή ακόμα και μια συμφωνία που τώρα είναι να κλείσετε και χρειάζονται ακόμα πολλά χαρτιά και διαδικαστικά.


ΖΥΓΟΣ

Ενώ οι ιδέες σας είναι πολύ πληθωρικές και δημιουργικές, τα βήματά σας για την εκπλήρωση των στόχων είναι τόσο αργά που ακόμα και εσείς οι ίδιοι τρομάζετε με αυτή σας την φαινομενική αδράνεια ή ακόμα και αδιαλλαξία. Έχετε όμως μια εύνοια από άποψη συνεργατών και γενικά μια υποστήριξη στο οικονομικό θέμα και αυτό σας ανακουφίζει, αρκεί να μάθετε και για λίγο την διαδικασία της σωστής υπομονής. Μην αμελείτε όμως και κάποιες υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε σε θέματα συνεργασίας. Τώρα έχετε την υποστήριξη πολλών ατόμων και κυρίως αν θέλετε να κάνετε κάτι που αφορά μια οικονομική δημιουργία.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανακαλύπτετε πολλά πράγματα μέσω των άλλων, με ένα δύσκολο ή επώδυνο τρόπο αλλά τουλάχιστον μοιράζεστε και ίσως αυτό να σας δώσει και μια άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο προσπαθείτε όσο μπορείτε να εδραιώσετε καλές συμφωνίες ή ακόμα και μια συνεργασία αλλά μπορεί να σας δυσκολέψουν οι ατομικές σας ιδέες και τα συναισθήματά σας που έχουν τη χροιά της κτήσης ή του ελέγχου. Πάντως αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες να ομορφύνετε το περιβάλλον σας και ξεκινάτε δράση.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά κάποιο τρόπο παραμένετε σταθεροί σε απόψεις και ιδέες, προσπαθώντας να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την συνεργασία των γύρω σας αλλά μόνο σε επίπεδο επαγγελματικό. Μπορεί να υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία με φίλους και ίσως να ενταθεί για λίγο γιατί ένα κομμάτι από το παρελθόν σας ενοχλεί και σας πονάει και κυρίως αν ο φίλος σας είναι Ταύρος. Τα ξεσπάσματα είναι φυσικά και κάνουν καλό, αρκεί να τα αφήσετε να εκδηλωθούν. Εσείς έχετε αλλάξει και μπορεί να είστε απόλυτοι και αυτό να τους ενοχλεί. Μετά όμως θα ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο με την δική σας βέβαια πρωτοβουλία και δυναμική.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρείτε κάποιες θέσεις σταθερές και αμετακίνητες απέναντι σε ένα ερωτικό θέμα. Από τη μια αυτό σας βοηθάει γιατί με τον τρόπο σας είστε συνεπείς. Η δράση σας πάντως έχει μεγαλώσει και μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να κερδίσετε, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Επειδή έχετε πάρει φόρα, ίσως να μιλήσετε και να πείτε κάτι παραπάνω, ζητώντας ενδόμυχα ένα ξεκαθάρισμα το οποίο σας φοβίζει αλλά βλέπετε ότι είναι απαραίτητο. Η υπόθεση με έναν Κριό έχει δράση αλλά τουλάχιστον θα κινήσετε τα νήματα και ίσως αυτό να σας δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο θα παραμένετε σταθεροί σε πράγματα που κατά τη γνώμη σας διαπραγματεύεται η αξία σας τόσο θα νιώθετε ότι δεν παίρνετε από πουθενά τίποτε. Υπάρχει μια στασιμότητα σε θέματα οικονομικών και γενικά πληρωμών και αυτό σας στεναχωρεί. Σίγουρα κάτι σας ενοχλεί από το παρελθόν αλλά και σας φοβίζει κι ίσως η συμπεριφορά του συντρόφου σας να σας δημιουργεί ανασφάλεια αλλά χρειάζεται εδώ να μπείτε πιο βαθιά και να μην εγκαταλείψετε την ιδέα του. Προσπαθήστε περισσότερο για την σχέση με Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό.



ΙΧΘYΕΣ

Καταλαβαίνετε την αναγκαιότητα της σταθερότητας σε όλα τα πράγματα της ζωής σας. Από την άλλη, οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που ίσως με τον τρόπο του να σας μαγνητίσει τόσο πολύ που να μην μπορείτε να του αντισταθείτε. Η σταθερότητα πάντως σας βοηθάει στο να αποκτήσετε μεγαλύτερη εσωτερική ασφάλεια. Η επαφή με Ταύρο είναι πολύ καλή και δημιουργική. Το ταξίδι πάντως και η μετακίνηση είναι μέσα στα άμεσα σχέδια σας αυτές τις ημέρες.



Μπέλλα Κυδωνάκη/astrology.gr

Σχόλια